moriarty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Bekliyodum zaten böyle bişey, bi apple değil eminim diğerleride çoktan emirleri almıştır big brotherdan said: Apple Moving Forward On Location-Based Disabling Of iPhone Cameras Using your mobile device to take pictures of or film police, or a protest, or corporate property (or Mitt Romney speaking in a private meeting to his campaign donors) may become a relic of the past. Apple has patented its “geofencing” technology — in which camera/video phone functions will be remotely disarmed in particular locations, PetaPixel reports: In June of last year, we reported on an unsettling patent filed by Apple that would allow certain infrared signals to remotely disable the camera on iPhones. It showed the potential downsides of bringing cameras into the world of wireless connectivity, which appears to be the next big thing in the camera industry. Now, a newly published patent is rekindling the fears of those who don’t want “Big Brother” controlling their devices. If this type of technology became widely adopted and baked into cameras, photography could be prevented by simply setting a “geofence” around a particular location, whether it’s a movie theater, celebrity hangout spot, protest site. [Apple's] U.S. Patent No. 8,254,902, published on Tuesday, is titled, “Apparatus and methods for enforcement of policies upon a wireless device.” Here’s the short description: This policy enforcement capability is useful for a variety of reasons, including for example to disable noise and/or light emanating from wireless devices (such as at a movie theater), for preventing wireless devices from communicating with other wireless devices (such as in academic settings), and for forcing certain electronic devices to enter “sleep mode” when entering a sensitive area. http://banoosh.com/2012/09/23/apple-moving-forward-on-location-based-disabling-of-iphone-cameras/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 TLDR version? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 gps'ten loca bakıp camera app'ini disable edicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 iphone mu? ıyk ne kadar banal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 http://righteousmarketing.com/wp-content/uploads/2012/05/skynet-terminator.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 okumadım ama apple yapıyorsa satın alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 ben çekme.swf almıycam zaten çekme.swf S çıkınca alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 guzel biseymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/281358_10151268316649098_1907032931_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 aa ne güzel uygulamaymış hemen indiriyorum, üstelik çok ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 mala bagladim, anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 kısacası bi protesto veya o tarz bişi varsa ve görüntülenmesini istemiyorsa devlet, kimse çekemeyecek o an apple ürünü kullanan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 hahahah inanılmaz lan. şundan sonra apple kullanıyo olsam direk çöpe atardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Demekki sektörde bir sivillian emp boşluğu var. Düşük range de şunu üretip devletlere sattı mı , parayı kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Sparkcaster said: hahahah inanılmaz lan. şundan sonra apple kullanıyo olsam direk çöpe atardım apple değil olay burada bence, diğerlerinede gitmiştir emir başlarlar yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 ee batman yapıyordu bunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 mesela uzaylılar geldi çekemeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar