Umuruk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Favori animelerim Rurouni Kenshin ve Bamboo Blade(benim fantazim bu:)) olsa gerek.Sıkıldıkça açıp açıp belli başlı bölümlerini izlerim.Bamboo Blade kendoyu konu alan bir animedir.Merakı olan varsa izleyebilir ^^ Bu arada şu one piece olayı.Tamam bir yere kadar hoştu iyiydi fakat son 2 arcdır sıvamaya çalışıyorlar hiç keyif alamadım.F.T'yi 79a kadar izlediydim eğer hala aynı havada devam ediyorsa ciddi rakip ayakta döver .< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 fairy tale'ı izledim baya bi, cok kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Kaede said: ahah çok iyiymiş bu kaka > bok gibi dfssadfgsdghasfsafsdfahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Bu konuyu çok sevdim. Nasıl kaçırmışım molester man'i bu güne kadar... Off otobüste haykırarak gülecem az kaldı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 molester man 18 de çıktı 2 saat önce aboo bu translatorfag napıyor böyle ABİ BÖLÜM EFSANE MOLESTER MANİN KAFASINDAKİ KOMİTE AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 oha adam hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 cizıs kırayst https://lh6.googleusercontent.com/-KOtqm_rx36o/UNvej-EHyOI/AAAAAAAADAs/hioyAagS47k/s543/Chikan_Otoko_18_15.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 3 chapter kalmış ya peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 abi bi' suru super fruit var, adam gomu gomu bayagi lame onlarin yaninda. smoker falan cayir cayir gidiyor yani. fairy tail'in bazi arc'lari bayagi iyi de, geneli dandik. kan eksikligi ve kimsenin olmemesinden dolayi oyle bence. isteseler daha ilginc olabilirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Skip beat izliyorum ne lan bu saçmaymış dedim sonra hatun sağlam devastate oldu revenge peşinde Drama doyurdu sağolsun kısa gibi biraz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 one piece'in en bayan arcları alabasta ile fishman arc oldu benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 boon yeni chapterın çevirisine başlıyor hold onto your butts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 hatta threadi link http://boards.4chan.org/a/res/77147220 sfw board olsa da spoilerlayalım ne olur ne olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Baştan sona harika bir chapterdı. GO GO MOLESTER MAAAAN! http://www3.picturepush.com/photo/a/11779536/img/11779536.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 molester man yeni bölümde loli yandere'ye bağlayacak diye çok korkuyorum ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 kansaiyi aklımda miyuki sawashiro seslendiriyor ya hngh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 ahaha aynen ya tipi tam oturuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Ninja Scroll ve Ninja Scroll series, Gintama, Jomurgand,Naruto,Fairytale,SAO,GIS Series saymakla bitmez cunku hepsi superler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 naruto çok genis alanlar var kavga ettiklerin ormanlar yok oluyo herkesin sakladigi bir süper saldirisi var sıkısınca kulanıyor bir sonraki bölümde sıkısınca megersem sakladıgı baska bir saldırısı daha varmıs onu kullanıyor bşde kelebek ninja vardı lan baya eski bölümlerde hayatının saldırısını jiraiyaya yapıyodu attıgında ölüyor o derece bir jutsu jiraiyada sacıyla savurmustu ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Molester manin yeni bölümü inanılmaz. Son iki bölümü kalbim kaldırmayacak herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 pandora hearts vhapter 80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Pewpew said: naruto çok genis alanlar var kavga ettiklerin ormanlar yok oluyo herkesin sakladigi bir süper saldirisi var sıkısınca kulanıyor bir sonraki bölümde sıkısınca megersem sakladıgı baska bir saldırısı daha varmıs onu kullanıyor bşde kelebek ninja vardı lan baya eski bölümlerde hayatının saldırısını jiraiyaya yapıyodu attıgında ölüyor o derece bir jutsu jiraiyada sacıyla savurmustu ahaha pokemon gibi anlatmışsın lan güzelim narutoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 pokemon naruto'dan daha iyi bence. gayet net anlatmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Beck mangayı bitirdim az önce. Sonlara doğru gözlerim doldu çok gaza geldim tekrar müziğe atılmaya karar verdim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 izlemiyorumda molester man okuyorum mangafoxdan. Uzun zamandır okuduğun en iyi romantik komedi sanırım. Çok komedi yok ama olan kısımlarda inanılmaz yatırıyor. Neyse 21 çıksın artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar