moriarty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ee nabak, arada bi gençleride dene hep yaşlılarla olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 o değil de kanuni ne oldu? forumda baktım hiç mesajı yok adam hayata mı küstü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 yahu bari farklı topiclerde adam kekleyin artık burada bu saatten sonra yemez kimse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 aykut'un "biz 2 gol attık nası onlar yeniyo ak" meme'si kaçıncı sayfadaydı yahu? ya da koysa ya tekrar biriniz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 pontipati said: http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/598631_516223131750727_435011797_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 BlackRose said: pontipati said: http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/598631_516223131750727_435011797_n.jpg danke :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 moriarty said: bu arada formasında kan olan gitsin formasını değiştirsin kuralına bir ben mi takıldım? aynısı hem gsye, hem fbye oldu. çok saçma arkadaş. gs korner atıyo, hakem bekiri forma değiştirmeye gönderdi, korneri attırdı. gol yesek ne olacak orada? (gerçi bekir varken kendi atıyo golü sdf) şöyle olsa anlarım uyarırsın önceden oyuncuyu forma hazırlayın diye değiştirir hemen ama böyle çok saçma. şunu da hakem yüzünden gol yiyorduk'a çevirdin ya abi tebrik ederim seni, bırakın artık şu edebiyatı ya cidden çok itici oluyor. yıllardır uygulanan kural, bizim adamı da gönderdiler formanı değiştir gel diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 "aynısı hem gsye, hem fbye oldu. çok saçma arkadaş. " yapılan bir edebiyat yok, hakeme laf eden yok, kuralın uygulanışı saçma bana göre bunu söylüyorum. okuduğunu adam gibi anlamadan zehir saçanlar çok daha itici oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 moriarty said: uygulanmasın demiyorum, uygulanış biçimi saçma. ayrıca büyük ihtimal aids olduğunun bilinmeme ihtimali senden daha azdır düzenli kontrol edilen bir futbolcunun Aids muhabbetinden öte kanamayı farketme muhabbeti o daha kapsamlı olarak. Kural gereği hiçbir oyuncu açık kanaması olduğu sürece maça devam edemez. Aids vs'nin yanısıra tetanozdur, iltahaptır, başka hastalıktır her şey olabilir. Hakem bir oyuncunun kanamasını gördüğü anda onu oyundan (geçici olarak) çıkarmak zorunda. Hal böyleyken adama çık dediğinde "abi kanamıyo artık, eski kurumuş kan o" dese oyuncu hakem tekrar kontrol etmek zorunda kalmasın, ya da durmuş kanama darbe zorlama vs yüzünden tekrar başlarsa hakem farkedebilsin, "ya eski kuru kandır o" demesin diye yapılıyor bu. Uygulama olarak da yapacak bir şey yok, adamın kanaması dakikalarca sürebilir, o süre boyunca oyunu durdurup herkesi bekletemez hakem. Eskiden olsa adamı değiştirmen gerekirdi, şimdi ani müdahalelerle kan durdurmak kolaylaştığı için istersen çık tedavi ol, geri gel diye bir opsiyon sundular. Orada hemen oyuncu değişikliğiyle eksiksiz 11 kişi de devam edebilirdi iki takım da, onun yerine kanama durana ya da lekeli forma değişene kadar eksik kalmayı kendi istekleriyle göze aldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 eyvallah rewendor. şöyle kaliteli cevap vermek çok mu zor kavurma? bu arada abi kurumuş kan için oyun dursun bi 10 saniye bilmiyorum, dünkü uygulanışı hoşuma gitmedi hep böyleyse. iki taraf içinde söylüyorum. kanama durmuştu bekirde önceden o yüzden söylüyorum bunu. devam eden kanamalar için değil. kornerde defanstan adam dışarı çıkıyo, korner atılıyo bana saçma geliyo böyle uygulanması. durdursun oyunu böyle bi durumda 10 saniye mesela, formalar önceden hazır tutulsun. bi taraftanda senin yazdığını düşününce ne biliyim arada kaldım lan. BAŞKA Bİ YOL OLMALI :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 bence mantikli, sakinca yok da. futbol kurallari degerlendirilecek bakilacak olusra asil yapilmasi gereken yere yatan oyuncunun kesinlikle disari alinmasi ve 2-3 dakika gecmeden geri girememesi. bir de uzatma surelerinin fix tarife ile 3 veya 4 dakika seklinde degil de adam gibi verilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ya zaten o kesin değişmeli, ingiltere gibi olmalı. çok çok ağır bir durum olmadığı sürece yere düşen oyuncu önemsiz, oyun devam ediyo. anadolu ekipleri sağolsun her maçın 20 dakikası boşa gidiyo bu yüzden, güzel ataklar kesiliyo yalandan vs vs. son 10 dakika yerden kaldıramıyosun adamları şanslarına bir beraberlik falan varsa o an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 moriarty said: eyvallah rewendor. şöyle kaliteli cevap vermek çok mu zor kavurma? bu arada abi kurumuş kan için oyun dursun bi 10 saniye bilmiyorum, dünkü uygulanışı hoşuma gitmedi hep böyleyse. iki taraf içinde söylüyorum. kanama durmuştu bekirde önceden o yüzden söylüyorum bunu. devam eden kanamalar için değil. kornerde defanstan adam dışarı çıkıyo, korner atılıyo bana saçma geliyo böyle uygulanması. durdursun oyunu böyle bi durumda 10 saniye mesela, formalar önceden hazır tutulsun. bi taraftanda senin yazdığını düşününce ne biliyim arada kaldım lan. BAŞKA Bİ YOL OLMALI :) Ya hemen değiştirilecek olsa orada korner atılmadan gider değiştirilir de mesela FB'linin forması taa soyunma odasından geldi, hatta bir türlü gelmeyince adam kızdı gitti kendisi aldı geldi. 10 sn'den fazla süre olabiliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 evet abi işte kulübeninde akıllı olması lazım biraz böyle durumları düşünüp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 orada gs için de bahsettiğini gördüm ancak gsnin korner kullandığını o sırada gol yeme potansiyelinizin olduğunu söylemenden dolayı söyledim yoksa zehir falan saçtığımız yok abi fikrimizi de mi söylemeyelim. şahsına değil söylediğin şeyin itici olduğundan bahsetmeye çalışmıştım. ayrıca o kadar çok taraflı konuşma var ki artık hangisinin gerçeği hangisinin mecazı yansıttığını anlamakta güçlük çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Abi meyreleş armayı öptü diye ne kahraman olmuş ya lol. Onu da 25 dakikada zor buldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 SeaGle said: Onu da 25 dakikada zor buldu zaten. sdfsdsfsd aynısına dün maçta baya gülmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Hasan ali de bayrağı öptü sdf. Gerçi bilerek öpmüş de olabilir bayrağı sonuçta türk uyruklu da, ne bileyim milli takım diil ki o da karıştırdı sanki sfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 bence karıştırmadı türkiye liglerinde ilk golümü attım demek istemiştir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Sabri miydi formada boşluğu öpen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 başkası olamaz http://www.haberts.com/images/album/1352068925-sabri_sarioglu_ve_aut_hikayeleri7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Bekir çok temiz attı golü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 asdhawhdaswd http://www.hurriyet.com.tr/_np/9304/18739304.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 1 gün geçmedi hemen Galatasaray'a laf atmalar başlamış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Sen kahvede falan yaşıyorsun galiba? Gs holiganlığı, futbol fanatikliği dışında bir aklıbaşında mesajına rastlamadım şu koca forumda. Kendi sahanda alt lig takımına yenilip elendiğin 1461 başlığına kaç gün sonra gidip tekrar image koymalar, bişey diyen yokken osuruktan nem kapıp ortaya atarlanmalar, ya 16 yaşındasın ya da kafa o yaşta kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar