fenn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Yalniz anlatmaya calistigi sey dogru butun medya gsnin transfer ucretlerini konustu bu sezon o kadar geliri olmasina ragmen gsnin harcadigi para daha az. Son 10 yilda fbnin bonservislere harcadigi para gsnin iki kati, abartmiyorum net 2 kati. Her basarisizligin ustune 20 milyon dolarlik transfer yapinca takimda ruh denen bisey kalmiyor milli takim da bu mentalite yuzunden oeldu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 herkes harry summonlamasına rağmen gelmemiş olması imkansız lan taraftar forumuna falan gitti herhalde burdan sıkılıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Şu an fb gs den 30 milyon dolar daha bahalı Yanlışsam düzeltin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Deathblade said: Neyse ki bu sefer ışıkları kapatamayacaklar. moriarty said: Işıklar açıkta severiz sizi bi güzel sıkıntı yok http://files.sharenator.com/Sand_in_my_mouth_I_Only_taste_victory-s302x360-149312.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Az attı gs ya, ferçi fenerde iyi oynadı ama şu maçta fark olsaydı iyi olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 moriarty said: harry'e hellban falan atılmış olmasın? çoktan gelmesi lazımdı bu topice wsdfsd aahhah nedenako kodladı herhalde sistemi https://pbs.twimg.com/media/A-Q3FtYCAAAtOKd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Risk budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 arkadaş; istisnalar kaideyi bozmamak üzere lig maçlarından sadece fb-gs maçlarını izlerim. evde lig tv olmadığından mecbur kafenin birine gider izlerim. ve her seferinde bir daha izlememeye yemin ederim ama bu sefer kararlıyım. kesinlikle bir daha lig tvsi olan bir arkadaşa gideceğim. bu ne lan? hesapta fenerliler ayrı, cimbomlular ayrı izliyoruz. benim taraftarlar strese soktular beni, her pozisyona küfür, kendi futbolcusuna küfür, cimbomluya küfür...en adicesi de meirelesin kırmızı kart gördüğü pozisyonda adamın ne anası, ne bacısı, ne avradı, ne ülkesi, ne milleti kalmışken 10 saniye sonra formadaki fenerbahçe logosunu öptü diye alkıştan,"helal olsun" nidalarından yıkıldı ortalık. iğreniyorum lan bu milletin bu kadar kolay gaza gelmesinden, bu kadar kolay dönmesinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 son post ayni zamanda son secim sonuclarinin acıklamasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Benim gittiğim kahvedede herkes sanırsın belgesel izliyor. Ruh gibiydi millet. Küfüre karşıyım ayrıca çok gürültüye karşıyım ama o ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 http://img428.yukle.tc/images/5604adasdasdddz.PNG volkan bakkala gitmiş maç özetlerinden vidoeya bakın, daha bariz sdfskdlfhlsdkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 fenn said: Bazen sadece bakarsın! https://pbs.twimg.com/media/A-QyLrUCAAMZyZ6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 lan madem o koseyi kapattin, niye ters tarafa hamle yapiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 topa vuruldugu anda görmedi muhtemelen ezbere o tarafa gitti.playoffta da yediği köeşeye gidiyor işte aslında normalde selcukta hep ortaya vuruyor.bu yuzden selcuk iyi bi strateji yapmış ve tuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 fenn said: Risk budur dadawsda ya hacı basacaktım karşılıklı gole baya, ama yemedi, kar risk için çok azdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 sadece bakkala gitmeyi bırak barajıda hatalı kurdurdu. aykut fenerli futbolcular kafa topuna cıkmayı ogretsin abi once, bekir haric tabi. su maca FT elmanderle baslasaydı daha cok gol yerdi FB bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 volkanın suçu yok, göremedi topu. ayrıca yiğidi öldürüp hakkını vermek lazım, selçuk mükemmel vurdu topa. volkan'ın yanına Casillias olsa yine yerlerdi o golü. edit: düzeltiyorum, barajı hatalı kurdurduğu doğru sanırım ama galiba orada da cimbomlular uyanıklık yapıp çok karıştırdılar barajı, konsantrasyonu bozuldu fenerli barajın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 pontipati said: fenn said: Risk budur dadawsda ya hacı basacaktım karşılıklı gole baya, ama yemedi, kar risk için çok azdı olm 100 lira ile risk mi olur. fener galip gelecekti ki ben sana risk nasıl olur taratıp koyacaktım buraya. of ulan off!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 rezil bir maçtı ya. iki devre boyunca bir tane organize atak yok. galatasaray'ın golleri duran toptan, fenerbahçe'nin golü riera'nın asistiyle hasan ali'nin kariyerinin tek ve mükemmel golü. ikinci devre galatasaray direk skora yattı, hiç beklemezdim. atak dahi yapmadılar. hakem her müdahaleye faul çaldı. sırf eboue + muslera 5 dk yemişken hakem 3 dakika yedi zaten, yekta'nın pozisyon ile meireles'in pozisyon da üstüste gelince galatasaray'ın haftaiçi hakem qq'larının ne kadar işe yaradığını da gösterdi :) şu dandik, fener'in asla çeviremeyeceği oyunla gs'nin hakem desteğine ihtiyacı yoktu, ama onu da alıp kazandı, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 bu arada selcuga faul pozisyonundan once baroniyi izleyin tekrar.. 4 metre ilerisinde bos adam var ama yurumeye devam ediyor.. top selcuga geliyor yurudugu icin hızlanamıyor ve mudaheleyi gec yapıp faule sebep oluyor. ozellikle baroniyi izleyin, surekli olmicak yerlerde yuruyo adam. gitsede kurtulsak lan. melonun kacırdıgı pozisyon oncesinde hakem meirelesi delirtti zaten, bariz faulu calmayarak. adamın kırmızı kartı turk şerefsiz bi hakeme kısmetmiş, o TOP işaretini az bile yaptı bence ya hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Abi bitane harrykewell diye bi eleman vardı fatih terime kafayı takmış.Maçta dicemde kaç saat oldu maç biteli.Maçtan çıkıp taksimde atraksiyon yapıyo heralde.Gelsin ona laflar hazırladım. Ekip gelmiş yavaştan işte şimdi popcorn umu hazırlayıp fener qqsu izleme vakti.Yemin ediyorum gs-fb derbisinin en sevdiğim yanı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 maç gerçekten kötüydü. galatasaray'da hiçbir şey yoktu, oynamalarına gerek bile kalmadan fener maçı verdi. belki bu da marifettir, ne bileyim. neticede fenerin galatasaray'dan daha fazla gol atıp kaybettiği bir maç oldu. ama baroni ve meireles yani asıl oyun kurması ve oynatması gereken topçular birbirlerinden iğrenç oynadılar. takım baştan sona 9 kişi oynadı harbiden. sadece kuyt insan üstü oynadı. 33 yaşında adam kendini paralarken gökhan gönül hariç diğer oyuncuların isteksizliği gerçekten anlaşılmaz. ben genel olarak hakemin doğru maç yönettiğine inanıyorum(galatasaray leyhine birkaç düdük çaldı ama hepsi o). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Ravnos said: Abi bitane harrykewell diye bi eleman vardı fatih terime kafayı takmış.Maçta dicemde kaç saat oldu maç biteli.Maçtan çıkıp taksimde atraksiyon yapıyo heralde.Gelsin ona laflar hazırladım. Ekip gelmiş yavaştan işte şimdi popcorn umu hazırlayıp fener qqsu izleme vakti.Yemin ediyorum gs-fb derbisinin en sevdiğim yanı bu. Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sana geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar