Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 cüce görmelisin sanki orada adam muskalıymış gibi vuramıyor bir türlü tentakül birader. herifi mıhlayacak diye baktım yok, vash the stampede gibi herif mübarek.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Yanlız dikkat ettiyseniz,yürüme hızı farklı elemanın :) birde Sürekli Bunny-Jet pack olaylarında...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemic Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 bu arada adam bi yerde G-Man'i de yakaladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teenboi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 yuh ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 g-man bence bu adamla karşılaşıp yaşadığına şükretsin! :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 yürümesi banada biraz hızlı geldi.bayadır evde hl oynamadım ondanmıdır nedir.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 hızlı zaten canım.. bişiler yapıyo ama ne yapıyor bilmiyorum.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 abi resmen oha fln oldum bu ne ya basım dondu zaten hoplaya zıplaya gidio adam bi sag bi sol bi bakoosun bolum bitmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: SilphatosIce_, 03 Kasım 2004 17:27 tarihinde demiş ki:lord_elvancım lamer nedir açıklar mısın? ya adam paso bug abuse ediyo, ondan lamer dedim. yoksa adam asmis.[signature][hline]i hate him... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 bide blast pit i 10 saniyede bitirdi oha oldum hanı asansörle basladıgı bölüm doktor uitti itti kapi acıldı öldürdü , sonra blast pit e getci Office Complex 30 saniye ben o kadar kasmıstım kutuların ordan mp5 filan reconlar filan... öldüm yanı adam 10 sanıyede bıtıtrınce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Şimdi izledim videoyu. Harbiden çok emek harcamış eleman. Ama bu kadar bugı nerden öğrenmiş orasını anlamadım.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Her gün HL bitir, sen de öğrenirsin her halde her bugı.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Bu tip denemeler yapılıyor hep. Yani oyunu en kısa sürede bitirme denemeleri yapılıyor. Amaç en çabuk yoldan bitirmek. Quake2'de de var mesela. Adam sırf Roket Jump ile map'i uçarak bitiriyor falan. Acaip kasıyorlar bu tip videoları yapmak için. Her yeri onlarca kez deniyorlar, alışıyorlar falan. Kusursuz oluyor adamlar sonunda.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 quake 1 mi quake 2 mı ne adam 3 dakikada bitirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Chemic, 06 Kasım 2004 09:18 tarihinde demiş ki: bu arada adam bi yerde G-Man'i de yakaladı... nerede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 g-man i yakalıyosun zaten ilk elektrik canavarını (ne biliyim saçma oldu biraz ama :P) gördüğün yerlerde.hani kapıyı yumrukuyor yaratık.orda görme şansın var yakından[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Sam, 06 Kasım 2004 03:16 tarihinde demiş ki: cüce görmelisin sanki orada adam muskalıymış gibi vuramıyor bir türlü tentakül birader. herifi mıhlayacak diye baktım yok, vash the stampede gibi herif mübarek.. :-p ah bi gorebilsem indirmedıgım codec kalmadıdı bi link versen?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 adamda yalnız cidden bişeyler var adamın tek zıplayışta o kdar ileriye uçması çok zor. ama takdir ettim yine de adamı. İnsana lan bi denesem mi acaba diyesi gelmiyor değil.[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. Her gece , yatmadan önce kokunu sürerdin...Oda "sen" kokardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Cuce, 06 Kasım 2004 20:47 tarihinde demiş ki: said: Sam, 06 Kasım 2004 03:16 tarihinde demiş ki: cüce görmelisin sanki orada adam muskalıymış gibi vuramıyor bir türlü tentakül birader. herifi mıhlayacak diye baktım yok, vash the stampede gibi herif mübarek.. :-p ah bi gorebilsem indirmedıgım codec kalmadıdı bi link versen? abi wm encoder ver onu yükle .üstüne en son divx yükle çalışır heralde.wm encoder ları kesin dene yüklemediysen.media player ın yeni versiyonlarını denemekte çözüm olabilir[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 İndirdim bakalım izleyeceğim (:[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
original_oguz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 160mb lik bu videoyu 56k'yla indiebilen var mi:D cidden varsa cesaret alip ben de indimeye calisabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Ben en az 5 yıl önce dial-upla indirmiştim o büyüklükte bir dosya. İndir sen de. Birşey kaybetmezsin. :)[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 bu arada adam oyunu oynarken hızlı veya gravity ayarlarıyla oynayıp bitirmemiş bence, demo kaydederken biraz farklı bir hızda kaydetmiş ya da avi yaparken birazcık daha hızlı playback yaptırtmış (en dandik video programlarıyla bile yapılabiliyor), o yüzden herifin oyunu çok az biraz daha hızlı gözüküyor. ama bu herifin manyaklığına gölge düşürmüyor bence.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 bunny yapıyor ya hızlanıyor bazen. ama playbackte ya biraz hızlı veya biraz yavaş anlamadım bende bi kolpalık var.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Gravity veya hızda hiçbir oynama yok. Normal hız o.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar