Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendime PC masası yapmak istiyorum diyenlere!

paramecium

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:

paramecium said:

Selam,

Öndeki fanlar emiyor. Ama evet, ekrana ışık kötü kalmış.

Saygılar.

emsede üflesede, kullanıcıya ile direk temastaki falan ugultu yapıckatır hersekilde.

bu kadar ugrasa bari sıvı soğutma kullansaymıs

Sıvı soğutma zatende o fanlarda sıvıyı soğutmak için bide sirkülasyon gayet düşük devirde çalıştığı için büyük fanların problem olucağını sanmıyorum birde epey gömülü kalıo adamın kullandığı sandelye çok alçak varlığı unutulur o fanların bir süre sonra ama 3d guruda çıkıodu böle sürekli custom masalar daha iyilier vardı
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

Lazercim var. CNC büküm de yapabiliyor. Malzeme de temin ederiz dert değil.

Ama o temizlikte ve düzgünlükte alüminyum ve paslanmaz kaynak yapabilecek birini bilmiyorum. Sekize dönmüş parçalar kalır sonra elimizde. Ben custom pc case yapayım dedim 304'den. Kaynakçı bulamadım adam gibi :(

Saygılar.

Sen burda olsan ben sana kaynakçıların krallarını getirir seç beğen al derim sdfg.

Çimtaş var burda, kuzen de mühendis orda. Elini sallasan prof kaynakçı orda haliyle yaptıkları işten ötürü sdfg.

Adam çok temiz kaynak yapmış yanlız cidden. Prof olarak eğitimini almamış biri yapamaz öyle güzel kaynak. Hele tig kaynağı, imposibru.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

bi donem herkesin hayaliydi bunlar da, agir fantazi turkiyede. cnc caka falan ok de, gerisini ya puntolu yapacaksiniz ya da somunlu falan. paslanmaza yapacak bisi yok zaten.

Paslanmaz olmasına gerek de yok aslında. Korozyondan çok korkuyorsan zaten kaynak sokmayacaksın işin içine. İlla kaynak dersen 316 fln kullanıcan. Alaşımlı olucak ya da, bi sürü dert. Sonuçta denizin ortasında kullanılacak bişey değil.

Dekoratif olarak parlaklık önemli diyorsan da kroma benzer yüzey parlaklığına sahip galvaniz saclar var. Dalgalı değil de daha hoş yüzeye sahip. Onu kullan daha iyi.

Yani kassan yapılmayacak iş değil ama çok daha iyi optimize edilmiş bişey yapılabilir bu çabayla.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Adam uğraşmış fakat daha güzel şeyler yapılabilirmiş. Fanların yeri, monitörlerin açısının kısıtlanmış olması.Gereksiz ekrana vuran ışık kasa içindeki ufak monitörde çok kullanışsız olmuş bence.Ayrıca son resimdeki sandalye ile o masada oturuyorsa hiç bişey diyemem biraz özenir insan yüksekliği bile yetersiz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...