barnacle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 fanların olduğu yer tehlikeli bi de. tedirgin olur insan bazı şeyleri yaparken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ahahasdasdasdas fanlar yabış yabış olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Adam gamermış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 moriarty said: http://www.instructables.com/ bu iyidir bu konuda yalniz sitede in ear monitor yapimina kadar hersey varmis, tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Cuce said: paramecium said: Selam, Öndeki fanlar emiyor. Ama evet, ekrana ışık kötü kalmış. Saygılar. emsede üflesede, kullanıcıya ile direk temastaki falan ugultu yapıckatır hersekilde. bu kadar ugrasa bari sıvı soğutma kullansaymıs Sıvı soğutma zatende o fanlarda sıvıyı soğutmak için bide sirkülasyon gayet düşük devirde çalıştığı için büyük fanların problem olucağını sanmıyorum birde epey gömülü kalıo adamın kullandığı sandelye çok alçak varlığı unutulur o fanların bir süre sonra ama 3d guruda çıkıodu böle sürekli custom masalar daha iyilier vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Bildiğin profesyonel bir çalışma olmuş. İşçiliği falan da on numara :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 paramecium said: Selam, Lazercim var. CNC büküm de yapabiliyor. Malzeme de temin ederiz dert değil. Ama o temizlikte ve düzgünlükte alüminyum ve paslanmaz kaynak yapabilecek birini bilmiyorum. Sekize dönmüş parçalar kalır sonra elimizde. Ben custom pc case yapayım dedim 304'den. Kaynakçı bulamadım adam gibi :( Saygılar. Sen burda olsan ben sana kaynakçıların krallarını getirir seç beğen al derim sdfg. Çimtaş var burda, kuzen de mühendis orda. Elini sallasan prof kaynakçı orda haliyle yaptıkları işten ötürü sdfg. Adam çok temiz kaynak yapmış yanlız cidden. Prof olarak eğitimini almamış biri yapamaz öyle güzel kaynak. Hele tig kaynağı, imposibru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 bi donem herkesin hayaliydi bunlar da, agir fantazi turkiyede. cnc caka falan ok de, gerisini ya puntolu yapacaksiniz ya da somunlu falan. paslanmaza yapacak bisi yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 http://i.imgur.com/cNgRL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 puahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 boğulursun orada!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Esh said: bi donem herkesin hayaliydi bunlar da, agir fantazi turkiyede. cnc caka falan ok de, gerisini ya puntolu yapacaksiniz ya da somunlu falan. paslanmaza yapacak bisi yok zaten. Paslanmaz olmasına gerek de yok aslında. Korozyondan çok korkuyorsan zaten kaynak sokmayacaksın işin içine. İlla kaynak dersen 316 fln kullanıcan. Alaşımlı olucak ya da, bi sürü dert. Sonuçta denizin ortasında kullanılacak bişey değil. Dekoratif olarak parlaklık önemli diyorsan da kroma benzer yüzey parlaklığına sahip galvaniz saclar var. Dalgalı değil de daha hoş yüzeye sahip. Onu kullan daha iyi. Yani kassan yapılmayacak iş değil ama çok daha iyi optimize edilmiş bişey yapılabilir bu çabayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 dizayn hosuma gitmedi, ama emege rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Adam uğraşmış fakat daha güzel şeyler yapılabilirmiş. Fanların yeri, monitörlerin açısının kısıtlanmış olması.Gereksiz ekrana vuran ışık kasa içindeki ufak monitörde çok kullanışsız olmuş bence.Ayrıca son resimdeki sandalye ile o masada oturuyorsa hiç bişey diyemem biraz özenir insan yüksekliği bile yetersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Garaj yok garaj olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Güzelde, kullanışsız. 3-4 yıldır laptop kullanıyorum, özledim masaüstünün rahatlığını. Aç kasayı temizle, fanları çıkar. Zor bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 nedense ne zaman paslanmaz büküm sacları kaynaklayarak masa yapan birini görsem sonuçları böle oluyor, yapım aşaması oooo, parçalar ufff, sonuca bakıyorsun eeeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 60 liraydı mesela bu masa, şahane iş gördü, o kadar çok boş yer vardı ki alt rafında kol koyacak, raf yüksekliğini özellikle kola koyduğum bardağın dökülmeden sığabileceği şeklinde yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 ben monitör için robot kol arıyorum aslında. çekip odanın istediği yerinde sabitleyebileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 ben bitek yatağa yatınca kafamın etrafında n harfi şeklinde hareket edebilecek ekran istiyorum, sağıma solunca yatınca kafamın nereye baktığını anlayıp önüme gelsin, götüm ağrıyor aynı pozisyonda yatınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Chemical said: 60 liraydı mesela bu masa, şahane iş gördü, o kadar çok boş yer vardı ki alt rafında kol koyacak, raf yüksekliğini özellikle kola koyduğum bardağın dökülmeden sığabileceği şeklinde yapmıştım. CRT monitör kullanıyor fakir! havada duran masa senin neyine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 sdf yıl bilmem kaç lan şuanki masam bi dikiş makinası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 dikiz aynası mı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 at mı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 BramStoker said: dikiz aynası mı o? parent alert o gönül rahatlığı ile fapfaplasın diye aksiyon oldu mu hop bakıyor dikizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar