moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 balon said: moriarty said: balon said: Değerli yönetici arkadaşlar. Kişilik haklarını özenmezseniz, burayı tartışma platformu olmaktan çıkarırsanız böyle ibnelere prim verip, bundan rahatsızlığımızı belirttiğimiz halde de siklemezseniz, biz de böyle cevabı veririz. Ayrıca kişisel olarak da suç duyurusunda da bulunucam bu engellenmezse. bulunsana, herkese küfreden, hakaret eden sensin sonucu nasıl olur merak ediyorum. Ulan benim ismimi afişe eden siz, Her türlü resmimi terbiyesizce izinsiz kullanarak afişe eden siz, İslam'a ve Müslümanlara terbiyesizce hakaret eden siz, Şu forumun yarısı İslam'a hakaret zaten; Benim 2-3 küfrüm hakkı mı gölgeleyecek sanıyorsun? dedi twitter, facebook kullanan, her şeyi publice açık, paticik isim kısmına gerçek ismini yazan adam. ha ayrıca islama ve müslümanlığa küfretmedik, yalakalığa güldük, yalakalarla eğlendik. eğer kitabı okuduysan ve inandığını söylüyorsan, senin için doğru yol bizi öldürmek olur, mahkemeye vermek veya küfretmek değil buyur. said: TEVBE 9/12 Eğer verdikleri sözden sonra yeminlerini bozar ve dininize dil uzatırlarsa, o küfür öncülerini hemen öldürün. Çünkü onların yeminleri yoktur. Ola ki, vazgeçerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 balon said: moriarty said: balon said: Değerli yönetici arkadaşlar. Kişilik haklarını özenmezseniz, burayı tartışma platformu olmaktan çıkarırsanız böyle ibnelere prim verip, bundan rahatsızlığımızı belirttiğimiz halde de siklemezseniz, biz de böyle cevabı veririz. Ayrıca kişisel olarak da suç duyurusunda da bulunucam bu engellenmezse. bulunsana, herkese küfreden, hakaret eden sensin sonucu nasıl olur merak ediyorum. Ulan benim ismimi afişe eden siz, Her türlü resmimi terbiyesizce izinsiz kullanarak afişe eden siz, İslam'a ve Müslümanlara terbiyesizce hakaret eden siz, Şu forumun yarısı İslam'a hakaret zaten; Benim 2-3 küfrüm hakkı mı gölgeleyecek sanıyorsun? hakim bey allaha küfür ettiler diye gidersen, burda ana avrat sövsen yine de sana bir şey olmaz yeni türkiye :D:D:DD: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 balon patlamış sdfs. küfür edip suç duyurunda bulunçam demekde akboy kafasına güzel örnek olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Olum oruclu adami niye kizdiriyosunuz bak adam balatalari kopardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 balon patlamis AHAHAHHAHAHAHHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 isim kısmına direk kendi isminimi yazmış? AOPSNDASNDASODNQDLKAFİLNQAFQNFCQOFCQFK balon gel,şişircem.hakettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Hepinizi mahkemelerde süründürücem. http://i.imgur.com/MxwXxDQ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 bu kadar aptallik yapmaniza gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 AAHHAHAHAAHAHHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 said: Bu IŞID kafasıda gerçek islam zaten. said: "Abi bir tane müslüman da çıksın benim normal bir tane eşim var, namazımı kılarım orucumu tutarım gerisine karışmam desin lan." "kitaplarina uygun degil bu durum" said: muhammedin altin cuku adli kitap yazsam cok satar mi? veya buyulu olsun malum ona serbest "Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılamadan" bir giydireyim ben size de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 bliksem said: millete "ibneler" diye hitap edip ardından erkek olduğunu bildiğin adamlara "göbeğin altından sarkanı bir görseniz" demek en basit tabirle trajik. Ahahahahaha lan çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 balon said: Annen ama baya başarısızmış. balon said: Annenin resmi olsaydı keşke, neler çizerdim. balon said: O göbeğin altından sarkanı kullanabilir misin, sana ve sülalene yeter. balon said: Ayrıca kişisel olarak da suç duyurusunda da bulunucam bu engellenmezse. balon said: Beyni sadece öyle alttan vurmaya çalışıyor ama köpek gibi o kadar saldırabildi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Asteroth said: bliksem said: millete "ibneler" diye hitap edip ardından erkek olduğunu bildiğin adamlara "göbeğin altından sarkanı bir görseniz" demek en basit tabirle trajik. Ahahahahaha lan çok iyi. Tartışmadan ve sözlü kavgadan kaçıp adamın tüm ismini forum aleminde paylaş, rahatsız olduğu halde kişisel hakkına tecavüz et, sonra erkek olduğunu bildiğin adamlara.. Yok, onu günümüzde hippi ergenler ve ne idüğü belirsiz kızlar ekseriyette yapıyor. Erkekler tercih etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 http://i.imgur.com/DIq3Qss.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 bliksem said: ben islam dininin uygarlıkla alakası olduguna inanmıyorum. said: işbu gerçek şu ki islam dini yüzyıllardır dünyaya kötülükten başka bir şey daha getirmiş degil. said: müslümanların şiddetten şikayet etmesi çok komik degil mi Erzurum'da çetelerinizin yaptığı katliamlar hiç komik değildi, ben söylim. Şu yazdıkların da senin için pek komik olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Erzurum'daki çetelerimiz ne ya adam beni allahsızlığı yayma kürsüsü başkanı zannediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Asteroth said: Hepinizi mahkemelerde süründürücem. http://i.imgur.com/MxwXxDQ.png lan benmi yanlış görüyorum yoksa hakkaten adamda v yaka t-shirt gibi göğüs kılımı çıkmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Çok mu elitsin sen? Yok mu kıl sende, olmuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 bliksem said: adam beni allahsızlığı yayma kürsüsü başkanı zannediyor. Zannetmiyorum ki, müslüman değilim zaten demişsin önceki postlarında. Öylesin, elinden geldiğince buna çalışıyorsun. İşte ona kılıf uyduruyorsun yalaka bunlar, bilmem ne bunlar falan filan. Allah fırsat vermesin sizin gibilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 oluyoda v-yaka t-shity gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 balon, korkunç sırrımızı açığa çıkardın. ben aslında sadece şeytanın avukatlığını yapıyordum ama sen başarılıların en başarılısı, tekstil mühendislerinin en mühendisi olarak hain planlarımızın üzerindeki sır perdesini araladın. benim de şimdi gizli kimliğimi ifşa ederek allahsızlığı yayma kürsüsü 2. enternasyonel/cengizciler-cephesi'nin başına geçmemi önlemiş oldun. erzurum'daki çetelerimiz bunun intikamını alacaktır.. çıldırdın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Dadaslar 1453. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Ne gibi bisiklet yaka mı? Neyin kafasındasın yani anlamadım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 bliksem said: balon, korkunç sırrımızı açığa çıkardın. ben aslında sadece şeytanın avukatlığını yapıyordum ama sen başarılıların en başarılısı, tekstil mühendislerinin en mühendisi olarak hain planlarımızın üzerindeki sır perdesini araladın. benim de şimdi gizli kimliğimi ifşa ederek allahsızlığı yayma kürsüsü 2. enternasyonel/cengizciler-cephesi'nin başına geçmemi önlemiş oldun. erzurum'daki çetelerimiz bunun intikamını alacaktır.. çıldırdın mı Erzurum'da Müslüman Türk katliamının Ermeniler tarafından yapıldığını düşünüyor musun? Onun cevabını ver bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 t-shirt gibi yakaya kadar değil işte,okadar yukardan başlamıyor. ama madem senin yakana kadar kıl çıkıyor neden bisiklet yaka gibi değilde v-yaka gibi çıkmış sorusu geliyor aklıma buseferde.aldırıyomusun oraları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar