Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #2

Virus

Öne çıkan mesajlar

MasterHapLo said:

demir sen manga okumuyor musun?

yok abi takip edemiyorum onlari. yoruyor beni. genel olarak cizgi roman takip edemiyorum yani.

deno bildigin melee fight abi. fist vs fist'ler yine nispeten iyi de, kunai vs x, sword vs sword falan olanlar gayet tirt. cidden yaz, belki aklima gelmiyordur su an baska. bahsettigim seyler bu arada, boyle teknik falan kullanmadiklari, sadece dan dun girdikleri dovusler.
Sosyal ağlarda paylaş

ha, sırf kunai-sword falan dersen çok epik bir battle aklıma gelmiyor. ama onlar combat'ın tuzu biberi, genelde fist ve jutsu bazlı oluyor naruto'da combat. mifune ve hanzo dövüşü olabilir belki yakın zamandan ona örnek, sai'nin birkaç combat'ı olabilir. tenten'in girdiği dövüşler olabilir. lee'nin ve guy'ın çok fazla var, ama karşılaştıkları kişiler hep taijutsu kullanıyor olmuyor. swordsmen fight'ları var.
Sosyal ağlarda paylaş

evet mifune ve hanzo ortalamanin ustundeydi yine. ama onun disindakiler hep jutsu kullanilan combat'ler. swordsmen fight'lari da gayet tirtti. zaten cogu filler. filler combat'leri ozellikle dandik oluyor. kakashi'nin kunai ile saldirmasi nedir yani? niye? ayni bok naruto'da da var. adam x tane skill kullanabiliyor, gidiyor kunai cekiyor karsisindakine.

bahsettigim melee combat'ler onlar. iste jutsu kullanilmayan tek baba combat de o bahsettigim spoiler'daki. digerleri goygoy hep.
Sosyal ağlarda paylaş

Hacilar mesajlari okumadan yaziyorum direkt, cevap verirken alinti neyim yaparsaniz spoiler'a yakalanmadan kurtaririm diye umuyorum.

Simdi 230 kusurlerdeyim, boyuna filler izliyorum ve baydim artik. Filler'larin bittigi bolum hangisi acep ? Naruto'nun Killer Bee ile tanisacagi calisacagi yerleri goreyim istiyorum ama digerlerinden gina geldi. Nereye atlayim ?
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Hacilar mesajlari okumadan yaziyorum direkt, cevap verirken alinti neyim yaparsaniz spoiler'a yakalanmadan kurtaririm diye umuyorum.

Simdi 230 kusurlerdeyim, boyuna filler izliyorum ve baydim artik. Filler'larin bittigi bolum hangisi acep ? Naruto'nun Killer Bee ile tanisacagi calisacagi yerleri goreyim istiyorum ama digerlerinden gina geldi. Nereye atlayim ?

http://www.narutohq.com/naruto-shippuden-fillers.php
Sosyal ağlarda paylaş

TheRiverBelow said:

naruto'ya 0'dan başlayacak bi adam shippuden ile mi başlasın? veya ne ile nasıl ve nerede başlasın? fikir plx thnx

narutonun hikayesi normal naruto serisiyle başlayıp shippuuden ile devam ettiğinden (mangada ikisi de aynı, isim farkı yok) direk shippuuden ile başlayınca çok anlamsız gelebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

naruto'da tavsiye edecegim filler'lar sunlar:

sondaki ultimate weapon filler arc'i. gaara falan var bunda. 216-220 arasi.
hashigakura arc filler'i. star village diye bi' yerde geciyor. iyi bayagi. 178-183 arasi.
land of the sea arc, orochimaru'nun gecmisinden bolumler var. 169-173 arasi.

bi' de favori karakterlerin varsa, onlarin oynadiklari bolumleri izleyebilirsin. ben neji'li olanlari izlemistim mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...