Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 gecen haftanin kotu filler'ina kiyasla fersah fersah iyilerdi. sonunda ayrilmalari sacmaydi ama, gotten salladiklarini kendileri de bildikleri icin(yamato'nun ileriki hayatinda kizdan eser yok cCc), hepsinin yollarini ayirmislar. ben yamato kizla gider diye dusunmustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 wiki said: The third opening theme, "Guren" (紅蓮?, "Crimson Lotus") by DOES 357 ile beraber openingi yapacaklarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 filler filler dediniz bak noldu şimdi, gördünüz mü? enfes işler çıkarıyorlar şu an ki filler serisi ile, ana hikayeyi merakla beklesem de hiç sorun etmiyorum şu an ki bölümlerin devam etmesini. 353'deki kakashi combat'ı çok iyiydi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 ŞEREFSİZ YAMATO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Danzo'nun suçu abi Kinoe ne yapsın, beyni yıkanmış. Nakamayı, nakamaya kırdırıyorlar ne şerefsiz bu cemaat arkadaş. Koltuk sevdası bi bitmedi şu adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 ARKADAN SALDIRMAK YAKIŞIR MIYDI GENE DE YAMATO'YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 said: Itachi’s time in the ANBU Kakashi filler arc. April 03, 2014 Naruto Shippuden Episode 357 – An Uchiha ANBU April 10, 2013 Naruto Shippuden Episode 358 – Coup d’etat April 17, 2014 Naruto Shippuden Episode 359 – The Tragic Night April 24, 2014 Naruto Shippuden Episode 360 – Supervising Jonin Doldura doldura taşıttıracaksınız sabır küpünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 neyse en azindan iyi karakterler ustune yapiyorlar. ya naruto, saske, sakura trio'suna yapsalardi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 yav bari filler'lar da hafta atmasalar da hepten main story'i unutmasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 ahah resmen herseyi bıraktım, endingde op'de kimin elini tutuyo ona kitlenmiş durumdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 öf be bu yeni OP yi nasıl seçmişler adam full detone söylüyor, nasıl bir grup bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 zaten ending'ler hep daha iyi oluyor son zamanlarda. itachi - kakashi ne süper bir duo ya. asuma ve kurenai'nin gençlikleri de çok tatlıymış. kakashi'nin soğukluğu da tavan yapmış o zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Cuce said: ahah resmen herseyi bıraktım, endingde op'de kimin elini tutuyo ona kitlenmiş durumdayım bilmiyo musun harbi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 bilmiyom tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 idan za neyse söylemiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 ohh ne zamandir izlemiyordum dun geri basladim 156 da kalmisim shippuudende bissuru bolum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 156 mı -_________________________- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 ben de 175 te bırakmıştım filler girince. izlesem mi acaba bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Off insanın içesini getiren bir bölüm daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Shisui ve Itachi de Uchiha, bizim emoSasuke de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 obitonun gencliğide uchiha yaslıolığıda.. hoş orda tabi bas emo'dan beyin yıkama var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 kesin ileride şu uchiha kamuga mıydı kademu muydu o adamla alakalı bir şey olacak edit:kagami* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 shisui the best ya yeni oyunda shisui de olacak, direkt onu seçicem heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 yalnız danzo çok beleşe kapmış sağ gözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar