Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 O olse nolur ya. Hepsi olse kurtulsak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Cuce said: ula cocuk öldü ölecek, ne ruhsuzmusunuz arkadas Gereksiz bir karakter, sırf çocuk diye karaktere sempati göstermek zorunluluğumuz yok. Sorun bizim ruhsuzluğumuz değil, animenin o ruhu verememesi. Yoksa side-plot random drama sahnesinde bile bitch tears döktüren animeler de var ya, olay kalitede bitiyor. Ama şu bölümler o kadar başarısız ki gereksiz kız ölse meh der geçerim. Dışarıda ölen cannon fodderlardan pek farkı yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 abi ilk sezondayım yeni başladım bi dövüş 5 bölüm sürermi anasını satim asdasffghjfgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 602. bölüm ha gayret yakalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 ilerde bir yerlerde 500 metre mesafeyi 15 bölümde geçtiler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 şu chopper ağlayıp, zırlakça konuştukça da vura vura öldürüp güveç yapasım geliyor ya ... ne kötü bölümdü aklıma geldikçe sinirleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 yeni başlıyan bakmasın yaw o hq baskını neydi öyle 60-70 bölüm mü ne sürdüydü savaş. Hayır merdivenleri çıkması 3-4bölüm sürdüydü sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Bölümleri arka arkaya izlerken iyi oluyor da, eş zamanlı takip ederken eziyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 BIK-TIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Naruto'dan sonra hiç bulaşmayacaktım Onepiece'e bitmeden. Arka arkaya izlerken bile şurada baya baya baymıştım Enies Lobby'de. Bi inememişlerdi şuradan. Enies Lobby'i bitirmeyen açmasın. http://0-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/a/image/1353/67/1353674794377.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 bitmiyooooooooooor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 one piece in ilaci VLC ile 1.5x ile izlemek. Muziklerin verdigi keyif bile artiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ashahahasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 bitek en son sahne iyiydi , oda non cannon çıktı heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 2 günde 45 bölüm izledim dfhodfhopd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 615: yine son 3 dk icin izledik ama neyse ki bu sefer aksiyon olmasa da baya bi bilgi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 ben çok sıkıldım ama ya. hiç doğru düzgün dayak atmıyor artık kimse. ya da zoro'nunkiler gibi bi dakka sürmeden bitiyo. üff, şöyle kıvamında bi bölümde olup bitecek güzel bi kavga dövüş izleyemeyecek miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=-AqhGhhQ5oo geçen oturdum şunu izledim mesela yine, ne zirve bir andı ya Bu tip şeyler yok resmen Balıkadam Adası'yla birlikte şu animede ... Özlüyor insan eski bölümleri ameka arkadaki müzik bile efsanevi, 4:00'ten sonrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 one piece çok bozdu ya. eski tadı fazla vermiyor. 600 bölümün hatrı için izliyor insan artık. ilk 10 dk intro zaten. geriye bi 10 dk izleyecek şey kalıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 son 2 arc çok tırt ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 3 . sezondayım valla 10 ar dakkalar bayık dediğiniz gibi, ama keyifli be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ne zaman yalan söyledik lan biz, özür dile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 DarKRideR said: http://www.youtube.com/watch?v=-AqhGhhQ5oo geçen oturdum şunu izledim mesela yine, ne zirve bir andı ya Bu tip şeyler yok resmen Balıkadam Adası'yla birlikte şu animede ... Özlüyor insan eski bölümleri ameka arkadaki müzik bile efsanevi, 4:00'ten sonrası kim oldu kuru kafa mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 http://img.gawkerassets.com/img/192ivt0szs50fjpg/ku-xlarge.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 One Piece burası bilae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar