Zed Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 bilmeyenler için söyliyim, zargan türkçe ingilizce bir sözlük. oldukça güzel vs. ama bugün girince daha da çok sevdim kendisini.[hline]open your heart | i'm coming home[/b][Bu mesaj Zed tarafından 02 Mart 2003 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 ehueu ben langtolang kullanıyorum zargan a ilk yazdığım kelimeyi bulamamıştı sinir olmuştum :)[hline]I scream without a sound Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 lol süper yapmıslar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Gayet güzel bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 aa işte sozluk.com deil mi bu ya? sozluk.com niye yok diodum bende. ama en iyisi babylon.com[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 hastasıyım zargan'ın, hiç yüzümü kara çıkarmadı şu ana kadar! kullanın kullandırın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 heh hatırladım kelimeyi lol nasıl unuttum bilmiyorum kelime şu "arcane"[hline]fading away and leaving long for sleep closer now lead the way into death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 ismi biraz itici geldi bana, Zargan.tarkan der gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Süfermiş. =] Kullanmıyordum, ayıp ediyormuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 yanniz zed sanirim "war"in karsiligi olarak yazan turkce kelimelerden bahsediyo?[hline]d. quantell the poor (!) thief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 ehe evet. sonunda biri farketti. ne ararsanız arayın, mutlaka war kelimesini en başa ekliyo. [Bu mesaj Zed tarafından 04 Mart 2003 06:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 e biz de onu konusuyorduk zaten baska bisiyi degil ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Ehe ondan bahsediyoruz zaten, ayıp ediyormuşum dediğim o yani =] Kategori olayına bayıldım ben esas lol [Bu mesaj Nefr tarafından 04 Mart 2003 09:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 28 Şubat 1 Mart arasında yani 1 günlük bir kesinti Yaşandı Zarganda orda Detayı var a basınca açlıan site yani ... Sirenler falan çalıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 said: Anason, 03 Mart 2003 03:05 tarihinde demiş ki: ismi biraz itici geldi bana, Zargan.tarkan der gibi. İlk başta ne lan bu zargana gibi dedim bende ismine, ama logoya bakınca, minik tatlı bir espri olduğunu anladım :)[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 sonunda yeni dizayn sayesinde hızlı açılıyor oh daha kullanışlı olmuş bence hem eskiden mavi mavi zargan diil zargana diyesim geliodu hehe[hline]VADAAA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 deniyim dedim 'fuck' yazdim, is dunyasi kategorisine soktu hehehe[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Pipi yazdım bulamadı ?[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 penis yazıcaksın sen halen pipimi diyorsun (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 abi süper sözlük ya.. ne apocalypse'i buldu ne arcane'i.. ben hala eski moda redhouse - langenscheidt takılıyorum aradığım sözcükleri bulmak için...[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 explorer için toolbar yapmışlar http://www.zargan.com/icerik.asp?IcerikID=9&DisplayLang=1&Dil=1#toolbar[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: Dextra, 04 Mart 2003 00:16 tarihinde demiş ki: yanniz zed sanirim "war"in karsiligi olarak yazan turkce kelimelerden bahsediyo?[hline]d. quantell the poor (!) thief ben bircokseye takildim.. dedigin gibi war in karsiligi biraz garip birde kafiyeli olmus biraz.. "HAYIR! War DETAYI VAR" :-P//edit:// ha birde adam apple'i arattirmis sonuclarda War da cikmis :-D ehehe...[Bu mesaj UnKnownTR tarafından 14 Kasım 2004 11:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 gayet guzel[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 guzel ama benim ilk goz agrım mtu:)[signature][hline]¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ RHnet.. www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla KJ. ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 vay güzelmiş[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar