Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okuldan atılıcam ühhüü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tasdikname verme yetksii var müdürün[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die...
Mesaj tarihi:
said:
redge, 14 Kasım 2004 10:21 tarihinde demiş ki:
Ya geçen gün arafat öldü işte arakdaşlarla şakalışıyoz hoca girmeden ben arafat için herkez ayağa dedim hoca aldı müdür yardımcısına ordan disipline bide özel okul biraz gevçek falan olur dedim ama tek değildim 19 kişiydik umarım atılmam içim içimi yiyo diğerleri de gitmişler dinciye hocam arafat öldü verin mubarek elinizi öpelim demişler :-) of benimkide iş olsa ya..

bole bisey için okuldan atılmaz hatta ceza bile almazsınız sadece konusur gonderirler benim bildigim eger bu kadar kolay olsaydı ben her gittigim okuldan 06516 kere atıllırdım[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 14 Kasım 2004 12:43 tarihinde demiş ki:
Hahahaha.
Bizde öyle şeylere gerek kalmıyo.
Biliyolar bizim sınıftan birisine birşey olursa arabalarına bomba takılacağını =P.

Pembe tavşan şehir gerillası eğitme yuvası, rulz.

chemicalı çagırın hemen Pati militan kampı bascavusu yapsın size bombayı[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
Mesaj tarihi:
bencede ya o kdr kolay deil atılmak gözünüzü korkutmak için yapmışlardır.Bizim arkadaşlar ne geyikler yapıo okulda siyasetle ilgili fln hiç bişe olmuo müdür konusuo konusuo bırakıo :) Hele kolejde hiç atılmassın korkma :)[signature][hline]Toplumlar neden savaşmadan önce yaşamayı denemiyorlar...(South PArktan alıntırdır :) )
Mesaj tarihi:
kınama alırsın.
uzaklaştırmaya bile varmaz değil atılma:)
bizde sınıfta kabuklu yemiş yediler diye (b*k ettiler sınıfı ama) mahrumiyet vermişlerdi bi araba adama, adamlar o sene ne kadar gezi varsa millet giderken mal mal kütüphanede oturmuştu:D
bende özel okuldayım.[signature][hline]öss nubisi
MSN:[email protected]
Mesaj tarihi:
Okulda siyaset yapınca tastıknameyı elıne verıyorlar ama arafat sıyasete gırmıomus bızım okuldada oldu cocugun bırı arafatın resmını astı bende ertesı gun turkesınkını astım ertesı ders kım astı lan bunu dıe mudur yardımcısı daldı sınıfa ben dedım yuru lan dayt mayt dedı 3gun uzaklastırmayı verdı elıme yargısız ınfaz bu olsa gerek..[signature][hline]İstedigini soyleyen istemedigini işitir..
Ergenekon efsane kalmamali..
Hak Hukuk Adalet Milliyetci Hareket..
Mesaj tarihi:
Bu kadar saçma bir sebepten atılmazsın korkma... Bir iki kafa şişirirler yalnızca da Özel Okuldan atılmak imkansız falan değil. Bizim okuldan atılan nice insan gördüm (Işık lisesindeyim) Gayet de tak diye atıyorlar... Bilginize (ama arafat için saygı duruşu için atmıyorlar. Hocayı bıçakladın diye atıyorlar mesela)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
Ya bu oyle kagıttır dısıplındır bos ısler bızde zamanında cok gectık ben hatta mduurun odasından cıkmadıgımı hatırlarım :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
okuldan atmak kolay bir iş değil. sonrasında bunun mahkemesi de var.
bu kadar saçma bir olay yüzünden en küçük bir disiplin cezası bile verseler hakkını ara bence.
Mesaj tarihi:
İzmirde Avni Akyol dayım yaş 15[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
:tebrikz:
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
said:
redge, 14 Kasım 2004 10:35 tarihinde demiş ki:
İşte bide 19 kişi allahtan tek olsaydım ayvayı yerdimde 19 kişi olsun yine ne yapacakları belli olmaz ama işallah yapcakları atmak olmaz

19 kişiyi atmaları zaten imkansız felaket bir para kaybına uğrarlar
Mesaj tarihi:
said:
redge, 14 Kasım 2004 10:21 tarihinde demiş ki:
Ya geçen gün arafat öldü işte arakdaşlarla şakalışıyoz hoca girmeden ben arafat için herkez ayağa dedim hoca aldı müdür yardımcısına ordan disipline bide özel okul biraz gevçek falan olur dedim ama tek değildim 19 kişiydik umarım atılmam içim içimi yiyo diğerleri de gitmişler dinciye hocam arafat öldü verin mubarek elinizi öpelim demişler :-) of benimkide iş olsa ya..
puhahua olaya bak ya :)[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm.

UOGame.Net

Mesaj tarihi:
Atıl abı okuldan paramla rezıl mı olcam lan de gıt baska bı yere yazıl sorra D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
said:
Neronn, 15 Kasım 2004 16:21 tarihinde demiş ki:
said:
Laistragon, 15 Kasım 2004 15:16 tarihinde demiş ki:
Biz okuldaki sınavlar iptal olsun diye itfaiye çağırdık.Bizi atmadıklarına göre sizide atmazlar.
oha abi naptın ya :)

moahahah aşmışlar =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq

Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
Mesaj tarihi:
Euehueheu Kurtlar Vadısı olmus bu :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Mesaj tarihi:
itfayeye kasmayın benim gibi doğrudabn yangın alarmını kırın
ki nişanataşı ışık lissindiyken baya kovulmalık olay yaşadım ama beni kovamamlarının nedeni para değildi,benim parma ihtiyaçları yoktu zaten,notta değildi vasat bi öğrenciydim
okul sistemi öğrenciyi cezalandırmaya değil rehabilete etmeye dayalıydı
as kurtul değil besle yaşat gibi

ehehe[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die...
Mesaj tarihi:
Cok içaçıcı bır lıse hayatı :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
  • Yeni Oluştur...