Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Galatasaray - Fenerbahçe / 16.12.2012 @ 20.00

Red

Öne çıkan mesajlar

Elbette fenerliler yapmadı ama birçoğu "bunlar cemaatin oyunu kulübümüzü ele geçirmek istiyorlar" diye kendilerini kandırdı. Ben de ona istinaden "bunlar da mı cemaatin oyunu ki?" dedim, sen de hemen atladın oradan. Açıkçası ben sende tam klasik "şike yapsak, da yapmasak da en büyük Fenerbahçe CcC Fenerbahçe Cumhuriyeti CcC" havası gördüm. O yüzden de cevap verme ihtiyacı hissettim.
Sosyal ağlarda paylaş

Yagiz9304 said:

Elbette fenerliler yapmadı ama birçoğu "bunlar cemaatin oyunu kulübümüzü ele geçirmek istiyorlar" diye kendilerini kandırdı. Ben de ona istinaden "bunlar da mı cemaatin oyunu ki?" dedim, sen de hemen atladın oradan. Açıkçası ben sende tam klasik "şike yapsak, da yapmasak da en büyük Fenerbahçe CcC Fenerbahçe Cumhuriyeti CcC" havası gördüm. O yüzden de cevap verme ihtiyacı hissettim.

adam haklı beyler, hiç bşuna çocuğun okulundan falan vurmaya çalışmayın sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

veysel sarı %100 futbola katıldı:

"ben birşey yapmadım, ben küfür etmedim, herkes benim üstüme geliyor"

"pozisyonda küfür duymadım, sonra hakemin caner'e direkt kırmıız kart verdiğini gördüm, ama hakemin yanına gitmedim"

pozisyonun içindeki veysel duymuyor, aydınus 1000 metreden duyuyor.

caner küfür etse vucut dili ele verir adamın zaten öyle duyulacak bişey söylese. yere bakıp yürüyodu kafasını ovup caner. saçmalık ya.

fırat aydınus şu ana kadar bjkye 1, gsye 2, fenere 10 kırmızı kart göstermiş. ilginç istatistik.

fırat aydınusun yönettiği 8 maçta 1 galibiyet almışız o da gs maçı zaten %99 kazanıyoruz.

Halbuki sen özür de dilemiyorsun, antu'dan kopyalayıp haksız çıktığın bilgiler için. Ben en azından yanlış gördüğüm bir şey için efendi gibi özür diledim. Orada o galibiyetin mağlubiyetin çok önemi de yoktu sen onu da gayet iyi biliyorsun ama bir Fenerbahçe'li olarak senden dezenformasyondan başka bir şey beklemek oldukça yanlış olurdu. Hayalindeki 10 kırmızı kartlı Fırat Aydınus maçlarıyla başarılar...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...