Suark Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 real story bu akşam taksimde, tünelin orda ki simit sarayının orda ak sakallı böle temiz yüzlü şalvarlı bi dede selam verdi. Bende aldım selamını nese geçti gitti, baktım arkasından napıo dıe bi, dükkana girdi, kitapçı gibi bişedi sanırım. Sonra ben geçtim gittim simit sarayına, kahve alıodum bitane geldi yanıma bu, al bak bunu çok faydasını görürsün dedi. ne kadar amca dedim, kıyamadım dedeye sdsf , 5 lira dedi. Çıkardım verdim. baktım arkasında 5tl yazıo. Kitapta islam ilmihali bişey. NAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 bu dedenin başparmagını, tokalaşırken ittirdiğin an bir dilek tutarsan eğer gerçekleşiyormuş. bu tiyoyu başka yerde bulamazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesela o tek dileğimizle sonsuz dilek hakkı da dilersek oluyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Suark said: Kitapta islam ilmihali bişey. Bende de var bu kitap. Yıllardır duruyo öyle. Küçükken çok merak ederdim ne anlatıyo diye ama açıp okumadım hiç. Belki de ondan hayatım böyle. sdfgsdfgsd Felsefesi hariç; kağıt, nefes, elektron israfı direkt din üzerine yazılanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 haber niteliği yok. o kitabın arkasında 2 lira fln yazmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ulvi bir fiyat biçme yeteneğin varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Bizde misyonerlik bile parayla . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 çok iyimiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Kitabın yazarıdır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 zaten yeni bir kitap inmesinin vaktiydi. adam gibi bir din baslat bari suark, ugrastirma ibadet vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 malum, önümüz armageddon, 2 gün kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar