feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Lopeth said: 50cm kar var evimim onunde nefis http://i.hizliresim.com/kG0XLW.jpg bdüzü mü burası? inn 2'desin galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 beynim kulaklarımdan akacaktı ki godzilla sağ olsun yere ulaşamadan buz kesip sarkıta dönüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Mal said: donanimhaberde yazıyor https://mobile.donanimhaber.com/basladi-godzilla-istanbul-a-ayak-basti-girdigi-yeri-darmadagin-ediyor--122943425 abi halam dayımgillere haber verdim onlara bütün mahalleye haber salmış. biz ekvadora göç ediyoruz donanımhaber linkinden sonra. teşekürler yiğidim. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Kadıköy'de devam ediyor hala maşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 aynen bdüzü rüzgar olunca arada mini mini tornadolar çıkıyor karlı felan, sıcak çikolata mı yudumlayıp karda zıplayan köpekleri izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 komşuyuz o zaman innovia 2'deysen. =) gerçi şu an ankara'dayım ama öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 abi hadi yarın pazar dükkanı açmadım eyw ama ptesi günü mecburen kaya kaya gidecem başka çarem yok yani. allah belasını versin ibb nin aman bişey olduğunda arayın 153 ü diyo şerefsizler bir kişi telefonu açmıyo. üst yolda 8 tane kar küreme arabası çalışıyo yakacık-velibaba yolu arasında lan birinizde bi sokağa ininde araları küreyin böyle bi puştluk olur mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 i melih olsa tuza boğmuştu tüm istanbulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Mal said: Daha durun yeni başladı bu bişey değil. hiç bi toplu taşıma aracı hiç bi devlet kurumu çalışamaz hale gelecek. Marketler bile açılmayacak. Sokaklar bomboş kalacak. Dağdan kurtlar inecek şehire. Şubatın son haftasına kadar yaşam iptal olacakmış. şu detay tam olarak nerede o thread'te? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 whatsapp hattı açmışlar kar yol durumu falan filan için ibb 10bin mesaj gelmiş yarım günde asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 valilik tatil ilan etti (istanbul) haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 ağzına edem yarın iş tatil olsa haberim olamyacak mis gibi telefon yüzüstü fayansa yapıştı. ggnormk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Eskiden ne sevinirdik ne tatlı gelirdi şu tatil haberleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 isterse 30 mt kar olsun yarin bize is var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 üniler tatil degil dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 itü de sınavlar ertelendi, geçen sene kar tatili olduğunda da kimse gelememişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 ünisine göre değişir, üninin sitesine, twitterına vs. bak tatil edilmişse duyurmuşlardır. bizim üni 1 haftaya uzattı tatili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Dragonfire said: itü de sınavlar ertelendi, geçen sene kar tatili olduğunda da kimse gelememişti. yarın için henüz bir erteleme duyurulmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 itu de ertelenme diye bişi göremedim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 dün ve bugün olan sınavlar ertelendi itü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 gece bi tipi yapsa da evde kalsak yarın, şu soğukta çıkasım yok dışarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 yuksek lisansin, calisanin falan tatil beklemesi... epic fail ya. gidin isinize. -30C'lardan geldigim icin bu kis Husky gibiyim. Kar mar demedim, gezdim tozdum bol bol. Temiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 gene yardiriyor baskentte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Caddebostan'da lapa lapa yağıyor. Bağdat Caddesi'ni temizlememişler bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Salı günü nasıl olucak acep uçağa rötar yaparlarsa sıçanzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar