Cuce Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 ucar nolcak, zaten paso ucuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 İkince meyveyi yiyen, kesin ölmüyor fakat ölme ihtimali çok yüksek diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 bu hafta yok heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 yokmu lan bu hafta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Masakari said: İkince meyveyi yiyen, kesin ölmüyor fakat ölme ihtimali çok yüksek diye hatırlıyorum. Direk ölüyordu diye hatırlıyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 ağzıyla yerse ölür.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Mingo vs Sabo olur diyordum ama Mingo'yu Luffy'e bırakacaklar anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Abi bu health regeneration olayı çok komik değil mi ya.. Herif dünyanın dayağını yedi hala zıhehehehe diye gülüyor. Gerçi heriflerle kapışırken sendeleyerek yürüyordu ama o gömüldüğü dağdan çıkışı baya tamamen regen olmuş gibiydi. Sinirim bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Çok abarttılar bence adam şu an dünya tarihindeki en dayanıklı adam çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 biktik artik su bolumlerden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 2 dakika 20 saniyeyi anlattılar şu bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 dresrosa batsın herkes ölsün biz de kurtulalım artık :D Manga ile arasında 15-20 sayı falan var bu arada animeyi ilerletemiyorlar çünkü manga daha da yavaş :( Ara bile verebilirler söylemedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 731.bölümdür beni rahatsız eden tek şey artık önüne gelen hatta sıradan donanma erinin bile haki kullanması oldu bune lan haki bakkala düşdü de haberimiz mi yok?? kılıçları haki ile kaplamak nedir emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 evet o kısım bi abartı olmuş sanki ya, zoro son vuruşu yaparken kullandı onu kaç sene çalışıp amgjnasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 New World'e level 1 çömezleri göndermiyorlardır herhalde, aradan elitleri seçip seçip gönderiyorlardır. Ya da gidecek olanlara özel eğitim filan veriliyordur. Luffy de Zoro da genius sayılmaz açıkçası, 2 senede öğrendiler. Askerlere de topluca öğretip sadece öğrenebilenlerı göndermeleri filan mümkün. -ki açıklamaya filan da pek gerek yok aslında, MMO dünyası gibi işte. Başlangıç şehrinin etrafındakiler level5, uzağındakiler level50 :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 vice admiral di ya onlar ole hatirliom ben. erleri fabrikaya gonderdiler haki bilen varsa buraya gelsin dediler onlarda yakinda terfi alir zaten yasinin gelmesini bekliolardir tsk styla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 taa seyde demiyoalrmıydı marineford'da. new worldde navy captain olmak icin haki bilme sartı var falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Bu topicdeki mesaj miktarı yüksek olduğundan yeni konu açılmıştır. Yeni topice bu linkten erişebilirsiniz. https://forum.paticik.com/read.php?10,8342396 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar