pontipati Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 karşılıklı gol oranı yüksek olsa fena bascaktım ama riske değmez kar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 SeaGle said: Liseli rüyasına lise seviyesinden cavap, doktora tezi mi yazaydım o mesaja sdf. gol ve skor tahmini yapmak ne zamandan beri liseli ruyasi oldu seni gidi old boyz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 cikis tuneline kalkedonda kalkan kupa fotolarini yapistirmisiz ahahahahha. http://instagram.com/p/TRZTXMN-gu/ bonus: http://i.capsspot.com/s/4/1/159371.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 ahaha kitlendim resmen gife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 asdasdas gif çok iyi gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 ahahahaah gif bu arada cıkış resmi iyi hoşta adamlrı gaza getirmemek lazım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Masquerade said: cikis tuneline kalkedonda kalkan kupa fotolarini yapistirmisiz ahahahahha. http://instagram.com/p/TRZTXMN-gu/ bonus: http://i.capsspot.com/s/4/1/159371.gif şu her sayfada olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Red said: Liebe said: son yılların en güzel derbilerinden biriydi ya.nefis gollerden sonra 10 tane pozisyon kaçırdık bir 6-0 daha geliyo derken 1 puanı zor kurtardık o maç =) aykutun en kötü değişiklikleri yaptığı maç olarak tarihe geçecektir. demek fenerliler böyle izliyormuş maçı sdfs bizde izlemesek inanıcaz fener 2-0 a kadar çok iyi ve baskılı oynadı fakat 2-0 dan sonra tamamen galatasaray üstünlüğünde geçen bir maç oldu.öyle 10 kaçırdık falan yoktu yani.fener galatasaraya pozisyon buldugunda atan bir takım.öyle kaçırdıgı maç yok bi kere tarihte sdfs.golden sonra yanılmıyosam baroninin defanstan dönen bir topu vardı tehlikeli. aç özetini izle %100 lük pozisyonlar olmasa da kaçan bir sürü pozisyonumuz var stochun baroninin alexin şutları mehmet topuzun vuramadığı bir kafa topu vs. devamında zaten 1 puanı zor kurtardığımızı yazdım 65 70 dk siz oynadınız topla biz izledik sadece kafan mı güzel farklı bir şey mi yazdım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 efsane tokat geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 bittik bittil beyler bittik biz ashjdgajs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 https://pbs.twimg.com/media/A690xSlCMAAA8j1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Liebe said: Red said: Liebe said: son yılların en güzel derbilerinden biriydi ya.nefis gollerden sonra 10 tane pozisyon kaçırdık bir 6-0 daha geliyo derken 1 puanı zor kurtardık o maç =) aykutun en kötü değişiklikleri yaptığı maç olarak tarihe geçecektir. demek fenerliler böyle izliyormuş maçı sdfs bizde izlemesek inanıcaz fener 2-0 a kadar çok iyi ve baskılı oynadı fakat 2-0 dan sonra tamamen galatasaray üstünlüğünde geçen bir maç oldu.öyle 10 kaçırdık falan yoktu yani.fener galatasaraya pozisyon buldugunda atan bir takım.öyle kaçırdıgı maç yok bi kere tarihte sdfs.golden sonra yanılmıyosam baroninin defanstan dönen bir topu vardı tehlikeli. aç özetini izle %100 lük pozisyonlar olmasa da kaçan bir sürü pozisyonumuz var stochun baroninin alexin şutları mehmet topuzun vuramadığı bir kafa topu vs. devamında zaten 1 puanı zor kurtardığımızı yazdım 65 70 dk siz oynadınız topla biz izledik sadece kafan mı güzel farklı bir şey mi yazdım ben? ahaha şimdi yüzde 100 lük olmasa da olmuş.farklı yazdıgın şey 6-0 lık maç olurdu 10 tane gol kaçırdık demişsin.onu diyorum sanırsın çizgilerden çıktı direklerden döndü.2. golden sonra en fazla 5 dakka daha tehlikeli geldi fener.sonra şutu yoktur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 yahu ben ilk mesajımda %100 lük pozisyon mu kaçırdık demişim? 10 taneyi genel olarak söyledim ama tehlikeli olarak geldiğimiz 4-5 tane pozisyon var uğraşamıcam şimdi bir yerlerde özeti vardır izlersin.pozisyon olması için illa direkten mi dönmesi lazım direği yalayıp mı çıkması lazım nedir kıstas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=2TBcDeWQ2iE geniş geniş tekrar izleyelim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 koymuşsun zaten özeti de toplamda kaleyi bulan şutunuz bile 5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 abi adam özeti izleyin diye koymuş gözlük böyle birşey işte.acaba o ne görüyor izlediklerinde merak ediyorum ben 2. golden sonra stochun önünde 4 adam varken soldan auta attıgı.sowun hucum faul yaptıgı.emrenin tribüne yolladıgı şutları gördüm siz ne gördünüz ? ilk önce 6-0 maç dedi 10 pozisyon dedi.sonra 5-6 tehlikeli pozisyon dedi.ki o bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 7-0 yıkarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 ısrarla soruma devam edeyim, pozisyon sayılabilmesi için kıstas nedir kaleyi bulması mı , direk dönmesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Red said: abi adam özeti izleyin diye koymuş gözlük böyle birşey işte.acaba o ne görüyor izlediklerinde merak ediyorum ben 2. golden sonra stochun önünde 4 adam varken soldan auta attıgı.sowun hucum faul yaptıgı.emrenin tribüne yolladıgı şutları gördüm siz ne gördünüz ? ilk önce 6-0 maç dedi 10 pozisyon dedi.sonra 5-6 tehlikeli pozisyon dedi.ki o bile yok dakika 15 maç 2-0 sen hiç mi düşünmedin akın akın geliyolar maç bi facia daha yaşıyacaz galiba diye? yok ama eminim çeviricez bu maçı 15 dakikalıktı bu oyun diye düşünmüşsündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Liebe said: ısrarla soruma devam edeyim, pozisyon sayılabilmesi için kıstas nedir kaleyi bulması mı , direk dönmesi mi? GOL OLMASI LAZIM GOL GOL GOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 abi kıvırma rekoru kırdın ben fark olur diye düşündüm.fakat baskılı oynadıgı dakkalarda bile pozisyonu yok fenerin goller bile bireysel yetenekle atılan goller.evet pres yaptılar sahamıza hapsettiler 20 dakka.o kadar.fazlası yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 fenerbahce 20 dakikada tuketti o mac nefesini ya. epik hirs yapmislardi. alex gol sevincinde attigi depari turkiye kariyerindeki maclarda 2-3 kere ya atmistir ya atmamistir. pil bitince 70 dakika ortada sican oynadik. allaha acilan eller sahaya ust direk olarak tezahur etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 abi o klasikleşti zaten. 6-0 lık maça bakıosun.skor olarak büyük hezimet ama maç yine böyle bir anda 2-0 oluyor.sonra galatasaray tek kaleye dönüyor.arifin toplu mucizevi direğe çarpıyor.döndüğü gibi 6-0 zaten hatta altan tanrıkulu sıkmadıysa geçen gün o maçın toplama oynamasını %68 falan gs idi fenerin 6 isabetli şutu vardı 6 sı gol oldu diyordu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 e tamam bende bundan bahsediyorum pozisyonları abartmışım 10 taneyi rasgele söyledim ama 2-0 dan sonrada gelmişiz işte kaleye kaç defa saçma sapan harcamışız o özgüvenle. ama daha o dakika 2-0 olunca bir kişi bile oyş farka gidiyoruz 6-0 tekerrür edicek diye düşünmememezlik yapmamıştır eminimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 ben rakıya sarılmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar