Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Cuce said: zamanında fller verip iyice acıcaklardı arayı, zamanlamayı ayarlıyamadılar. o kadar şişirdiler savası onarağmen olmadı. sonucta animeler para kazanmıyo, ne kadar manga ve ıvır zıvır sattırdıkları kadar kıymetliler. anime para kazanıyor abi, rating işte. ne kadar çok rating o kadar çok reklam geliri demek. rating düştü mü zaten kaldırılıyor hemen anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 abı onların televizyonları bizimki gibi ratign reklam üzerinden yürümüyo, slotu sen alıyosun progrmaı koyuyosun ara reklamları sen veriyosun, programlar arası reklamları televizyon kullanıyo vs vs. hani rating geldi reklam geldi gibi deil tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 anime figur sattiriyor sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 abi işte programı aliosun aradaki o reklamı almak programın sorumluluğu , oraya reklam verdirmeye iknayı da Rating ile yapıyorsun. aynı mantık zaten. Türkiye'de sadece araya reklamı aldırmak için Program değil de kanal kasıyor. KAnal programı satın alıyor zaten yayın hakkını, reklam gelirlerini de tammaen kanal alıyor. Tahminen Japonya da da böyledir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 oha gai reyiz ölecek lan. 8. kapıyı bekliyordum zaten ama yine de üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 gai belli bi zamanda kapayinca olmeme olayi var mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 chunin examden beri biliyoruz ölüceğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 filler olanları diyorsan izlememiştik biz onları sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 o sefil filler'lari izlediniz mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 10 yıl oncesını dıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 oradan nasil biliyorduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 duvardaki silah son perdede patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 yani artık kızmıyorum fillerlara, o eşiği geçtik. iyi filler'lar, baya feelz dönüyor. guy'ın babası efsane, hikaye de muhtemelen guy'ın babasının oğlu ve arkadaşları kaçsın diye kendini gate of death'i açarak feda etmesi, ve guy'ın da şimdi benzer şeyi yapması olarak bağlanacak, tam sonunu göremedik o flashback'in. umuyorum ki ölmez guy ya, çok sevdiğim bir karakter. bi şekilde bağlasınlar bir yerlere yani. ve şu halini kakashi bile alamaz muhtemelen 1v1'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 naruto neysede, şimdi sasukede dier cocuk falan olcak dimi meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 neyse en azından artık delikanlılık ve tırtlığı temsil ettiklerine dair suphe bırakmadı yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Güzeldi son bölüm. Epeydir hissedemediğim naruto izliyorum hissini uyandırdı çizim ve sahneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 ya dedenin karşısında narutonun bu kadar aptal olması beni rahatsız etti lan azcık büyü tam bir tırt hala ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 dynun'a katiliyorum. dede ama dede'nin bi anda moe'ye baglamasina anirdim evde gulmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 bildim Gizli said: naruto rikudou nun reenkarnasyonu çıkıyormuş ne gülerim ya ahah ne olur ne olmaz ben buraya yazayım da AHAHA OLM ÇOK KRALIM LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 oh be sonunda tam istediğim tarzda bölüm geldi. 420 guy gerçekten efsane bir shinobi ya, sheer will adam. hızını daha ön plana çıkaracaklar diye düşünmüştüm ama teknik ön plandaydı. madara altına s.çıyor ama belli etmiyor. kısa da olsa combo attack görmek de güzeldi, minato çok mantıklı hareket ediyor tüm handikaplarına rağmen. naruto ve rikudou sennin tarafı ise ağır felsefeydi. uzun bir aradan sonra yine tüm serinin çıkış noktası olan idea'ya ve temellerine değindi rikudou. ashura ve indra'nın hikayesinin naruto ve sasuke'ye bağlanmasını bekliyordum, gerçi sasuke'ye henüz değinilmedi ama çok bariz yani. kaguya'yı öğrenmiştik daha önceden, onunla da ilgili daha fazla bilgi alıcaz gibi ileride. naruto'nun başlarda ciddiyetsiz olmasını çok yadırgamadım, artık onunla özelleşmiş bir karakteristik özellik bu yani. rikudou da pek sallamadı ki aynı kafada konuştu bizimkiyle. umuyorum ki bundan sonra bu kalite artarak, araya filler girmeden devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Naruto: Shippuuden Movie 7 - The Last Herhalde hayatımda izlediğim en cheesy şeydi. Klişenin doruk noktalarına çıkmışlar, naruto-hinata fanatiklerinin wet dreamleri görsele dökülmüş resmen asdfa Hikaye ve kurgu hataları da fışkırıyordu tabi her yerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 eminim cheesy değildir. the last'ın baya duygusal bir film olacağını kisho söylemişti zaten önceden. aksiyon boruto'da olacak. ağır spo olabilir bu arada boruto'nun filminde naruto'nun öleceği spekülasyonları çıkmaya başladı, öyleyse şimdiden kendimi boğaz köprüsünden atmaya hazırlanıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 the last bok gibi olm çok hype yaptılardda cidden konu da combat ta bokum gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 SANMIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 ahahaha izle gör:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar