Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir oyun vardı. (Topiği)

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

• 3 yıl sonra ...
PlayStation 1'de oynadığım bir oyun vardı ismini bir türlü hatırlayamıyorum. Hatta oyunu da çok az hatırlıyorum ama bir bulsam, acayip mutlu olacağım emülatörde oynarak.

Böyle sanki meşhur bulutlara yükselen fasülye vardı oyunda, çok değişik bir artı vardı, 2 boyutluydu falan. tek hatırladığım bu :(

edit: magic bean tale sky keywordleri ile aratınca buldum lol.
Sosyal ağlarda paylaş

hijacklemek gibi olmasın ama, ilkokul döneminde bir ara oynadığım bir oyun vardı bir türlü bulamadım.

Ana karakter kadındı. ya hafif dinamik izometrik bi kamerası vardı yada arkadan takip ediyordu tam emin değilim, oynadığım bölümün swamp temalı bir yerde geçtiğini hatırlıyorum.

pokemon gibi peri tarzı kanatlı minik yaratıklar toplayıp, combata girince fps ye dönüyordu peri tarzı şeyi kontrol edip, tapınak tarzı bi arenada düşman periyi öldürmeye çalışıyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

90'ların sonları yada 2000'lerin başı, ps1'da bi oyun oynardım... Ninjaydın, 2 karakterden birini seçip oynuyodun biri kadın diğeri erkek. Kadının yüzerken beyaz donu gözüküyodu eteğinin altından. Çocukluk dönemimin ilk erotik görüntüsüydü hatırladığım. Karakterlerin çok komik bi koşması vardı, bol bol cut scene falan vardı. Sürekli çatılarda gezerdin hatta karşı çatıya kanca atıp çekiyodun kendini just cause'daki gibi. Ulan nerden hatırladım. Bi bulsakya onu.

Buldum lan, Techu: Stealth Assasins(:D
Hatta 2. oyunuymuş onun. Techu 2: Birth of the Stealth Assasins.X(
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...