di Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Selam, Bunun kadar gerzekce bir sey gormedim ben daha hayatimda ama micros~1 dingili sunu yapmaktan vazgecmedi gitti. Ayarlara falan bakindim, google ettim ama bulamadim. Var mi su zorunlu restart'i kapatmanin ya da o gun icin iptal etmenin bir yolu ? Az once uyari cikardi mesela 15 dk icinde restart edecek diye. Close desen bile 15 dk sonra restart edecek aleti ve -cok nadir denk gelse de- is yetistirirken, acil durumlarla ilgilenirken gayet cinnet gecirtecek bir hale getiriyor olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 abi güncellemeleri tamamen manuel yapsan belki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 4 saat ertele var bi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Guncellemeleri manuel yapmak tek cozum, registry wizardy gormedim hic bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 ya güncellemeleri manuel yapmak da tam çözüm olmuyor, bık bık bık yeni update var diyor; biraz kafan rahat olunca kur diyosun, tamam diyo kuruyor, sonra işlem bitince yine ben restart atıcam diye kafanın etini yiyor. o arada yeni bi işe başladıysan falan hala dırdır yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 benimki update i kurdum iki gün sonra restart atıcam diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 gpcedit.msc icinde update ve restart ile ilgili bir ayar buldum, o not specified idi, enable dedim. Dedigine gore update sonrasi restart etmeyecek ayri ama deneme sandim olmadi tabi henuz. Onumuzde ki ayin 2. persembesinden sonra 3 gun icinde ogreniriz ise yarayip yaramadigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 restart yuklemeyle birlikte tas catlasin 1 dakika falan suruyor abi. service pack degilse tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar