Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efsanevi Paragraflar Arşivi v2

roket adam

Öne çıkan mesajlar

BabacumMostors said:

Sparkcaster said:

noyan burdaki herkesi döver bence

not me.. çok net

her erkek çok sinirlenince hulk'a dönüşeceğiniz herkesi dövebileceğine inanır. ama kavga hep belirsizdir. bir anlık bir boşluğun tüm eminliğini altüst eder. garantili pvp ancak uber itemlarla olur ;D
Sosyal ağlarda paylaş

acaba paticik bir isveç forumu olsaydı şu an neler konuşuluyor olurdu? misal benim isveç versiyonum nasıl biri olurdu acaba ve nelerden bahsederdi? bu kavgalar yine aynı stilde mi olurdu acaba yoksa şekil itibari ile ne gibi değişikliklere uğrardı? böyle şeyleri merak ediyorum şu an şu saatte.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Noyzura,

Sen özet olarak "ben böyle böyleyim, ama siz beni belli başka kalıplara sokup öyle değilsin diyorsunuz" demek istiyorsun kısaca.

Ama toplum içinde yaşadığında, kişilerle etkileşime girdiğin zaman, sadece "ben böyleyim" demek olmaz.

Örnek;

- "Ben gerekmedikçe dövüşmeye karşıyım" dedikten sonra, forumda sana laf attı diye adama "adres ver de geleyim kırayım ağzını" demek o ettiğin cümlenin üzerini çizer.
- "Ben dövüşte %100 kazanacağıma emin olmam asla" dedikten sonra, "gel de döveyim" cümlesi yerine "gel de dövüşelim" demen gerekir ki ilk ettiğin cümlenin üzeri çizilmesin.

Şu diyeceklerime de "senin düşündüğün kalıplar bunlar" dersen ben bundan şunu anlarım. Sen sana uymayan her önerme için "bence öyle değil" diyerek savıp geçmeyi, belli basit mantıksal kurallara uymamayı tercih ediyorsun. Ama bu durumda, bu kurallara uymayı, belli mantık ve akıl yürütme ile düşünmeyi benimsemiş bir topluluk içinde dediklerinin hiç bir noktaya ulaşmadığını biliyor olman gerekir.

WoT yapmamaya kastım öyle işte

Dworgian güzel wot yapmışşın ama ilk cümlenden olayı hatalı anlayıp hatalı bir temele gitmişşin.

Nedir o hata : Öncelikle "ben böyleyim" demiyorum. ve kimsede bana "sen öyle değilsin" demiyor . Mesele şu.. Mesela spiritüel şeylerden bahsederim sonra birileri gelip "spiritüel adam öyle olmaz v.s." muhabbeti yapıyor. Yani spiritüel adam kalıbı çıkarılık sen öyle değilsin v.s. gibi gereksiz bir muhhabet dönüyor. Spiritüelliğe ek olarak x , y , z versyonları gidiyor .

Ama işin özü ben sadece kendimim. Kendi istediğim gibi olup her türlü kalıptan bağımsız kafama göre istediğim kadar istediğim şekilde olmanın özgürlüğüne sahibim. Ama sığı mantık oyunlarıyla bana roller verilip sonra o rollere uygun değilsin muhhabeti yapılıyorda benim kendim olmaktan başka bir derdim yok .

İkincisi kimseye adres ver gel seni döveyim dedim . Kahve içelim dedim bana fake adres verdi birileri ve bunun üzerine verdiğin adres gerçek değil dedim. Ama sonrasında yine insanlar konuyu "adres verrr ulenn" muhhabetine çevirdi ama ben sadece o kişiyle bir yüzleşme yaşamak istedim göz göze. Ha gözgöze geldikten sonra 3. cümlemden sonra en saçma adam bile orta yola doğru dialoglar kurmaya çalışır ayrı mesele ama sadece o yüzleşmeyi yaşamak istedim o kadar.

Meselenin özü olmadığım şekilde yorumlanıp uydurmasyon yorumlanmış halim sanki gerçekte vermiş olduğum tepkiymiş gibi genel olarak kabul görüp eleştiriler aslında vermediğim tepkiler ve olmadığım halimden verilen örnekler üzerinde yapılıyor. saçma olanda bu.
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

acaba paticik bir isveç forumu olsaydı şu an neler konuşuluyor olurdu? misal benim isveç versiyonum nasıl biri olurdu acaba ve nelerden bahsederdi? bu kavgalar yine aynı stilde mi olurdu acaba yoksa şekil itibari ile ne gibi değişikliklere uğrardı? böyle şeyleri merak ediyorum şu an şu saatte.

üşürdü :(
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Cons said:

bırakın adamı ya hanginiz 100 kişinin önünde tırtılını sallayabiliyor

adamın özgüvenine ve rahatlığına saygımız var yahu o farklı

kavga olayları da biraz bu rahatlığa bakıyor ya. kavga çıkacağı anda insanların vucudunda bir hormon vanaları açılır kafan güzel olmaya başlar. Bu bedensel kimyasal(hormonel) fırtına rahat olanları güçlü kılar ve rahatlığı gösteremeyenleri ise kitler ve kasar.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

BabacumMostors said:

Sparkcaster said:

noyan burdaki herkesi döver bence

not me.. çok net

her erkek çok sinirlenince hulk'a dönüşeceğiniz herkesi dövebileceğine inanır. ama kavga hep belirsizdir. bir anlık bir boşluğun tüm eminliğini altüst eder. garantili pvp ancak uber itemlarla olur ;D

döverim demedim, dövülmem
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Cons said:

100 kişinin önünde tırtıl sallamak özgüven isteyen bir şey mi? bende sağlam özgüven var o zaman bilemeidm ki şimdi, alt tarafı çıplaksın yani nedir. milletin yüzüne yüzüne sallamıyoruz ya

ama ortam sıcak olsun ya hasta olmak var işin ucunda
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

Dworgian said:

Cons said:

100 kişinin önünde tırtıl sallamak özgüven isteyen bir şey mi? bende sağlam özgüven var o zaman bilemeidm ki şimdi, alt tarafı çıplaksın yani nedir. milletin yüzüne yüzüne sallamıyoruz ya

ama ortam sıcak olsun ya hasta olmak var işin ucunda

tırtıl sallamak özgüven + rahatlık ama. ben onun yaptığı şeyi yapmam. sen yaparsın o da senin bileceğin iş.

=)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...