ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Sam said: 637 soul king'in ayakları da çıkacak bu gidişle, ilginç. yalnız mayuri tayço'ya desu flag açtı nemu sanki bu bölümde. :( magnificent bastard'ın ölümden kurtulacak bir yedek planı vardır herhalde ama. kenpaçi kurtuldu ama görünüşe göre. Kenpachiyi o kadar kolay harcamaz ya ölsede ona yakışan bir ölüm olur diye düşünüyorum çünkü en popüler karakterlerden birisi.
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 638 Bu adamı ben neden bu kadar seviyorum? :D Mayuri tayçooooo!
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 mayuri bolumleri okuyarak yeterince keyifli olmuyo ya.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 ben okurken kafamda seslendiriyorum artık zihne işlemiş mayuri başgan. adamın dövüşü başladığından beri keyiflendi gene seri. 638 adam HERŞEYİ düşünüp önlem almış resmen lol. just according to keikaku spamliyor. (tu) hakikaten son satırda dediği gibi ingenious spam. http://i997.mangareader.net/bleach/638/bleach-5887189.jpg yeni joker'i mayuri başgan'a oynatsalardı keşke.
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mayuri çok iyi ya cidden. Kubo bence Aizen, Mayuri gibi just according to keikaku karakterlere karşı boş değil, onları bir ayrı çiziyor, fight'larını bir ayrı güzel yapıyor. Bleach'ın geri kalan her tarafı bok gibi 500 chapter Aizen ile Mayuri'nin maceralarını çizsin marathon ederim. Aslında Kubo Bleach'i bitirip mystery manga yapsa çok başarılı olur gibi geliyor bana.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 639 mayuri başgan adam gene modifiye etmiş birşeyleri ahah, helal. çok iyi bir sistem yapmış da bakalım haftaya napacak sürpriz, öyle bırakmayacak gibi. mayuri başganı öldürmesin de. komamura'yı öyle bıraktı ortada hala kızgınım.
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Muhtemelen orada gördüğümüz herkes birşekil adapte olup dövecekler kolu mayuri tek kalkamaz işin altından gibi duruyor.
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 biraz hızlansa artık çok iyi olacak.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 640 nemu'nün geçmişini de gösterecekse death flag'ler açılıyor gibi ama açılmasın. :/ yalnız kubo'nun kol koparmaya olan bu sevdasını çözemedim halen.
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 abi adamda kol fetişisti.hatta son bölümlerde zirveye taşıdı asjlfhaslfas kocaman kol geldi lan
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 bu kol olayi ne aptal bisey ya, uzattikca da uzatti salak.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 641 kolları kopanlar birer tane alaymış şu ilaçlardan madem. yalnız desu flag demiştim, cidden nemü'yü harcadı galiba. :( gerçi iyileştirir filan ama kendi kurtulabilecek mi bakalım. ölümüneymiş gibi inşa etti dövüşü. :/
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 sdfsdf sam dövüş bitince iki çakar canlandırır yine :D sdfsdf
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 vaperon http://i.ytimg.com/vi/F7whfxhAqSs/hqdefault.jpg ama işte kurtulabilecek mi bakalım, kenpaçi'yi enjekte etti adam yenilmesin diye. :/
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Bi bok olmicak ikkaku bankai acicak bu bolum ayrica kenpachinin shikaisi ya da bankaisinide gorebiliriz uzun surecek bu fight oradaki herkes dahil olacak bir sekil.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 ikkaku'ları filan çok aştı ya bu iş, serinin en düz bankaisi onda zaten. büyük ihtimalle "bakın hiçbir işe yaramadı ikkaku'nun bankaisi o denli güçlü" demek için sonraki dövüşe saklar sonra da tek atar. bütün fukutayçolar gg olacak bu gidişle.
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Olay o zaten düşman öyle güçlüki standart bir atağından sadece bankai ile kurtulabilirler (!) mesajı verilecek zaten muhtemel sonraki atakta kırılır gider bankaisi vs kısaca karakterleri dahil etmek için işte.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 tamam da hicbisey yapmadan da izlemesinler, zaten buyu yapan da yok artik, iyice bitirdi adam combatlari.
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Bu düşman anahtar düşmanlardan dövecekler kesin mayuri bunu kullanıp ressurect falan atar herşeye zaten kol bacak yapabiliyor şırıngayla herkesi reslicek görünen oki.
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 kralı geri resler dedeyi getirir efenime söyliyim bi sürü bi sürü şey yapar sdf
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 642 mayuri tayço da olsa işte evlat sevgisi. (:P) nemu yenebilecek mi bakalım yoksa gene mi kendini boşa harcatacak bir karakteri kubo.
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 daha onun içinden birtane sternritter çıkar.
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Backstory geldiyse harcandı nemu da... ABV kubo...
Öne çıkan mesajlar