Eno Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Arkadaşlar, US release yaklaşırken halen açıklığa kavuşmamış şeyler var. Şimdi net bir biçimde söyleyebilirim ki, hepimiz us de oynayabiliriz. Çünkü Game Time Card denen olay sayesinde bliz e kredi kartımızı vermemiz gerekmiyor. Game Time Card, 60 günlük ve 29$. Bunu alıp üstündeki kodla uzatıcaz aboneliğimizi. Öte yandan sipariş olayı var. Şu an için shipping vs en uygun gözüken, www.cdromshop.com sitesi. Buradan alınabilir oyun. Tek kişi aldığında 33$ civarı shipping. Oyunu 3 er 3 er getirebiliriz. Bu durumda adam başı 15-20$ shipping olur ve 3-4 günde geliyor. Şimdi bu aşamada benim kendi önümde iki seçenek var. 1. Oyunu anlaşacağım 2 kişiyle birlikte buradan satın almak. Anlaştığım 2 kişiyi daha önceden tanıyor olmam tercih sebebidir. Sonuçta güven meselesi var. 2. Kimse benle birlikte almak istemezse, usa de yaşayan arkadaşlarım var. Oyunu direk onların adreslerine göndertip cdkeyleri alıcam. Oyunu netten indirip oynayacam. Şimdi, getirtmek isteyenler de bu şekilde bu topic altında organizasyon yapıp 3er 3er getirtebilirler. Oyunu benle birlikte getirtmek isteyenler de buraya yazabilir. 3 den fazla getirtmeyi düşünmüyorum arkadaşlar. Çünkü gümrüğe takılabilir daha fazlası...[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 U.S.A dan 3 tane adres alabilirim yani eger zip code adres falan sorun oluyorsa onlari merak ediyorum ben asil .[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Buradan avrupa propagandası yapmaya izin var mı? :D US'den preorder yapmayın bence (hala yapılıyorsa), şu kredi kart işi belli olunca alırsınız. 1 hafta geç başlayıverin :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Banlarım qui :p Bu arada, bold yazayım.. Kredi kartına ihtiyacınız yok bu oyunu oynamak için. Game Time Card ile oynayacaz us de... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nagash- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 enocum su game card play mıdır nedır o detaylı anlatabılırmısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 29$ lık oyun kredi kartı gibi bişey 60 gün. wow un aylıgı 14.99$ Wow için Gamecard da mevcut aynı sekilde cdromshop.com da.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 http://cdromshop.com/cdshop/desc/p.020626723053.html[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 1. wow için game card çıkıcakmı bilmioruz 2. o game cardı nerden bulmayı düşünüyorsun trde satılmıycak sonuçta nettede satılmaz kredi kartı ile tüm olayı nakitle satılmaları us de eude marketlerde o game card işi yalan.[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Glath, allah aşkına oku... gamtimecard ın satılacağı official açıklandı bu biiir bütün internet sitelerinde pre order da şu an, bu da iki... Osi de yaptığın kışkırtıcılığı burada da yapmamanı rica ediyorum. İllallah etmiştik zira...[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Offchu da sağolsun, beni yormamış.. Link vermiş.[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 linke bakarsan satıldığını gorursun kredi kartıyla :)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 peki gametime card kredi kartı istemeyecekmi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 1. O zaten wow için cıkıcak olan bir gamecard pre-order.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore [Bu mesaj Eternal tarafından 08 Kasım 2004 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ne demek istedin bu mesajla eternal hiç anlamdım...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 su gameime card ile ilgili biraz daha bilgi verebilirmisiniz?nasıl alınır v cunku benim kredi kartım yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bende anlamadım valla. muhtemelen kendi de anlamadı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Arkadaşlar yanlış yazmısım o gamecard zaten wow için cıkıcak.Yani cıkıcakmı cıkmıcakmi diye bir olay yok. WOW için gamecard cıkıcak.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 eno. biriyle anlaştın mı lem. gene yaparız belki bişiler :P[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ya paypall la alışveriş yapılan site varmı zire benim hsbc kartım biraz acaip...sanal kartı var hiçbir avrupa sitesinde geçirtemedim ama paypall kabul ediyor, anlamadım ne iş...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 beyler oyunu getirtmek istiip siparis vericek olup daha vermeyen patiler bana pm atabilir mi lutfen konusalim icq veya msn i varsa onun da detaylarini atsin ordan daha rahat konusuruz bende almak istiorum cunku [Bu mesaj Mad_Wolf tarafından 09 Kasım 2004 07:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 US versiyonu nasıl alıcaz sorularına cevap olması için, up... Not: sticky yapmaya gerek yok bu threadi..[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
electra Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ben WoW - US almaya talibim. İsteyen herkesle ortaklığa girer payıma düşeni öderim. Fakat US Adres bilgileri olayı nedir. Blizzard böyle bir adres bilgisi istiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 eno oyunun indirilebilindiği bir yer varmı? eğer varsa bende senle aynı yolu izliyim. cd keyi almak kolayda oyuna sahip olmak zor[signature][hline]anuria 50 armsman kay cadet 50 polearmsman kay kesme seker 50 scout quenivare numune hastahanesi 50 necro quenivare anuria 50 paladin quenivare asker 50 mercenary quenivare osimdi asker 50 cleric quenivare iyilik melegi 50 cleric quenivare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Peki bu kartı her 60 günde bir sipariş mi etmek zorundayız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Bende biyerden sipariş verebilsemde rahatlasam artık...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar