kavurma Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 valla tek kişilik baya baya doyuruyor beni, üstüne sufleyi de sıcak sıcak yiyorum hmmpss.
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 En büyük boy pizzayı, promosyon ile gelenle beraber altlı üstlü çevirip, sandviç yapıp, öle yiyorum. Anca kesiyor.
Llama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 alıcan aga geri para üstünü alıcan...
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Orta boy pizza kesmiyor beni. Kesmedi mesela ama evde tırtıklıcak hiçbirşey yok.
Katzee Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Adam siparisini 30 dk limit varken, 10 dk da getiriyorsa, %10 birakacaksin. Yazili olmayan kural bu. 20 dk dan gec getirirse 0.1 kurusu bile birakmam ben erken getiriosa birakiyorum ama, yarisa dondurduler o yuzden siparisten 8 dk sonra getirdikleri oldu.
Meov Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Zikko said: kendini o adamın yerine koy asgari ücrete bu yağmurda sana ye diye motor üstünde hizmet veriyo, mekanda hatun görsen sabaha kadar belki verir diye ısmarlarlamadığın içki kalmaz, böle konularda da aslan kesilirsiniz.. ufak adam olmayın , çok geriliyorum.. Bana yiyeyim diye getirmiyor, para kazanmak için getiriyor. Aynı işi motor üzerinde olmadan yapanlarda var belirteyim. Ha onu geçtim karşılığında para almak istiyorsan gerçekten bir şeyler yapman gerekiyor müslüman.
Meov Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Hayır bende hep düz hesap veriyorum ama hani adamlar böyle direk düz hesap çekip gitmiyor auhudsa.
reyou Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Zikko said: kendini o adamın yerine koy asgari ücrete bu yağmurda sana ye diye motor üstünde hizmet veriyo, mekanda hatun görsen sabaha kadar belki verir diye ısmarlarlamadığın içki kalmaz, böle konularda da aslan kesilirsiniz.. ufak adam olmayın , çok geriliyorum.. ahaha, adam maykil zikkofield.
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 bir şey soracağım diyelim 30 dakikayı geçti ne yapıyoruz para mara yok mu diyorum adam gelince usulü nedir var mı başına gelen?
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 10 kuruş için başlık açmış adam ya töbe töbe kimlere kaldı pati
Akito Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 bck said: gidip getireceğim paranızı dedi eğer gelirsebildigin kavga cıkacak azına sıcacagım.. en saçma salak kısmı da şurası. hayatınız mı kötü :(
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 NeoStyle said: 10 kuruşunu al 1 lira bahşiş ver, seni paragöz cimrinin teki sanmasınlar sdfdd şu çok güzel hareket olurmuş.
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 kaç yıldır şu forumdayız, her türlü gereksiz insana laf ediyoruz yaşamaları zarar diye, dinciler, akepeciler, faşistler, emolar, hipsterlar, apaçiler bla bla bla. ama fark ediyorsunuzdur herhalde şu forumda da baya insan var, varlığının anlamsız olduğu. 10 kuruşu yuvarlamış da bilmemne. normalde böyle konuları takabilir insan kafaya, ama pos makinasına şifreni girene kadar aklından uçar gider. nasıl bir hayatın var, nasıl boş bir insansın da böyle dünyadaki en kafaya takılmayacak şeyi kafana takıp, üstüne düşünüp bir de forumda topic açabiliyorsun? nelere takılıyorsunuz ya, hayatta hiç gerçek derdiniz yok mu arkadaşım sizin.
Mal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 bende dün kitap aldım bi harfi eksik yazmışlar iade edesim geldi bu başlık yüzünden.
Marty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 iste o eksik harf yayinciya bahsis oluyo. ustune gitseydin de getirseydi harfini
Mal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 m harfi eksik. götirsem iade alması lazım ama cidden.
Öne çıkan mesajlar