Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Galatasaray - Fenerbahçe / 16.12.2012 @ 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eh abi tamam işte niye acayip acayip konuşuyosun ki , daha sonra göt zoruyla 1 puanı dualarla aldığımızı zaten bende söylüyorum ama ilk yarım saat farka gidiyoruz diye yerimde duramıyodum resmen.
Mesaj tarihi:
tamam ama sen şunu anlamıosun

fener daha ilk dakkalarda 2 gol bulunca tabi fark olur diye düşünüyor insan.ben onu demiyorum.fakat 20 dakkalık baskıdan gelen 2 bireysel gol ve onun harici de net pozisyon yok

2-3 tane etkisiz şut girişimi var.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

Masquerade said:

cikis tuneline kalkedonda kalkan kupa fotolarini yapistirmisiz ahahahahha.
http://instagram.com/p/TRZTXMN-gu/

bonus:
http://i.capsspot.com/s/4/1/159371.gif

şu her sayfada olmalı

ehuehuehuehueueue
Mesaj tarihi:
Eboue maalesef bunlari yapamiyor uzun zamandir cunku her atak ileri kosuyor ve hamit mali son 5 mactir falan bir kere bile pas atmadi.

Serbest vuruslari da kullanmaya calisiyor falan bakalim bugun ne olacak
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

maçı izlemek için yer arıyoruz, mekanlar hem dolu hem de 20 tl nin altına maç parası almayan yok, bir diğer seçenek de kişi başı 40 tl lik alışveriş yapılması

pendik'e benzin açılıyor bugün. kimsenin de haberi yok 5tl alıyorlar maç başına sdf

ama tabi evde pijamaylan izlemenin keyfi ayrı.
Mesaj tarihi:
DRaGoN_SLaYeR said:

digitürk play'den maçı satın alıp, pc yi tv ye takıp izleyecem galiba, takılma olmuyor artık eskisi gibi di mi?

abi derbi günleri digiturk play'e güven olmaz. bu sene başarılılar; ama daha hiç bir fb-gs maçının digiturk playde çalıştığını görmedim risk alma derim
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

BabacumMostors said:

maçı izlemek için yer arıyoruz, mekanlar hem dolu hem de 20 tl nin altına maç parası almayan yok, bir diğer seçenek de kişi başı 40 tl lik alışveriş yapılması

pendik'e benzin açılıyor bugün. kimsenin de haberi yok 5tl alıyorlar maç başına sdf

ama tabi evde pijamaylan izlemenin keyfi ayrı.

pendik lan.. PENDİK!

mordordan iki durak sonra lan orası
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...