Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lens mi gözlük mü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hem gözlük,hem lens.

Lensleri sadece spor yaparken ve kötü hava koşullarında takıyorum.[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
Mesaj tarihi:
lens iyidir.
7 yıllık gözlük kullanmamdan sonra nasıl güzel geldi.

minibüse binince camları buğulanan nesne yok artık.

lensin bakımı zor felan değil , sadece biraz sorumluluk istiyir.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
they bury me like footsteps in the snow.
Mesaj tarihi:
Lens gözlük birlikte kullan derim. 10 yıldır gözlük takıyorum, bıktım bir nevi , lens çok rahat geldi ama gözlükten de vazgeçemiyorum.

En iyisi ikisini de al paran varsa.
Mesaj tarihi:
böyle saçma topic olmaz adamına göre değişir hangisinin rahat olup olmadığı.[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]

Mesaj tarihi:
said:
Maedhros_Laorx, 11 Kasım 2004 23:05 tarihinde demiş ki:
dışarda lens evde gözlük

Aynı şekilde, daha doğrusu dışarda ve evde lens, evde arada sırada gözlük kullanıyorum :)[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
Bana mı anlatıyosun, ilk aldığımda 1 hafta alışma süresi var çok uğraşırsın demişlerdi, 1 ay sürdü alışmam takıp çıkarmaya :)[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
Ben de bi kutu lens var ama özürlü olduğum için kullanamıyorum uyuz oldum. Yarın bütün günümü verecem artık takmak için. Lens kullanabilsem süper gözlükten bence :)[signature][hline] Rotweiler, 19 Eylül 2004 22:13 tarihinde demiş ki:
Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...
Saygılarımla...

Mesaj tarihi:
lens aldıktan sonra kendime baya kızmıştım "neden bu kadar bekledin, daha önce almadın" demiştim..

yanlız 15+ saat bilgisayar başında geçirdiğin oluyorsa gözlük de bulundur[signature][hline]fire it up!
Mesaj tarihi:
Kedi[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Mesaj tarihi:
lazer yöntemi ile tedavi ediliyor artık göz kusurları. yani ne lens ne de gözlük en iyisi ve kökteni lazer. ;)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Mesaj tarihi:
bilmiyorum arcane yalnız yaptıran arkadaşlar var ve oldukça memnunlar.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Mesaj tarihi:
5er miyop 1.5 ar astigmat. Lenssiz burnumu sokmadan göremiyorum.

Evet astigmat lensler var ama siparişle yurt dışından falan geliyor no büyükse ve uzun sürüyor benim 1 ay ıgeçti sanırım ama no fazla. Bi de şans işi tabi[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana
Penthesilea : tamam abi hemen
  • Yeni Oluştur...