-Deno- Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 filiz akın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 shippuuden'in en iyi filler'larindan biriydi bence fjsdlkfjds. kurenai <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 sondaki kıyafetler çok iyiydi ahah. baya komikti bu bölüm. keşke daha çok hyuuga görsek, 5 bölümde bir neji ve hinata görsek :( gentle fist ve byakugan gibi top tier kekkei genkai'yi niye harcarlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ya yok mu arkadaş şu filmin altyazısı filan yeter :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 MOVIE 6 ROAD TO NINJA ENGLISH SUBBED ! ama korece lan bu :D http://www.animefreak.tv/node/26069 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 izlemek isteyen varsa, stream sitelerine falan dusmus hep. ama naruto'nun filmini kim izlemek ister, o ayri mesele fsdjlkf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 adept fisher :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 japoncasını bulan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Japonca yokmu japonca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 japonca alt yazidan mi bahsediyorsunuz, yoksa raw halinden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 japonca dub, ingilizce sub işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 audio japonca subtitle buluruz artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 torrent'i bilmiyorum da, dedigim gibi stream sitelerinde var hep japon dub eng sub. bugun sabah dustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 ÖM PLX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 yahu narutogette yokki daha nerede olsun. Sen koreceyi japonca zannetmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 valla acip bakmadim. deno'ya link attim ama, donup kufretmedigine gore calisiyodur fsjdlkfjds. eng sub yaziyordu sadece yaninda. korean dub olsa belirtirdi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 belirtmiyo işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 dhsalkfjks :D koreymis hakkaten. yorumlarda herkes kufur basiyo fjdslkfjds. bazi filipinliler de cCc'ye baglamis. 'korelilere boyun egmicez' falan demis fjsdlifjds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Sonunda başladı beklenen yer:D spo yememek için introyu izlemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Yedik bile yaa gerçi bazı yerleri karanlık göstemişler tam anlaşılmıyor oralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 ilk defa fena olmayan naruto intro'su gordum, onda da boy boy spo verdiler. fairy tail'dan beter oldu. filler kusucam yakinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 filler bitince haber edin :) Allahtan oyununu aldıkta hikayenin birazını gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 bari bildiğimiz tanıdığımız insan filleri koyun ya... jet leeyi özledik. bunlar kim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 ending çok kötü, opening de çok daha iyi olabilirmiş. hayate'yi bir an genma sandım niyeyse, dedim yuh genma ne zaman gg oldu. bu adamın tekniğinin benzerini omoi de kullanıyordu. ben de oyun sağolsun baya spoiler yiyenlerdenim, bir yere kadar ne olacakları biliyorum. gene de heyecanlanmamak elde değil, epic olaylar geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar