Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sam said:

637

soul king'in ayakları da çıkacak bu gidişle, ilginç. yalnız mayuri tayço'ya desu flag açtı nemu sanki bu bölümde. :( magnificent bastard'ın ölümden kurtulacak bir yedek planı vardır herhalde ama. kenpaçi kurtuldu ama görünüşe göre.

Kenpachiyi o kadar kolay harcamaz ya ölsede ona yakışan bir ölüm olur diye düşünüyorum çünkü en popüler karakterlerden birisi.

Mesaj tarihi:
ben okurken kafamda seslendiriyorum artık zihne işlemiş mayuri başgan. adamın dövüşü başladığından beri keyiflendi gene seri.

638

adam HERŞEYİ düşünüp önlem almış resmen lol. just according to keikaku spamliyor. (tu) hakikaten son satırda dediği gibi ingenious spam.
http://i997.mangareader.net/bleach/638/bleach-5887189.jpg
yeni joker'i mayuri başgan'a oynatsalardı keşke.

Mesaj tarihi:

Mayuri çok iyi ya cidden. Kubo bence Aizen, Mayuri gibi just according to keikaku karakterlere karşı boş değil, onları bir ayrı çiziyor, fight'larını bir ayrı güzel yapıyor. Bleach'ın geri kalan her tarafı bok gibi 500 chapter Aizen ile Mayuri'nin maceralarını çizsin marathon ederim.

Aslında Kubo Bleach'i bitirip mystery manga yapsa çok başarılı olur gibi geliyor bana.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

639 mayuri başgan

adam gene modifiye etmiş birşeyleri ahah, helal. çok iyi bir sistem yapmış da bakalım haftaya napacak sürpriz, öyle bırakmayacak gibi. mayuri başganı öldürmesin de. komamura'yı öyle bıraktı ortada hala kızgınım.

Mesaj tarihi:

640

nemu'nün geçmişini de gösterecekse death flag'ler açılıyor gibi ama açılmasın. :/ yalnız kubo'nun kol koparmaya olan bu sevdasını çözemedim halen.

Mesaj tarihi:

641

kolları kopanlar birer tane alaymış şu ilaçlardan madem. yalnız desu flag demiştim, cidden nemü'yü harcadı galiba. :( gerçi iyileştirir filan ama kendi kurtulabilecek mi bakalım. ölümüneymiş gibi inşa etti dövüşü. :/

Mesaj tarihi:

vaperon

http://i.ytimg.com/vi/F7whfxhAqSs/hqdefault.jpg
ama işte kurtulabilecek mi bakalım, kenpaçi'yi enjekte etti adam yenilmesin diye. :/

Mesaj tarihi:

Bi bok olmicak ikkaku bankai acicak bu bolum ayrica kenpachinin shikaisi ya da bankaisinide gorebiliriz uzun surecek bu fight oradaki herkes dahil olacak bir sekil.

Mesaj tarihi:
ikkaku'ları filan çok aştı ya bu iş, serinin en düz bankaisi onda zaten. büyük ihtimalle "bakın hiçbir işe yaramadı ikkaku'nun bankaisi o denli güçlü" demek için sonraki dövüşe saklar sonra da tek atar. bütün fukutayçolar gg olacak bu gidişle.
Mesaj tarihi:
Olay o zaten düşman öyle güçlüki standart bir atağından sadece bankai ile kurtulabilirler (!) mesajı verilecek zaten muhtemel sonraki atakta kırılır gider bankaisi vs kısaca karakterleri dahil etmek için işte.
Mesaj tarihi:
Bu düşman anahtar düşmanlardan dövecekler kesin mayuri bunu kullanıp ressurect falan atar herşeye zaten kol bacak yapabiliyor şırıngayla herkesi reslicek görünen oki.
  • Yeni Oluştur...