KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paticik ahalisinin gazete okuma durumunu öğrenelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Tabii ki Zaman. http://www.youtube.com/watch?v=-C8_2XW3uBY Gerçi fetocu gazeteler güzellemesi de varmış ama zamanın yeri ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 AYDINLIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 AMK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 yalniz taa ben siyasetle kafayi bozmusken eskiden aydinlik haftalik dergiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 ya kusura bakmayın arkadaşlar, <> seçeneği de vardı ama nasıl olduysa silinmiş. moderatör arkadaşlar el atıp <> seçeneğini de eklerlerse süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Haberler umrumda bile olmuyor genelde. Bir tek gazetelerin sitelerine girip manken resimlerine bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 birde iki seçenek seçemiyormuyuz ben aydınlık ve yeni çağ okuyorum.gazaeteyi aldığım aramızın da fena olmadığı marketçi dayı geçenlerde bi sağ vuruyorsun bir sol safını belli et dedi. sdsadf bende sadece liboş olmadığımı söyledim..evet edik: oha ciddi ciddi zaman okuyanlar varya la! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 şaka gibi radikal yok o kadar çöplüğün içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 taraf birgün falan da yokmuş silin kaldırın bu forumu en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Frostbite said: birde iki seçenek seçemiyormuyuz ben aydınlık ve yeni çağ okuyorum.gazaeteyi aldığım aramızın da fena olmadığı marketçi dayı geçenlerde bi sağ vuruyorsun bir sol safını belli et dedi. sdsadf bende sadece liboş olmadığımı söyledim..evet edik: oha ciddi ciddi zaman okuyanlar varya la! 1Den fazla gazete girer, ulusalcı-milliyetçi gazete okuyorum seçeneğini işaretleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 yav said: taraf birgün falan da yokmuş silin kaldırın bu forumu en iyisi tirajlarını göz önüne almaya çalıştım, doğrudur, unuttuğum gazeteler de vardır, vatan'ı koymamışım mesela ama. diğer seçeneği koymuştum, her nasılsa anketi yayınladığımda silinmiş, moderatör arkadaşlar eklerlerse güzel olur diye yazdım yukarıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 bu anketler bir işe yarıyor mu , bir insan evladı da çıkıp "hmm patiler ortanın solundan ılımlı islamik metal yapıyorlarmış" diyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 kendi adıma nasıl insanlarla bir şeyler paylaştığımı öğrenme şansım oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 tirajlar... bizim bütün semt zaten aydınlık ortadoğu yurt yeniçağ falan okur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 cumhuriyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 bulvar ve şok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 eskiden tan vardı negünlerdi bea.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 yav said: tirajlar... bizim bütün semt zaten aydınlık ortadoğu yurt yeniçağ falan okur. aydınlık'ın tirajı da, yeniçağ'ın tirajı(yeniçağ ile taraf çekişir, 1 hafta biri diğerinin önündedir) da radikal(yeni radikal)birgün,taraf gibi gazetelerden fazladır. sadece ortadoğu gazetesinin tirajı düşüktür, o da aklıma gelmiş yazmışım. tirajları görmek isteyenler aşağıdaki linki tıklayabilirler.... http://www.gazeteciler.com/gazete-tirajlari.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 KuddusiMavra said: kendi adıma nasıl insanlarla bir şeyler paylaştığımı öğrenme şansım oluyor. 6 ayda öğrenemdin şunu gelip hangi gazeteyi aldığımızın anketiylemi öğreneceksin lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 seni biliyorum canım, bunun için ankete ihtiyacım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 eve aydınlıkla sözcü giriyor da çok salak yazılar oluyor, gerçi her durumda taraf ve zaman gibi gazetelerden iyidir. gazete okumuyorum ben, hepsi çok saçma geliyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 KuddusiMavra said: yav said: tirajlar... bizim bütün semt zaten aydınlık ortadoğu yurt yeniçağ falan okur. aydınlık'ın tirajı da, yeniçağ'ın tirajı(yeniçağ ile taraf çekişir, 1 hafta biri diğerinin önündedir) da radikal(yeni radikal)birgün,taraf gibi gazetelerden fazladır. sadece ortadoğu gazetesinin tirajı düşüktür, o da aklıma gelmiş yazmışım. tirajları görmek isteyenler aşağıdaki linki tıklayabilirler.... http://www.gazeteciler.com/gazete-tirajlari.html oha ben bu kadar olduğunu bilmiyodum şu tiraj listesi lağım çukuru gibi ya :/ http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/22842390.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 İşte Zaman'ın gücü! Her yerde birinci çünkü gönüllerin birincisi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 dağıtım tirajı olsa gerek o. bi de satış tirajı vardı, zaman 10. muydu neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar