Marty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 hayir oyle birsey demiyorum. ama 10 saniyede insani rahatsiz edip videoyu kapatmaya zorlamasa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 yok müzik olmamış ki bişi desin. GIYYY GIYY GIYYYYY diyoruz fular çok mu sıktı olm sizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 dasaaa said: hadi ordan emekli, sen de. git yol kenarındaki konileri düzelt de berberin önüne araba çekmesinler düzenli hayat oradan başlıyor YOKSA KAOS HÜKÜM SÜRER! O PARK YERİ İÇİN KİM OLSA TANIMAM EZER GEÇERİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 abi orası senin hakkın, herkesin hakkı yanlış anlama olmasın şimdi! BEN HALKÇIYIM ARKADAŞ! tutup da senin, onların, hepimizin hakkını elbette berbere peşkeş çekecek değilim! bu kabul edilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capitancommodore Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 dasaaa said: abi orası senin hakkın, herkesin hakkı yanlış anlama olmasın şimdi! BEN HALKÇIYIM ARKADAŞ! tutup da senin, onların, hepimizin hakkını elbette berbere peşkeş çekecek değilim! bu kabul edilemez. senin hatan surada cocuk bile calar yaklasimi. yontem degil dusunce onemli burada. rothko resimlerine bak sen de bir kanvasi kipkirmiziya boyarsin ama saygi gorursun musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 okumuyorum bile artık şu adamın yazdıklarını. derdi "BEN BEĞENİYORUM SİZ BEĞENMEYEBİLİRSİNİZ" değil. "BEN BEĞENİYORUM VE BU TARZ ŞEYLERİ HERKES BEĞENMELİ BEĞENMEYEREK SEVİYENİZİ BELLİ EDİYORSUNUZ" sesini yükselteceği için capsli yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Rothko distract ın işe yaradı. İlginç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin_ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 dasaaa said: ya bu müzik değil.. ver aleti, çocuk çalar bu rastgele gıcırtıları... bunu savunan entel takılan tipler anca. OH FULAR TAKAYIM DA ENTEL GÖRÜNEYİM OH HO!! hayır anlamıyosun da ne anlayanlara ne de yapanlara saygı gösteriyorsun. yuh arkadas cahil cesareti mi diyorlar buna ne diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 neden saygı göstereyim. bok gibi bişi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 BEN DE SAYGI GÖSTERMEDİM BENİ DE İPLEYİN LAN :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 capitancommodore said: dasaaa said: abi orası senin hakkın, herkesin hakkı yanlış anlama olmasın şimdi! BEN HALKÇIYIM ARKADAŞ! tutup da senin, onların, hepimizin hakkını elbette berbere peşkeş çekecek değilim! bu kabul edilemez. senin hatan surada cocuk bile calar yaklasimi. yontem degil dusunce onemli burada. rothko resimlerine bak sen de bir kanvasi kipkirmiziya boyarsin ama saygi gorursun musun? çocuk bile çalar onları. 3ünü bi arada çalarım ben hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 kiyamet sarkisi 00:23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin_ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 akustik gitarı çalan kişi şevket akıncının weed adlı prog. caz grubu. istanbul/peyotede çalıyorlar sık sık, tarzı seviyorsanız gidip dinleyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 adam bile utanmıştır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 tharin_ said: akustik gitarı çalan kişi şevket akıncının weed adlı prog. caz grubu. istanbul/peyotede çalıyorlar sık sık, tarzı seviyorsanız gidip dinleyin derim. SEVİYORMUŞ GİBİ Mİ GÖZÜKTÜK ORDAN ? HA ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin_ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Akito said: tharin_ said: akustik gitarı çalan kişi şevket akıncının weed adlı prog. caz grubu. istanbul/peyotede çalıyorlar sık sık, tarzı seviyorsanız gidip dinleyin derim. SEVİYORMUŞ GİBİ Mİ GÖZÜKTÜK ORDAN ? HA ? bu yolladığım ıslak köpek değil farkettiysen. forumda da sade ikiniz takılmıyorsunuz. kavga etmeyek pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 lan ne sevicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 hepiniz yanılıyosunuz. sadece küçükken çok fazla tom ve jerry izlemişler. olay bundan ibaret. tom ve jerry müziği çünkü bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 rothko da geliyse artik bu basligi terketme vakti geldi arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 lan rothko ile bu bir mi lan? ahahahahhahahahah çok feciymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 tharin_ said: akustik gitarı çalan kişi şevket akıncının weed adlı prog. caz grubu. istanbul/peyotede çalıyorlar sık sık, tarzı seviyorsanız gidip dinleyin derim. Şu baya güzelmiş bu arada. Bu topikte o baştaki video ile aynı anda yer alması bile ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 1.45 te ikimiz kısmında çayı püskürttüm lan. ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capitancommodore Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 dasaaa said: capitancommodore said: dasaaa said: abi orası senin hakkın, herkesin hakkı yanlış anlama olmasın şimdi! BEN HALKÇIYIM ARKADAŞ! tutup da senin, onların, hepimizin hakkını elbette berbere peşkeş çekecek değilim! bu kabul edilemez. senin hatan surada cocuk bile calar yaklasimi. yontem degil dusunce onemli burada. rothko resimlerine bak sen de bir kanvasi kipkirmiziya boyarsin ama saygi gorursun musun? çocuk bile çalar onları. 3ünü bi arada çalarım ben hatta çal devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 neden çalayım lan! insanlığa saygım var! eziyet çekmesin millet hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ıslak köpek darladı ya cânım edip cansever'in mezarından "RAAAAPE! RAAAAAAAAPE!!" diye bağırdığını duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar