Masakari Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 15 derecede denize giriyorum lan ben, az pekmez yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 kaede? ev kaç m2? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 vodka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 150-160 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 oooooooo zenginsiniz abi verin artık 500+ tl'yi bişi olmaz çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 20 dairelik apartman olsa basıcaz mantolamayı da 4 katlı binada 3 aile olunca yüz-astar muhabbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Ayrıca alt kat evler üst katlardan daha ucuz olur güneş görmediği için. Adam zaten bunu bilerekten aynı apartmanda daha fazla para vermiş dairesini almış. Biliyor yani mühendislik heberö höbörö olaylarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Kaede said: 20 dairelik apartman olsa basıcaz mantolamayı da 4 katlı binada 3 aile olunca yüz-astar muhabbeti gel yıkıp yeniden yapalım o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 kombi italyanların turklere attıgı en guzel kazıklardan biri tarihte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 harbiden de öyle. üst katım ve alt katım uzuuuun yıllar boş kalmış birisi olarak az küfretmedim italyanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Ben memnunum bireysel kombilerden. Fesatlık ihtimali olan her "ortaklıktan" uzak durmak lazım. Merkezi ısıtma ve ısı pay ölçer de bunlardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 doğacım millet keriz mi ara kat diye eve 50 milyar fazla veriyo alırken sende evi tutarken ara kat tutucaksın o zaman 10 lira ucuz diye giriş katı dairede oturursan donarsın tabe yeni bişi deil ki bu ara kat evin kirası pahalı olur alması pahalı olur bi nedeni var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ogrenci iseniz en iyi kombi olu kombidir. tee unideyken kaldigim evin kombisi balkonda idi ve herhangi bir dolap vb icinde degil. hali ile donup catlamis. tamir etmek icin ev sahibi ikna olmayinca biz de isitma kullanmadiydik butun kis. yan ve ust daire sagolsun azcik isitiyordu arkadaslarin odasini. benim oda iceride oldugundan daha da soguktu ama alistik soguga. hasta da olmadik gayet iyiydi. :) ama ozellikle kis aylarinda buz gibi suyla dus almayin. bir donem boyle takilmistik (2 ay kadar) her defasinda kalbim bir kac saniye duruyordu ya da oyle hissediyordum. hehe ne gunlerdi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 şimdi ingilterede bahçeli evinde mangal yapan resimler koyuyosun kellik göçü böle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 yukardaki mesaja devam ediyim aynı binada biri 3üncü kat biri giriş katı 2 ev baktık biri 220k biri 160 k ki bu yane az katlı bina yeni bina olsa fark 100 k ya felan cıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ara kattayız aylık elektrik + doğalgaza 100€ ödeniyodu 1 yıl sonra hesaplama yapmışlar adamlara 1000€ daha borcumuz çıkmış seve seve ödenicek o diyolar :( ama sabah akşam 30 derecede açık tutuyoduk kaloriferi 2200€ gelmiş lan totalde elektrik + doğalgaz hiçbiriniz konusmayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Yalitim onemli, yalitim kalitesi en onemli. Dandik malzemelere para bayilip plansiz yapilan yalitimla terleme olusturup binanin omrunu azaltan yalitim yapmamak lazim mesela. Ote yandan, yalitilmis bireysel isitilan dairelerde isi kontrolu -termostatik vana ya da oda termostati- yapilmasi da sart. 80 liralik oda termostati 2 ayda cikardi parasini bizim ogrenci evinde. Gunduz 22 derecenin altina da hic dusurmedik. Gecen kis maksimim 150 tl geldi dogalgaz, 80kr iken m3 fiyati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 2200 euro almanya için bence cok korkunc deil nerde yasıyosun bilmiyorumda bochumda 2 ay yerden kalkmamıştı kar ki kalan 4 ayın 2 sindede kazak mont atkı gezdik bu arada malgear sizin orda yurt yok mu lan ben aylık 260 euroya kalıyodum kira su elektirk internet dahil ki 3 kişilik ev 2 banyo mutfak salon felan var yane en pahalı yurttu buda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 karlsruhedeyim de biz eylülden beri gündüz klima akşam kalorifer çalıştırıyoduk yurt değil de tek odalı evde kalıyodum 320€ veriyodum elektrik internet filan hariç (totalde 360€ filan oluyodu evin gideri) burda evler hem zor bulunuyo hem de pahalı ya yurt filan çıkma şansı lotodan daha düşük hatta ilk geldigimizde evsizlikten ve otelsizlikten 3-4 gün sokakta kütüphanede filan uyuduk ev yok bu şehirde şimdi bi arkadasın evi vardı onun yanına çıktım 250€ veriyorum her şey dahil üstüne bi de bulaşık ve çamaşır makinası var kendimi malikanede gibi hissediyorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 sabahtan öğlene kadar ders var, sonrasında çoğunlukla evdeyim. ortalama güneş batışyıla 30 derecede açtığım klimayı gece 3 gibi falan kapatıp yaşıyorum bir süredir. 3 haftadır falan böyleydi. diğer elektrikli aletler (b.dolabı, çam.mak, bilg. vb) ile birlikte 58 lira fatura geldi. şoktayım. çünkü normalde klima olmadan 80 civarı geliyordu. sanırım klimayı 24 saat açık tutsaydım elektrik idaresi borçlu çıkacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 kombiyi bıraktım elektrikli soba yakıyorum artık gene çuvalla para gidicek ama en azından ısınabiliyorum bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Bizim apartmanda skimsonik bi mantolama var mesela, 8 ayri kurt isci grubu 6 ayda falan zorla bitirdi isi. Ucuz etin yahnisi misali. Bi de bi ay once falan pay olcer gibi bisi taktilar. Sadece 5 kademeli bi kontrol vanasi mi ne bu anlamadim ben. Evde butun kaloriferler kapali, cephe denize bakiyo falan. Teorik olarak hic aidat odemeyecek miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 hobi olarak alıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Aidat derken doalgaz parasi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Bir arkadaşımda gördüm, 5 çubuklu simfer elektrikli ısıtıcı. Reklamlarda falan da dönüyor. Ben de bir denemek için alayım dedim. 60 lira fark etti elektriğe. Doğalgazda adam akıllı ısınmak için min 250 gözden çıkarırken 60 harika geldi. Ben de kapadım doğal gazı. Anca duş yemek için gaz kullanıyorum. 30 lira geldi o da. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar