vaperon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Bu maçı Beşiktaş kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 bu maçta beşiktaşın hakkı yenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 benjani said: rüyamda 6-0 yeniyorduk sıradan bir günün nasıl geçiyor merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 okul, ev, eğlence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 okul, ev, eğlence[fa, fb, fc,...,fn] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 rüyanda bile daha ötesini görememissin 6-0 zaten kazanmıstınız, çıtayı biraz yükseltip 7-0'a falan odaklanmanız gerekli artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Bu maçta melo ile bekirin öpüşmesini bekliyorum. Sonuç bahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 3-5 tane atar gondeririz. Devir degisti -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Bunlar da mı cemaatin oyunu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Sen hala konuşabiliyo musun Yağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ömer güvençe yakıştıramadım ya.babacan bir abiye benziyordu severdim ajanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Vallahi, alnım ak benim, şikeyle pislenmiş değil, o yüzden konuşmamamı gerektirecek bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Biz hepimiz dandik okullarda okuduk ama, senin gibi birinin postlarını okumamız doğru mu sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Yagiz9304 said: Vallahi, alnım ak benim, şikeyle pislenmiş değil, o yüzden konuşmamamı gerektirecek bir durum yok. Alnını yiyim. Ahaha şike yapıldıysa buradaki insanlar mı yaptı lol. Biraz daha mağdur rpsi yap, gözlerim doldu birazcık az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Yagiz9304 said: Vallahi, alnım ak benim, şikeyle pislenmiş değil, o yüzden konuşmamamı gerektirecek bir durum yok. alnim sikeyle pislendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 sonra çıkıp ağlıyorsunuz, gs'liler fenerlilere çok yükleniyor, çok ezikliyorlar ondan fenerli kalmadı forumda kaçtı hepsi bıdıbıdı böyle devam edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Elbette fenerliler yapmadı ama birçoğu "bunlar cemaatin oyunu kulübümüzü ele geçirmek istiyorlar" diye kendilerini kandırdı. Ben de ona istinaden "bunlar da mı cemaatin oyunu ki?" dedim, sen de hemen atladın oradan. Açıkçası ben sende tam klasik "şike yapsak, da yapmasak da en büyük Fenerbahçe CcC Fenerbahçe Cumhuriyeti CcC" havası gördüm. O yüzden de cevap verme ihtiyacı hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Bak böyle artis artis konuşuyosun sonra "Mevzu benim haksız olup olmamam değil, benim yaptığım eşeklik, artislik Çok özür dilerim benim kafam güzelmiş" diye özür diliyosun benden http://forum.paticik.com/read.php?29,6584301,page=15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Yagiz9304 said: Elbette fenerliler yapmadı ama birçoğu "bunlar cemaatin oyunu kulübümüzü ele geçirmek istiyorlar" diye kendilerini kandırdı. Ben de ona istinaden "bunlar da mı cemaatin oyunu ki?" dedim, sen de hemen atladın oradan. Açıkçası ben sende tam klasik "şike yapsak, da yapmasak da en büyük Fenerbahçe CcC Fenerbahçe Cumhuriyeti CcC" havası gördüm. O yüzden de cevap verme ihtiyacı hissettim. adam haklı beyler, hiç bşuna çocuğun okulundan falan vurmaya çalışmayın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 fener şikeci net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Silinmedi gitti bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Silinmedi gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 yine başladın ben sonradan kanıtlamıştım yazdıklarımın doğru olduğunu ne demek istediğimi. öyle artis artis konuştuktan sonra özür dileyeceksin tabi. çocuğa anlatır gibi anlatıyorum falan diye artislik yapıyodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 moriarty said: veysel sarı %100 futbola katıldı: "ben birşey yapmadım, ben küfür etmedim, herkes benim üstüme geliyor" "pozisyonda küfür duymadım, sonra hakemin caner'e direkt kırmıız kart verdiğini gördüm, ama hakemin yanına gitmedim" pozisyonun içindeki veysel duymuyor, aydınus 1000 metreden duyuyor. caner küfür etse vucut dili ele verir adamın zaten öyle duyulacak bişey söylese. yere bakıp yürüyodu kafasını ovup caner. saçmalık ya. fırat aydınus şu ana kadar bjkye 1, gsye 2, fenere 10 kırmızı kart göstermiş. ilginç istatistik. fırat aydınusun yönettiği 8 maçta 1 galibiyet almışız o da gs maçı zaten %99 kazanıyoruz. Halbuki sen özür de dilemiyorsun, antu'dan kopyalayıp haksız çıktığın bilgiler için. Ben en azından yanlış gördüğüm bir şey için efendi gibi özür diledim. Orada o galibiyetin mağlubiyetin çok önemi de yoktu sen onu da gayet iyi biliyorsun ama bir Fenerbahçe'li olarak senden dezenformasyondan başka bir şey beklemek oldukça yanlış olurdu. Hayalindeki 10 kırmızı kartlı Fırat Aydınus maçlarıyla başarılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar