Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 neyi yanlış yapıyorum? http://c1212.hizliresim.com/14/l/h0q8q.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 derdin bitmedi bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vermillion Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 chrome said: derdin bitmedi bilader :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Çok yavaşsın desem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 chrome said: derdin bitmedi bilader bitmedi harbi anasını satim. bi heves ettik sc oynayalım diye sıçim problem üstüne problem. neyse nası çözcez ne bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 bazen bu matchmaking sistemi arıza veriyor. 1v1 çalışmıyor bazen 2v2 falan; ama sen harbi problemli birine benziyorsun. kurulum dosyalarının kaynağından emin ol, hatta varsa imkanın indir tekrar resmi downloaderla. bu da çözmezse sorununu artık çocukluğuna inmek zorunda kalacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 lige katılım mı kapalı? çok uzun zamandır oynamıyorum, öyle lig açıldıktan sonra ilk 10 gün girdin girdin giremedin gg gibi bi olay mı geldi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 yok senin dosyalarda bir eksiklik var heralde repair etmeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 denediydim de şimdi yine deniyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 hadi bu akşam başar, sana benle 10 maç imkanı veriyorum. 10 derste sc bölümüne yazanların %80'ini yenecek hale gelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 bak mesela custom game yapayım dedim, xel naga cavernsa joinledim downloading content dedi, sonra contenti indiremiyorum babuş dedi. internetle alakalı bi sorun herhalde ama başka hiçbişeyde problem yok. ayrıca supportta açılması gerkeen portları yazmış, onları da açtım. firewalla exception koydum, antivirüsü devre dışı bıraktım yemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 3g falan bağlama şansın varsa pc'ye farklı bir isp ile falan dene. söylenti o ki bazen operatörden portlarından falan olabiliyormuş böyle şeyler. en olmadı sağlıklı şekilde çalışan bir sc2 bul, kopyala klasörünü olduğu gibi kendi bilgisayarına olsun bitsin. daha da olmadı artık driver donanım falandır der ve aradan çekilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 uydunetle alakalı bi problem çok büyük ihtimalle. yakın zamanda tarife değiştim, 5mbit'e geçtim ama upload mesela 0.5 mbit'de kaldı hatta şu aralar 0.1 0.2 arasında falan böyle dalgalı gidip geliyor. telefonla aradım mail atın dediler sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Sen şu oyunu bir reapir et öncelikle.Ardından DNS'lerini bir check et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 benimde acclerimden birinde mail adresi ile arkadaş ekleyemiyorum ve eklenemiyorum. blizzarda mail attım onlarda çözdük dedi ama hala ekleme yapamıyorum tekrar ticket attım bu seferde ticketimi iptal etmişler öyle takılıyom koskoca sc camiasında yanlız başıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar