Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ahahaha o pozisyonda bende hass yedik golü dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 http://icube.milliyet.com.tr/Skorer600x298/2012/12/19/portekiz-medyasi-da-meireles-yandi-diyor-2888419.Jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 https://pbs.twimg.com/media/A-YxOyQCYAA4dRj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 http://spor.haberturk.com/futbol/haber/804768-meireles-ilk-kez-konustu Şu adamın samimiyetine inanmayanlar olabilir ama gayet samimi açıklamalar yapmış adam.. Ve o hareketi bende ilk gördügümde götün yemiyo dimi burda anlamı çıkardım hakikaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 evet affedelim bence de puskas ödülünü verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Eternal said: http://spor.haberturk.com/futbol/haber/804768-meireles-ilk-kez-konustu Şu adamın samimiyetine inanmayanlar olabilir ama gayet samimi açıklamalar yapmış adam.. Ve o hareketi bende ilk gördügümde götün yemiyo dimi burda anlamı çıkardım hakikaten.. sunu ciddi mi yazdin? or trolling? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 torres ve boas destek çıkmış meirelese. http://live.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/meireles-icin-boas-ve-torresten-aciklamaSXHBQ307885SXQ?utm_source=icerikPaylas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 abi geyik yapmanın anlamı yok almeida da demiş yok meireles yapmaz ulan yaptı gördük işte ahahah hani canerin hareketi gibi muallakta olan bişi değil.küfür etmiş mi etmemiş mi bilemedik onda ama abi herif bildiğin bızırın yiyor mu totoş hareketi yaptı.üstüne tükürdü daha napsın lan ayrıca Benim gay arkadaşlarım var. Ve onların hepsiyle iyi anlaşıyorum AHHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 tükürdüğüne dair görüntü var mı abi hakeme? varsa 20 maç ceza alsın ben zaten savunmuyorum. ama görüntü var mı? top işaretine gelince farklı bir anlamı olduğuna inanabiliyorum, çünkü bizdeki el hareketlerinin çoğu farklı anlamlara glebiliyor. bak burada tükürük net mesela http://www.youtube.com/watch?v=bt94lyS8IOk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ama ulkenin parasi gidiyor. ayrica gay arkadaslari varmis o zman gay hareketi yapmaz. samimi sevimli arkadasimizi affedelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 kişisel egolarını kurtarmaya çalışıyor adam, bu yaşıma kadar kart görmedim bu yaşımdan sonra bana kırmızı kart gördü dedirtmem elaleme asdşasdşlas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 sadece yuvarlak olsa neyse, bir de animasyonlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Meirelesin samimiyetine inaniyosunuz da, hakeme niye inanmiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 türk hakemlerine kim inanıyoki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 meirelesi tükürük pozisyonunu başka çekimi yok mu.vardır belki ama yayıncı kuruluş yayınlamadı galiba hakem raporda yazmış mı tükürdü diye ben arka çekimden gördüğüm tükürdüğünü idda edebilirim. kafası tükürme eylemi yapıldıgı gibi hafif geri atıyor.ve hakemin ağzı yarım açık şok halinde donuk kalıyor bikaç saniye.sonra giderken koluyla yüzünü siliyor. ha dersiniz ki o ara meireles çok acıklı hikaye anlatmış.hakem şok olmuş.giderkende gözyaşlarını silmiş.olabilir sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 öyle bişey olduysa kesin yazmıştır bence,terini siliyor olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 cidden ya niye tam o anın fotoğrafları veya videosu yok? çok ilginç değil mi:) yapmadığını da göremiyoruz. tükürmemiş olsa bence yayınlanırdı bu görüntüler. pis şeyleri saklıyor yayıncı kuruluş. çekilmemesine imkan yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 yo gosterildi Red'in dedigi gibi arkasi donukken tukuruyor halis bi sasiriyor bir an sonra meireless donup giderken koluyla yuzunu siliyor. sonra llama gibi tukuruyor kulubeye dogru. o kadar tukurmemistir ama Halis'e baya llama dan farki yok cunku 2. tukuruk sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Caner konusunda görüntülerden çıkaramıyodunuz ortada olmasına rağmen, burada sırtı dönük çıkarıyorsunuz tükürdüğünü. Ne göz varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Caner bir sey yapmadi ki haksiz kirmizi degil miydi o? baska olaydan mi bahsediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ondan bahsediyorum ama buradaki çoğu kişi için "haksız" değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 abi o degil de su eboue nin alkisklamasi bomba ahaha merieless sinir oluyor sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 moriarty said: türk hakemlerine kim inanıyoki Mhk, tff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 tükürmüş sanki yada hakem yeter sus dinlemiyorum demek için mi kapadı gözlerini anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Abi bu görüntü yeterli yahu tükürdüğü gayet net Meireless'in kafa hareketi, hakemin anlık refleksle kapanan gözü ve sonra yüzünü silişi bariz görünüyor. Tesadüfi hareketler olduğunu zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar