cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Ne kadar zor bir şeymiş ya dellendim. Öncelikle almanca öğrenmek istiyorum. Goethe'nin haftasonu yalan oldu. Adamların kayıtlar hemen doldu.Goetheye gidicez derken GS Üniyi kaçırdık. Adamların bir daha ki dönem ocağın ortasında başlıyor. Başka bir yer bulayım boş geçmesin bir ayım dedim. Gezdik dolaşmadık yer bırakmadım. Yok doğru düzgün dil kursu peh Özel ders alayım dedim. Fiyatlar iyiymiş onlarında. Aylık 600 TL civarı vermeye hazırım hızlı öğretebilecek biri olsa ama fiyatlar uçukmuş ya. 600 TLye ancak ciklet alırım ben. Not: Yarı kişisel yarı eğitimlik bir konu oldu sanırım. Özet: Var mıdır tavsiyesi vs olan?
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 dil dile değmeden dil öğrenilmez
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 http://www.sevda.in/wp-content/uploads/2012/12/obama.png
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 söylenecek her şey söylenilmiş yazın antalya, alanya taraflarına git.
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Cici, voscreen'i tavsiye ederim. Son zamanlarda gördüğüm güzel girişimlerden biri bu konuda. Kardeşim üzerinde test ediyorum baya faydalı buldum. Aylık 600tlyede ingilizcenin kralını öğrenirsin; ama gerek yok o kadar para dökmene.
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Eğitimin trollenmesini hiç sevmiyom ya Ama ben olsam bende yapardım orası ayrı
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Abi bak işyerindeyim Saçma sapan bir şeyse bi tarafımdan kan alırlar
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Toefl ibt 100 üstü zaten ingilizcenin canına kibrit suyu almanca laızm bana
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Almanca var diye biliyorum o sitede ama emin olamadım şimdi, bi üyelik alıp denesene Öte yandna almancadan nefret ediyorum lan ahah
calimero Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 moriarty said: Cici, voscreen'i tavsiye ederim. Son zamanlarda gördüğüm güzel girişimlerden biri bu konuda. Kardeşim üzerinde test ediyorum baya faydalı buldum. Aylık 600tlyede ingilizcenin kralını öğrenirsin; ama gerek yok o kadar para dökmene. abi bu voscreen almanca fln konusunda tırt değil mi yahu? geçen sordum cevap alamadım. Utku, koko komisch bu arada. lern mit uns ftw! Edit: ha bi de, 600 tl'ye aile geçiniyo lan allahsız!!
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Voscreen çerez abi bu konularda; ama faydalı yani. Dizi izlemek gibi işte bi nevi böyle konularda Aylık 600tl ayırabilen adam her dili öğrenir zaten, özel ders vs
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 almanca için fono nun kitaplarını da tavsiye ederim en azında başlangıç için buradan da aklına takılanları sorarsın keza almanca bilen epey insan var burada
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ben göethe ye gidip adam gibi bir şeyler öğrenemeden gelmiştim tek başıma çalışınca daha fatdalı olduydu bir de deutschewelle in online bedava kursları var pratik için iyi
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 gözlerim yaşardı trollenmiyor la topic onur aklını alırım babacum i kiss you
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 hızlandırılmış rusça dersine hoş geldiniz davay davay (hadi hadi) haraşo (tamam)
Zep Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Kurslarin yari fiyatina ozel ders veriyim istersen ocaktan sonra olur ama ancak.
musty81gs Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ingilizcehazirlikogrencisi.blogspot.com
yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 http://us2.veselba.kafence.com/pix/z-misc/life_is_too_short_to_learn_German.jpg
senko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 5 yıl almanca gördüm ich du hast dışında bişi kalmadı aklımda öğrensen de unutacan tavsiye etmiyorum o yüzden.
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Bence de boşver almancayı. Tipik mühendis gazına geldiysen tavsiye etmem. Eğer İngilizcen HAKKATEN çok iyiyse, Rusça Arapça Farsça Özellikle Arapça. Para orta doğuda. derdim, eğer 'eh işte iyi' 'apır intermediyıt' falansa ingilizceni muhteşem yapmaya bak. edit: pardon toefl la alakalı yazdığını şimdi gördüm :) Hızlı öğrenmek diye bir şey de yok, yıllarını alır ve hala da adam gibi konuşamaz, anlayamazsın.
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Almanca, almanca konuşulmayan bir yerde cidden çok zor öğreniliyor. Öte yandan Almanya'da sık götünü 1 sene almanlarla yat kalk, Türkiye'de 4 senede öğrenemediğini öğrenirsin. Her yerde söylüyorum, ingilizceden farklı olarak her gün almancayla karşılaşamıyoruz, hatta hiç karşılaşamıyoruz özel bir çaba göstermezsek. O yüzden de kursta gramer öğrenip götüm götüm eve dönüyoruz; 0 pratik. Ben geçen yıl Almanya'dayken geliştirdiğim kadar anadolu lisesinde almanca öğrenirken geliştiremedim almancamı; 1 sene hazırlık, 3 sene de haftada 8 saat bayağı sağlam, seksi alman hocalı falan ders vardı, öyle diyim.
Öne çıkan mesajlar