Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 BAN HIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Yeni bölüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 yeni bölüm yokmu laann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 hayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Bölümün olmadığı hafta hype yaptınız adamının canını çektirdiniz birde, ayıp valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 bu hafta yok mu?? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 sabah uyandığımda yeni bölüm olmazsa YAKARIM ULAN KENDİMİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 o bişey değilde 30 ağustosda çıkacak olan OVA yı merak ediyorum ya boa hancock da var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Sanji ilk tekmeyi attığında üstte special bir şeyler yazıyordu. 30 Ağustos'daki bölümden mi bahsediyor yoksa başka bir şey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 sanırım 30 ağustos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 http://photo2.juksy.com/news/20140721/726611862320780.jpg http://itakon.it/wp-content/uploads/2014/07/Monkey-D.-Luffy-Figuarts-ZERO-Dressrosa-Edition-2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 ay negzel robinin memeleri abartmamıslar, ama etek neden simetrik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 luffynin bu sakal ve zırhlı hali çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Luffy'nin figür 30 dolar civarıymış, hepsi o civarlar da olur herhalde 656 Yine boş bir bölümdü kanımca. Sonda yine OVA reklamı girdi merakla bekliyorum onu:P Rebecca'nın 1-2 hareketini gördük pek bir olay değildi gerçi. Güldüren yine bartolomeo oldu dfg adam tam fanboi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 657 -Long story -Nevermind than ahaha ne güldüm lan, önce korktum tabi flashback geliyor diye. Ya bu mera mera no mi yi Rebecca yemesin, veremez o meyvenin hakkını. Kaybedenlerin olayı da ilginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Aynen ya ben de baya güldüm never mind then'e :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 asfasfa orda aklım çıktı 2 bölüm şimdi geçmişi izletçekler diye sdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 30 ağustos diyorum başka bişey demiyorum herkes var lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 kaybedenlerin orada bayagi mesele cikacak. bolum genel olarak rezil otesiydi. rebecca'ya bolum ayirmak nedir abi. REBECCA KIM ABI SALAK MISINIZ YA? su arki bartolomeo tek basina goturuyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Bartolomeo çok iyi ya ahahahah (tu) Böyle sevdiğim karakterler direkt ana kadroya katılsın istiyorum. Bartolomeo da tam ekibe katılmalık karakter olmuş. İşi gücü bıraksın, katılsın Luffy ye. Rebecca da olabilir belki, ama bayağı tırt o, mera mera no mi yerse yeterince güçlenebilir ama yine de olmaz sanki. Zaten dövüş tarzı tamamen defansif, ateş gücüyle hiçbirşey yapmaz yine dodge parry falan filan diye ninja kaplumbağalar gibi dövmeye çalışır herkesi. Boşu boşuna ziyan etmesinler meyveyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 meyveyi yiyecek belli, ikinci kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Darklight1903 said: kaybedenlerin orada bayagi mesele cikacak. bolum genel olarak rezil otesiydi. rebecca'ya bolum ayirmak nedir abi. REBECCA KIM ABI SALAK MISINIZ YA? su arki bartolomeo tek basina goturuyor ya. Yaslarım derken iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 anca yatagimda screen time alir. cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 subyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar