shadownight Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 lens mi daha rahat gözlük mü (kullanalara bazı zekiler iöçin)
Natural Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ben aptalım o yüzden kullanmiorum.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 lensler biraz daha iyi gibi. renk olayıda var. ama takıp çıkarması, bakımı vs. si zor.[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 57)
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 0.50 miyop - 0.50 astigmat var bende. derslerde ya da televizyon izlerken filan gözlük takıyorum sadece.[signature][hline]with the birds i share this lonely view.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 lensim de var gözlüğüm de, gözlük çoooook daha rahat.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
wraog Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Hem gözlük,hem lens. Lensleri sadece spor yaparken ve kötü hava koşullarında takıyorum.[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 dışarda lens evde gözlük[signature][hline]o |_o //
Head Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 lens iyidir. 7 yıllık gözlük kullanmamdan sonra nasıl güzel geldi. minibüse binince camları buğulanan nesne yok artık. lensin bakımı zor felan değil , sadece biraz sorumluluk istiyir.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
HalbadaR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Lens gözlük birlikte kullan derim. 10 yıldır gözlük takıyorum, bıktım bir nevi , lens çok rahat geldi ama gözlükten de vazgeçemiyorum. En iyisi ikisini de al paran varsa.
Ryan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 böyle saçma topic olmaz adamına göre değişir hangisinin rahat olup olmadığı.[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Maedhros_Laorx, 11 Kasım 2004 23:05 tarihinde demiş ki: dışarda lens evde gözlük Aynı şekilde, daha doğrusu dışarda ve evde lens, evde arada sırada gözlük kullanıyorum :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 lens direk lensle başladım başlangıçta takmak kastı ama şimdi gayet rahat[signature][hline]:))) !!! ........................
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bana mı anlatıyosun, ilk aldığımda 1 hafta alışma süresi var çok uğraşırsın demişlerdi, 1 ay sürdü alışmam takıp çıkarmaya :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
McFrenzy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ben de bi kutu lens var ama özürlü olduğum için kullanamıyorum uyuz oldum. Yarın bütün günümü verecem artık takmak için. Lens kullanabilsem süper gözlükten bence :)[signature][hline] Rotweiler, 19 Eylül 2004 22:13 tarihinde demiş ki: Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla...
armra Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 pati anket bölümü felan açılsın diyecem demek ki üye sayısı ile artan bir durum mudur nedir anketörlük ben jeton atmam![signature][hline]
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 valla ne diyim sorumsuz biriysen (yanlış anlama) lens alma derim... :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 lens aldıktan sonra kendime baya kızmıştım "neden bu kadar bekledin, daha önce almadın" demiştim.. yanlız 15+ saat bilgisayar başında geçirdiğin oluyorsa gözlük de bulundur[signature][hline]fire it up!
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 2 si de lazım yannız bir de zopik icat edildi onu kullan.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Moss Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Kedi[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim....
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 allahtan ikisde lazım deil bana...[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862
somebody Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 lazer yöntemi ile tedavi ediliyor artık göz kusurları. yani ne lens ne de gözlük en iyisi ve kökteni lazer. ;)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 sanırım o yöntem belirli bi yaşa gelmiş insanlara yapılıyor 20+ falan gibi bişiy olması lazım.[signature][hline]fire it up!
somebody Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 bilmiyorum arcane yalnız yaptıran arkadaşlar var ve oldukça memnunlar.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Gözlerim süfer valla (megalomanım), insanlar eskiden farkına varmazdı, lens saolsun hem yükten kurtuldum hem gözlerimin rengi görünüo.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 5er miyop 1.5 ar astigmat. Lenssiz burnumu sokmadan göremiyorum. Evet astigmat lensler var ama siparişle yurt dışından falan geliyor no büyükse ve uzun sürüyor benim 1 ay ıgeçti sanırım ama no fazla. Bi de şans işi tabi[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen
Öne çıkan mesajlar