Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Bu aralar bir seri izlemek istiyorum. 7 samurai, kenshin ya da basiliks tarzında böyle kılıçlı, ninjalı bir anime arıyorum. Mumkunse 100 bolumden fazla olmasın :P Su ana kadar izlediklerim; Basiliks 7 samurai kenshin fma fma brotherhood ghost in the shell hunterxhunter van helsing gto hıgh school of dead (yarım bıraktım ben bunu.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Samurai Champloo Seirei no Moribito Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 adamoın anime cv si ne kadar iyi ya.. benimki sille moe dolu AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Soten Koro, Shigurui bi de Gerge'nin dediklerini izle, rainbow drool moduna girersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 gergenin dediklerinden başlıyorum saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 örnek al adamdan babacum... tavsiye edebileceklerim - hellsing - cowboy bebop - black lagoon - darker than black - berserk - moribito - sword of the stranger - ninja scroll basilisk, kenshin, fma, gits, gto sonrası iyi gider (bu arada gits'in sac serisini de izledin di mi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 movie olduğu için prodüksiyon değerleri yüksek. haliyle dizilerle karşılaştırmak biraz adaletsizlik olur ama "kılıçlı anime" diyorsan sword of the strangerın ötesi yok http://www.youtube.com/watch?v=tTIwbusbN1g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 cowboy bebop death note trigun gungrave trinity blood vampire knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Kimi ni todoke de bile daha çok samurai ve ninja var şu yukarda saydıklarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 slam dunkta bile daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar