imamizer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ıı ıh değil hiçbiri. neyse napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Theridone said: pod 'u bulamadım ama diğerleri değil. yalnız araba yarışı temalı bir oyun değildi bone, temel amaç patlatabildiğin kadar rakip araba patlatmaktı. arabalar neredeyse wipeout daki gibiydi. şirin grafikler death race gibi diyince ignition aklıma gelmişti. patlatabildiğin kadar rakip araba patlatmak derken carmageddon gibi bi yandan yarışıp bi yandan araba patlatmak mı, yoksa space invaders gibi etrafındaki arabaları patlatmak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Bone bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Bone said: şirin grafikler death race gibi diyince ignition aklıma gelmişti. patlatabildiğin kadar rakip araba patlatmak derken carmageddon gibi bi yandan yarışıp bi yandan araba patlatmak mı, yoksa space invaders gibi etrafındaki arabaları patlatmak mı? şey gibi düşün, böyle 8-10 tane araba free takılıyolar belli bi platformun içinde herkeş birbirine düşman, herkeş birbirinin ardından iş yapıyo kuyu kazıyo. yok roket atıyo falan. deathmach usulüydü sanırım. böyle haritada gezerken sürekli powerup çıkıyordu onları alıp diğer elemanların köküne kibrit suyu dökebiliyordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 imamizer said: ıı ıh değil hiçbiri. neyse napalım. sıkmak bedava nasılsa incubation, space hulk, alien shooter, syndicate / syndicate wars, crusader no regret / no remorse, space crusade, x-com apocalypse, genewars, m.a.x.? aklıma bir sürü oyun geliyor aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Theridone said: şey gibi düşün, böyle 8-10 tane araba free takılıyolar belli bi platformun içinde herkeş birbirine düşman, herkeş birbirinin ardından iş yapıyo kuyu kazıyo. yok roket atıyo falan. deathmach usulüydü sanırım. böyle haritada gezerken sürekli powerup çıkıyordu onları alıp diğer elemanların köküne kibrit suyu dökebiliyordun twisted metal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 o değilse vigilante 8? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Bone said: incubation valla billaa buldu adam. yeminle buldu. canımsın bone. teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Bone said: twisted metal? heh bak güzel bi kanala girdik ordan devam edelim bulcak gibiyiz abi. aynı bu oyundaki gibi ortam ama kapalı mekanlar var hep. böyle paris /yol/sokaklar değil. post apo desem değil, farklı bi atmosferi var. böyle uzay çağına yakın bi çağda geçiyor sankim. vigilante 8 de değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 şu olabilir mi? http://www.youtube.com/watch?v=3EgXUDfo0qU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ben bulamadım oyunu, hatırlayamadım öyle bişi, youtube'dan bakıyorum o yüzden: http://www.youtube.com/watch?v=g5GrYfOsrA0 http://www.youtube.com/watch?v=da-GrGaGuU8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Bone'da ne hafıza varmış arkadaş. Hepsini oynamış olsam da o kadar seneden sonra hatırlamam imkan dışı ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 serbest çağrışım oluyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 imamizer said: Bone said: incubation valla billaa buldu adam. yeminle buldu. canımsın bone. teşekkür ederim. ahah sonunda yanlız senin oynadığın expansionı, orjinali değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Theridone said: Bone said: twisted metal? heh bak güzel bi kanala girdik ordan devam edelim bulcak gibiyiz abi. aynı bu oyundaki gibi ortam ama kapalı mekanlar var hep. böyle paris /yol/sokaklar değil. post apo desem değil, farklı bi atmosferi var. böyle uzay çağına yakın bi çağda geçiyor sankim. vigilante 8 de değil tron gibi miydi ortamlar araçlar motor şeklindemiydi http://www.youtube.com/watch?v=2Ss0fIEop1Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Kaede said: yanlız senin oynadığın expansionı, orjinali değil ha expansionuysa o yüzden hatırlamakta zorlanmışım, expansionunu oynamadım (hatta expansionu olduğunu bile hatırlamıyorum). madem biliyorsun söyleseydin lan, o kadar boşuna yordum beynimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 banane abi adam senden istedi üstüne posta koydu normali hep labirent gibi lağımlarda falan geçiyordu expansionı da tamamen dışardaydı. vanillada hiç starship troopersdaki gibi yaratık yoktu. ordan hatırladım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 senin yüzünden beynimin derinliklerine inmem, unuttuğum oyunları hatırlamam gerekti. meat puppet felan aklıma geldi hep senin yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Kapalı arena, araba patlatmaca filan deyince aklıma Destruction Derby geldi, ne kadar iyi oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 meat puppet şahaneydi evet destruction derby kapalı pistlerdeydi evet ama açık havadaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Kaede said: tron gibi miydi ortamlar araçlar motor şeklindemiydi http://www.youtube.com/watch?v=2Ss0fIEop1Y yok abi, normal araç şeklindeydi çoğu. yerden biraz yüksektelerdi. sürekli power up çıkıyordu sağda solda sen de battle a giriyordun. adamlar pekişe takılıyordu fekan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 zone raiders o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 sanada tişikkirler kaede. bone gerekli motivasyonu senin sayende verdiğim gazda buldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ya bi adventure vardi karakterler ve dekor oyun hamurundan yapilmis gibiydi wallace and gromit gibi unuttum adini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 neverhood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar