Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Galatasaray - Fenerbahçe / 16.12.2012 @ 20.00

Red

Öne çıkan mesajlar

Yalniz anlatmaya calistigi sey dogru butun medya gsnin transfer ucretlerini konustu bu sezon o kadar geliri olmasina ragmen gsnin harcadigi para daha az.

Son 10 yilda fbnin bonservislere harcadigi para gsnin iki kati, abartmiyorum net 2 kati.

Her basarisizligin ustune 20 milyon dolarlik transfer yapinca takimda ruh denen bisey kalmiyor milli takim da bu mentalite yuzunden oeldu bence.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş; istisnalar kaideyi bozmamak üzere lig maçlarından sadece fb-gs maçlarını izlerim. evde lig tv olmadığından mecbur kafenin birine gider izlerim. ve her seferinde bir daha izlememeye yemin ederim ama bu sefer kararlıyım. kesinlikle bir daha lig tvsi olan bir arkadaşa gideceğim. bu ne lan? hesapta fenerliler ayrı, cimbomlular ayrı izliyoruz. benim taraftarlar strese soktular beni, her pozisyona küfür, kendi futbolcusuna küfür, cimbomluya küfür...en adicesi de meirelesin kırmızı kart gördüğü pozisyonda adamın ne anası, ne bacısı, ne avradı, ne ülkesi, ne milleti kalmışken 10 saniye sonra formadaki fenerbahçe logosunu öptü diye alkıştan,"helal olsun" nidalarından yıkıldı ortalık. iğreniyorum lan bu milletin bu kadar kolay gaza gelmesinden, bu kadar kolay dönmesinden...
Sosyal ağlarda paylaş

volkanın suçu yok, göremedi topu. ayrıca yiğidi öldürüp hakkını vermek lazım, selçuk mükemmel vurdu topa. volkan'ın yanına Casillias olsa yine yerlerdi o golü.

edit: düzeltiyorum, barajı hatalı kurdurduğu doğru sanırım ama galiba orada da cimbomlular uyanıklık yapıp çok karıştırdılar barajı, konsantrasyonu bozuldu fenerli barajın.
Sosyal ağlarda paylaş

rezil bir maçtı ya. iki devre boyunca bir tane organize atak yok. galatasaray'ın golleri duran toptan, fenerbahçe'nin golü riera'nın asistiyle hasan ali'nin kariyerinin tek ve mükemmel golü.

ikinci devre galatasaray direk skora yattı, hiç beklemezdim. atak dahi yapmadılar. hakem her müdahaleye faul çaldı. sırf eboue + muslera 5 dk yemişken hakem 3 dakika yedi zaten, yekta'nın pozisyon ile meireles'in pozisyon da üstüste gelince galatasaray'ın haftaiçi hakem qq'larının ne kadar işe yaradığını da gösterdi :) şu dandik, fener'in asla çeviremeyeceği oyunla gs'nin hakem desteğine ihtiyacı yoktu, ama onu da alıp kazandı, helal.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada selcuga faul pozisyonundan once baroniyi izleyin tekrar.. 4 metre ilerisinde bos adam var ama yurumeye devam ediyor..

top selcuga geliyor yurudugu icin hızlanamıyor ve mudaheleyi gec yapıp faule sebep oluyor.

ozellikle baroniyi izleyin, surekli olmicak yerlerde yuruyo adam.

gitsede kurtulsak lan.

melonun kacırdıgı pozisyon oncesinde hakem meirelesi delirtti zaten, bariz faulu calmayarak. adamın kırmızı kartı turk şerefsiz bi hakeme kısmetmiş, o TOP işaretini az bile yaptı bence ya hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bitane harrykewell diye bi eleman vardı fatih terime kafayı takmış.Maçta dicemde kaç saat oldu maç biteli.Maçtan çıkıp taksimde atraksiyon yapıyo heralde.Gelsin ona laflar hazırladım.

Ekip gelmiş yavaştan işte şimdi popcorn umu hazırlayıp fener qqsu izleme vakti.Yemin ediyorum gs-fb derbisinin en sevdiğim yanı bu.
Sosyal ağlarda paylaş

maç gerçekten kötüydü. galatasaray'da hiçbir şey yoktu, oynamalarına gerek bile kalmadan fener maçı verdi. belki bu da marifettir, ne bileyim. neticede fenerin galatasaray'dan daha fazla gol atıp kaybettiği bir maç oldu. ama baroni ve meireles yani asıl oyun kurması ve oynatması gereken topçular birbirlerinden iğrenç oynadılar. takım baştan sona 9 kişi oynadı harbiden. sadece kuyt insan üstü oynadı. 33 yaşında adam kendini paralarken gökhan gönül hariç diğer oyuncuların isteksizliği gerçekten anlaşılmaz. ben genel olarak hakemin doğru maç yönettiğine inanıyorum(galatasaray leyhine birkaç düdük çaldı ama hepsi o).
Sosyal ağlarda paylaş

Ravnos said:

Abi bitane harrykewell diye bi eleman vardı fatih terime kafayı takmış.Maçta dicemde kaç saat oldu maç biteli.Maçtan çıkıp taksimde atraksiyon yapıyo heralde.Gelsin ona laflar hazırladım.

Ekip gelmiş yavaştan işte şimdi popcorn umu hazırlayıp fener qqsu izleme vakti.Yemin ediyorum gs-fb derbisinin en sevdiğim yanı bu.

Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sana geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...