nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 anladım. yine de steam supporta bır mesaj atayım şansımı deneyim. belki ordan aldıgım oyunu sılıp parasını cuzdana ıade ederle.. Olmazsa da artık alıcaz yapacak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 kredi kartımdan parayı çekmişler keyler gelmedi! deniz feneri demiştim inanmamıştınız zamanında. yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Ben asıl Kickstarterlaran korkuyorum, Siirt Jetpa gibi bırakacaklar çoğunu yarıda. Bonenin bolca açtığı başlıklardan gaza gelip 1-2sine katıldım bende asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 kickstarter'a girmek zaten akıl karı değil. şimdiden unutun siz o paraları. hayır bi de adam önüne ne koysa oynamak zorundasın, herhangi bir hakkın yok bu muydu lan demeye. cant believe this shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 şuana kadar bir tane başarılı kickstarter projesi var mı ki? star citizen bir ilk olacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 FTL var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 ouya satışa çıkıcak gibi. en son unboxing videosu yayınlanmıştı ha çıkıktan sonra patlar mı bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 paralar odtülü teröristlere gitti deseler inanırım yani. -gündemi yakından takip eden adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 "Tatar Ramazan" said: Ben asıl Kickstarterlaran korkuyorum, Siirt Jetpa gibi bırakacaklar çoğunu yarıda. Bonenin bolca açtığı başlıklardan gaza gelip 1-2sine katıldım bende asd çıkar oyunlar, bu kadar da negatif olmayın arkadaş. double fine oldukça köklü ve deneyimli bir ekip. onlar kickstarter kampanyasıyla oyun yapamıycaksa hiç bir firma oyun yapmasın bundan sonra. keza obsidian da öyle. hani sık sık çöken oyunlar yapmalarıyla meşhurlar ama en azından valve ve blizzard'dan farklı olarak oyun tamamlayıp bitiriyorlar. ayrıca kickstarter kampanyasında hayrına para vermiyorsun. güvenilirlik ve verdikleri sözleri tutabilirlik karşılığında para alıyor adamlar. örneğin wasteland 2, meşhur brian fargo tarafından yapılıyor. 60.000 kişi bu adamın wasteland'i devam ettirmesini görmek istiyor. ya da the banner saga gibi meşhur olmasa da büyük potansiyele sahip olan gruplar var. bu kadar karamsar olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Bone haklısın fakat kickstarter i sadece parayı vurup olmadı yapamadık demek için kullanıcak insan ve ya insanlarda yok değil. Kickstarter'in nasıl bir nimet olduğunu wasteland 2 project eternity fln daha bi sürü oyun çıktığında inş görücez. Star citizen da inş patlamaz. Çünkü o tür öldü freespace 2 den beri adam gibi oyun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 kickstarterın ne kadar harika bisey oldugunu coktan gördük..FTL gibi mukemmel bir oyunu elimize tutusturdu..diger projelerden bahsetmiyorum bile.. faith in humanity restored :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Ne negatif adamsın ,önce spam kutunu kontrol et baktın bulamadın git humblebundle sitesine kayıt ol bundle'ı alırken verdiğin maille ,o zaman mailinle eski aldıklarını eşleştirip eski keyleride hesaba ekliyor . Oski said: kredi kartımdan parayı çekmişler keyler gelmedi! deniz feneri demiştim inanmamıştınız zamanında. yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 nordlydian said: anladım. yine de steam supporta bır mesaj atayım şansımı deneyim. belki ordan aldıgım oyunu sılıp parasını cuzdana ıade ederle.. Olmazsa da artık alıcaz yapacak birşey yok. said: alıcam ben ama dungeon defenders var bende ama DLCler yok. tek kod mu gonderıyorlar? dungeon defenders oyunun kodunu gift edebilir miyim? dün supporta mesaj atmıstım durumu anlatan bugun sabah onlardan aldıgım oyunun ucretı steam cuzdanıma eklenmiş. helal olsun isterlerse eklemeyebilirlerdi. bize ne aynısından bir daha aldıysan diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar