Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Galatasaray - Fenerbahçe / 16.12.2012 @ 20.00

Red

Öne çıkan mesajlar

PZero said:

fener sabaha kadar tokatlar

Ya Kemal Sunal ın bi filmi vardı.İsmini hatırlamadım.Minibüste giderken at yarışı tahminlerini hep tutturuyodu.Sonra mafya bunu kaçırıyodu.Bu adam nezaman bi tahmin yapsa gs hakkında direk film aklıma geliyo.Mafya PZero yu bi keşfetse hele paraya para demez şerefsizim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ravnos said:

Abi bitane harrykewell diye bi eleman vardı fatih terime kafayı takmış.Maçta dicemde kaç saat oldu maç biteli.Maçtan çıkıp taksimde atraksiyon yapıyo heralde.Gelsin ona laflar hazırladım.

Ekip gelmiş yavaştan işte şimdi popcorn umu hazırlayıp fener qqsu izleme vakti.Yemin ediyorum gs-fb derbisinin en sevdiğim yanı bu.

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

bu arada selcuga faul pozisyonundan once baroniyi izleyin tekrar.. 4 metre ilerisinde bos adam var ama yurumeye devam ediyor...

Bu yaklaşık 3 senedir böyle, adam eller cepte ayakta terliklerle dolaşan turist gibi dolaşıyor sahada, dünya yıkılmış umrumu beyzadenin.

Baroni Bekir Egemen Selçuk Caner Bienvenu Semih bu takımın futbolcusu değiller, bedava bırakacan isteyen bir saf takım çıkarsa.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Zegna said:

bu arada selcuga faul pozisyonundan once baroniyi izleyin tekrar.. 4 metre ilerisinde bos adam var ama yurumeye devam ediyor...

Bu yaklaşık 3 senedir böyle, adam eller cepte ayakta terliklerle dolaşan turist gibi dolaşıyor sahada, dünya yıkılmış umrumu beyzadenin.

Baroni Bekir Egemen Selçuk Caner Bienvenu Semih bu takımın futbolcusu değiller, bedava bırakacan isteyen bir saf takım çıkarsa.

selçuk candır ya. öyle deme.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

rezil bir maçtı ya. iki devre boyunca bir tane organize atak yok. galatasaray'ın golleri duran toptan, fenerbahçe'nin golü riera'nın asistiyle hasan ali'nin kariyerinin tek ve mükemmel golü.

ikinci devre galatasaray direk skora yattı, hiç beklemezdim. atak dahi yapmadılar. hakem her müdahaleye faul çaldı. sırf eboue + muslera 5 dk yemişken hakem 3 dakika yedi zaten, yekta'nın pozisyon ile meireles'in pozisyon da üstüste gelince galatasaray'ın haftaiçi hakem qq'larının ne kadar işe yaradığını da gösterdi :) şu dandik, fener'in asla çeviremeyeceği oyunla gs'nin hakem desteğine ihtiyacı yoktu, ama onu da alıp kazandı, helal.

Bazen farklı maçları izlediğimiz düşüncesine kapılıyorum. ÇOK GÜZEL maç oldu. İkinci devrenin başlarında bi bölüm hariç tempo, mücadele hiç düşmedi. Her iki takım da oynatmamaya değil - güzel top oynamaya niyetli çıkmış sahaya.

Oyuncular birbirine Avrupalı tkaımlar gibi nazik ve sportmence davrandı.

Çirkin tezahurat olmadı. Sahaya bişey atılmadı. Sadece bir ibiş meşale yaktı onu da kendi taraftarları kınadı. Hakem de maçın sonucuna etki edecek hata yapmadı, oyunu sadece sertlik düzeyi çok artınca sık durdurdu o da kontrolü kaybetmemek için gerekliydi.

Daha ne olsun bol gollü, tertemiz, pozitif bir derbi oldu. Ne tercih ederdiniz bi anlasam? Sanki bu ülkedeki her maç Barça Real maçları gibi geçiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Meireles'in hatalı kart gördüğünü savunan varsa, bir gelsin tartışalım. Armayı 10 saniye bulamayıp öpünce kahraman olmuş bir de allahın apaçisi. Sen rezil oyna, senede 4 milyon euro para al, en kritik maçında takımını bile bile yalnız bırak. Sonra armayı öp "adamın dibi, adamın hası" ol. Ne güzel memleket lan Türkiye.
Sosyal ağlarda paylaş

şu maçta böyle oynayan meireles'in de, baroni'nin de yerine selçuk çok daha iyi oynardı. selçuk'un standardı aynı, görev adamı. meireles veya baroni gibi 3 maç iyi oynayıp 3 maç rezilleşmiyor. neyse ya. bu tür adamlar fener'de hep olmuştur. ben üniversitedeyken de kemalettin vardı. bana göre mevkiinde son 20 yılın en başarılı adamıydı. ama ona da çok haksızlık yapıldı. bu selçuk'a fener taraftarının yaptığı muamele bana hep kemo'yu hatırlatır. aslan kemo'm. anılarım depreşti. neyse ya...
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

OHA HARRY HALA YOK.

Ya üşenmedim kanal kanal her tarafa baktım ölen kalan oldumu naptılar gene tribünde ft alehinde saçmaladıda baltamı geçirdiler kafasına diyede yok yok yok!

Ciddi ciddi merak ettim adamı umarım iyidir.Futbol terörü patiden bi can alırsa işte ozaman ben o kendine taraftar diyen old boy şırfıntılarını asla ve asla affetmem.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...