Darksun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Bende megarace2 diyecektim oynamıştım bayağı =P http://www.gog.com/gamecard/megarace_1_2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 PlayStation 1'de oynadığım bir oyun vardı ismini bir türlü hatırlayamıyorum. Hatta oyunu da çok az hatırlıyorum ama bir bulsam, acayip mutlu olacağım emülatörde oynarak. Böyle sanki meşhur bulutlara yükselen fasülye vardı oyunda, çok değişik bir artı vardı, 2 boyutluydu falan. tek hatırladığım bu :( edit: magic bean tale sky keywordleri ile aratınca buldum lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 hijacklemek gibi olmasın ama, ilkokul döneminde bir ara oynadığım bir oyun vardı bir türlü bulamadım. Ana karakter kadındı. ya hafif dinamik izometrik bi kamerası vardı yada arkadan takip ediyordu tam emin değilim, oynadığım bölümün swamp temalı bir yerde geçtiğini hatırlıyorum. pokemon gibi peri tarzı kanatlı minik yaratıklar toplayıp, combata girince fps ye dönüyordu peri tarzı şeyi kontrol edip, tapınak tarzı bi arenada düşman periyi öldürmeye çalışıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 90'ların sonları yada 2000'lerin başı, ps1'da bi oyun oynardım... Ninjaydın, 2 karakterden birini seçip oynuyodun biri kadın diğeri erkek. Kadının yüzerken beyaz donu gözüküyodu eteğinin altından. Çocukluk dönemimin ilk erotik görüntüsüydü hatırladığım. Karakterlerin çok komik bi koşması vardı, bol bol cut scene falan vardı. Sürekli çatılarda gezerdin hatta karşı çatıya kanca atıp çekiyodun kendini just cause'daki gibi. Ulan nerden hatırladım. Bi bulsakya onu. Buldum lan, Techu: Stealth Assasins(:D Hatta 2. oyunuymuş onun. Techu 2: Birth of the Stealth Assasins.X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 ben beyaz donu merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Konuyla alakalı; https://www.reddit.com/r/tipofmyjoystick/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 daha çok böle bişi bekliodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 abi ahahaha burda var görüntüsü. Beyaz değilmiş ama ya yanlış hatırlamışım. Bu da ilginçmiş. Ayame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 ahahha video iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 edit: buldum space rangers imiş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar