Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şunu izliyorum. Düşüncelerim bu.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Favori animelerim Rurouni Kenshin ve Bamboo Blade(benim fantazim bu:)) olsa gerek.Sıkıldıkça açıp açıp belli başlı bölümlerini izlerim.Bamboo Blade kendoyu konu alan bir animedir.Merakı olan varsa izleyebilir ^^

Bu arada şu one piece olayı.Tamam bir yere kadar hoştu iyiydi fakat son 2 arcdır sıvamaya çalışıyorlar hiç keyif alamadım.F.T'yi 79a kadar izlediydim eğer hala aynı havada devam ediyorsa ciddi rakip ayakta döver .<
Mesaj tarihi:
abi bi' suru super fruit var, adam gomu gomu bayagi lame onlarin yaninda. smoker falan cayir cayir gidiyor yani.

fairy tail'in bazi arc'lari bayagi iyi de, geneli dandik. kan eksikligi ve kimsenin olmemesinden dolayi oyle bence. isteseler daha ilginc olabilirmis.
Mesaj tarihi:
naruto
çok genis alanlar var kavga ettiklerin ormanlar yok oluyo
herkesin sakladigi bir süper saldirisi var sıkısınca kulanıyor
bir sonraki bölümde sıkısınca megersem sakladıgı baska bir saldırısı daha varmıs onu kullanıyor
bşde kelebek ninja vardı lan baya eski bölümlerde hayatının saldırısını jiraiyaya yapıyodu attıgında ölüyor o derece bir jutsu jiraiyada sacıyla savurmustu ahaha
Mesaj tarihi:
Pewpew said:

naruto
çok genis alanlar var kavga ettiklerin ormanlar yok oluyo
herkesin sakladigi bir süper saldirisi var sıkısınca kulanıyor
bir sonraki bölümde sıkısınca megersem sakladıgı baska bir saldırısı daha varmıs onu kullanıyor
bşde kelebek ninja vardı lan baya eski bölümlerde hayatının saldırısını jiraiyaya yapıyodu attıgında ölüyor o derece bir jutsu jiraiyada sacıyla savurmustu ahaha

pokemon gibi anlatmışsın lan güzelim narutoyu.
Mesaj tarihi:
izlemiyorumda molester man okuyorum mangafoxdan.
Uzun zamandır okuduğun en iyi romantik komedi sanırım.
Çok komedi yok ama olan kısımlarda inanılmaz yatırıyor.
Neyse 21 çıksın artık...
  • Yeni Oluştur...