Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Galatasaray - Fenerbahçe / 16.12.2012 @ 20.00

Red

Öne çıkan mesajlar

Red said:

Liebe said:

son yılların en güzel derbilerinden biriydi ya.nefis gollerden sonra 10 tane pozisyon kaçırdık bir 6-0 daha geliyo derken 1 puanı zor kurtardık o maç =) aykutun en kötü değişiklikleri yaptığı maç olarak tarihe geçecektir.

demek fenerliler böyle izliyormuş maçı sdfs

bizde izlemesek inanıcaz

fener 2-0 a kadar çok iyi ve baskılı oynadı

fakat 2-0 dan sonra tamamen galatasaray üstünlüğünde geçen bir maç oldu.öyle 10 kaçırdık falan yoktu yani.fener galatasaraya pozisyon buldugunda atan bir takım.öyle kaçırdıgı maç yok bi kere tarihte sdfs.golden sonra yanılmıyosam baroninin defanstan dönen bir topu vardı tehlikeli.

aç özetini izle %100 lük pozisyonlar olmasa da kaçan bir sürü pozisyonumuz var stochun baroninin alexin şutları mehmet topuzun vuramadığı bir kafa topu vs. devamında zaten 1 puanı zor kurtardığımızı yazdım 65 70 dk siz oynadınız topla biz izledik sadece kafan mı güzel farklı bir şey mi yazdım ben?
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

Red said:

Liebe said:

son yılların en güzel derbilerinden biriydi ya.nefis gollerden sonra 10 tane pozisyon kaçırdık bir 6-0 daha geliyo derken 1 puanı zor kurtardık o maç =) aykutun en kötü değişiklikleri yaptığı maç olarak tarihe geçecektir.

demek fenerliler böyle izliyormuş maçı sdfs

bizde izlemesek inanıcaz

fener 2-0 a kadar çok iyi ve baskılı oynadı

fakat 2-0 dan sonra tamamen galatasaray üstünlüğünde geçen bir maç oldu.öyle 10 kaçırdık falan yoktu yani.fener galatasaraya pozisyon buldugunda atan bir takım.öyle kaçırdıgı maç yok bi kere tarihte sdfs.golden sonra yanılmıyosam baroninin defanstan dönen bir topu vardı tehlikeli.

aç özetini izle %100 lük pozisyonlar olmasa da kaçan bir sürü pozisyonumuz var stochun baroninin alexin şutları mehmet topuzun vuramadığı bir kafa topu vs. devamında zaten 1 puanı zor kurtardığımızı yazdım 65 70 dk siz oynadınız topla biz izledik sadece kafan mı güzel farklı bir şey mi yazdım ben?

ahaha şimdi yüzde 100 lük olmasa da olmuş.farklı yazdıgın şey 6-0 lık maç olurdu 10 tane gol kaçırdık demişsin.onu diyorum

sanırsın çizgilerden çıktı direklerden döndü.2. golden sonra en fazla 5 dakka daha tehlikeli geldi fener.sonra şutu yoktur herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ben ilk mesajımda %100 lük pozisyon mu kaçırdık demişim? 10 taneyi genel olarak söyledim ama tehlikeli olarak geldiğimiz 4-5 tane pozisyon var uğraşamıcam şimdi bir yerlerde özeti vardır izlersin.pozisyon olması için illa direkten mi dönmesi lazım direği yalayıp mı çıkması lazım nedir kıstas?
Sosyal ağlarda paylaş

abi adam özeti izleyin diye koymuş

gözlük böyle birşey işte.acaba o ne görüyor izlediklerinde merak ediyorum

ben 2. golden sonra stochun önünde 4 adam varken soldan auta attıgı.sowun hucum faul yaptıgı.emrenin tribüne yolladıgı şutları gördüm

siz ne gördünüz ?

ilk önce 6-0 maç dedi 10 pozisyon dedi.sonra 5-6 tehlikeli pozisyon dedi.ki o bile yok
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

abi adam özeti izleyin diye koymuş

gözlük böyle birşey işte.acaba o ne görüyor izlediklerinde merak ediyorum

ben 2. golden sonra stochun önünde 4 adam varken soldan auta attıgı.sowun hucum faul yaptıgı.emrenin tribüne yolladıgı şutları gördüm

siz ne gördünüz ?

ilk önce 6-0 maç dedi 10 pozisyon dedi.sonra 5-6 tehlikeli pozisyon dedi.ki o bile yok

dakika 15 maç 2-0 sen hiç mi düşünmedin akın akın geliyolar maç bi facia daha yaşıyacaz galiba diye? yok ama eminim çeviricez bu maçı 15 dakikalıktı bu oyun diye düşünmüşsündür.
Sosyal ağlarda paylaş

abi o klasikleşti zaten.

6-0 lık maça bakıosun.skor olarak büyük hezimet

ama maç yine böyle bir anda 2-0 oluyor.sonra galatasaray tek kaleye dönüyor.arifin toplu mucizevi direğe çarpıyor.döndüğü gibi 6-0 zaten

hatta altan tanrıkulu sıkmadıysa geçen gün o maçın toplama oynamasını %68 falan gs idi fenerin 6 isabetli şutu vardı 6 sı gol oldu diyordu sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

e tamam bende bundan bahsediyorum pozisyonları abartmışım 10 taneyi rasgele söyledim ama 2-0 dan sonrada gelmişiz işte kaleye kaç defa saçma sapan harcamışız o özgüvenle. ama daha o dakika 2-0 olunca bir kişi bile oyş farka gidiyoruz 6-0 tekerrür edicek diye düşünmememezlik yapmamıştır eminimki.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...