Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

US Versiyonda oynamak isteyenlere bilgilendirme ve sipariş durumu...

Eno

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar,

US release yaklaşırken halen açıklığa kavuşmamış şeyler var. Şimdi net bir biçimde söyleyebilirim ki, hepimiz us de oynayabiliriz. Çünkü Game Time Card denen olay sayesinde bliz e kredi kartımızı vermemiz gerekmiyor. Game Time Card, 60 günlük ve 29$. Bunu alıp üstündeki kodla uzatıcaz aboneliğimizi.

Öte yandan sipariş olayı var. Şu an için shipping vs en uygun gözüken, www.cdromshop.com sitesi. Buradan alınabilir oyun. Tek kişi aldığında 33$ civarı shipping. Oyunu 3 er 3 er getirebiliriz. Bu durumda adam başı 15-20$ shipping olur ve 3-4 günde geliyor.

Şimdi bu aşamada benim kendi önümde iki seçenek var.
1. Oyunu anlaşacağım 2 kişiyle birlikte buradan satın almak. Anlaştığım 2 kişiyi daha önceden tanıyor olmam tercih sebebidir. Sonuçta güven meselesi var.
2. Kimse benle birlikte almak istemezse, usa de yaşayan arkadaşlarım var. Oyunu direk onların adreslerine göndertip cdkeyleri alıcam. Oyunu netten indirip oynayacam.

Şimdi, getirtmek isteyenler de bu şekilde bu topic altında organizasyon yapıp 3er 3er getirtebilirler. Oyunu benle birlikte getirtmek isteyenler de buraya yazabilir.

3 den fazla getirtmeyi düşünmüyorum arkadaşlar. Çünkü gümrüğe takılabilir daha fazlası...[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

U.S.A dan 3 tane adres alabilirim yani eger zip code adres falan sorun oluyorsa onlari merak ediyorum ben asil .[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Glath, allah aşkına oku...

gamtimecard ın satılacağı official açıklandı bu biiir
bütün internet sitelerinde pre order da şu an, bu da iki...

Osi de yaptığın kışkırtıcılığı burada da yapmamanı rica ediyorum. İllallah etmiştik zira...[signature][hline]Profocio Hosting
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
Sosyal ağlarda paylaş

Offchu da sağolsun, beni yormamış.. Link vermiş.[signature][hline]Profocio Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

ya paypall la alışveriş yapılan site varmı zire benim hsbc kartım biraz acaip...sanal kartı var hiçbir avrupa sitesinde geçirtemedim ama paypall kabul ediyor, anlamadım ne iş...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

beyler oyunu getirtmek istiip siparis vericek olup daha vermeyen patiler bana pm atabilir mi lutfen
konusalim icq veya msn i varsa onun da detaylarini atsin ordan daha rahat konusuruz
bende almak istiorum cunku

[Bu mesaj Mad_Wolf tarafından 09 Kasım 2004 07:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

US versiyonu nasıl alıcaz sorularına cevap olması için, up...

Not: sticky yapmaya gerek yok bu threadi..[signature][hline]Profocio Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

eno oyunun indirilebilindiği bir yer varmı? eğer varsa bende senle aynı yolu izliyim. cd keyi almak kolayda oyuna sahip olmak zor[signature][hline]anuria 50 armsman kay
cadet 50 polearmsman kay
kesme seker 50 scout quenivare
numune hastahanesi 50 necro quenivare
anuria 50 paladin quenivare
asker 50 mercenary quenivare
osimdi asker 50 cleric quenivare
iyilik melegi 50 cleric quenivare
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...