forgiver Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 rıdvan yine ağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 PZero said: fener sabaha kadar tokatlar Bu bir, Zegna said: 1461 in tokatladıgı gibi tokatlar yollarız. ilk 25 dakika 1-0 olur, mac 1-2 biter. goller: umut, sow x2 BU İKİ AHAHAHH Eternal said: cinconun ilk 11'i gördüm IHBIN IHBIN diye gülerek biramı yudumluyorum.. Üçç,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Ezdikkkkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Bu güzel galibiyet icin aslanlari tebrik ederim, ne guzel haftasonu oldu be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 maç tamam, rıdvanı seyredeyim şindi fdsgz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Ezemedik hatta son 5 mactir falan en ezemedigimiz mac oldu sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Maçın tamamını izlemedim ama kırmızı kart öncesinde tam 3 net gol kaçtı fener üzülmesin Fener fark yemedik diye sevinsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Hamit in daha adam gibi maçı yok zaten bizde.Trabzona kakalamak lazım henüz daha geç deilken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 harry gelir simdi, terim oyle koyu boyle kotu, gene evladini aldi diye sayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 ibretlik serbest vurus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 hamit bence bu maçın semihle birlikte en iyisiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Eternal said: cinconun ilk 11'i gördüm IHBIN IHBIN diye gülerek biramı yudumluyorum.. IHBIN IHBIN Koreo muthisti. Tutun kollarimdan'a epik gonderme olmus. Allah beden hocasini basimizdan eksik etmesin. Geldiginden beri Fenerin basina surklase ediyoruz resmen. Dengeler degisti. Eyvallah Aykut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Krasic fenerli mi gs limi çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Ravnos said: Hamit in daha adam gibi maçı yok zaten bizde.Trabzona kakalamak lazım henüz daha geç deilken. Hamiti bende iyi gördüm 2. yarıda (1. izleyemedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 aquila said: harry gelir simdi, terim oyle koyu boyle kotu, gene evladini aldi diye sayar. haydaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=hasan+ali+kald%C4%B1r%C4%B1m+gol+atmazsa+g%C3%B6t%C3%BCmden+sikin&kw=&a=&all=&v=&fd=&td=&au=&g=&d=&p=1 zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=TwgOp7Itnbg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Böyle takım olmaz olsun lan, Sow gitsin artık köyüne bi zahmet. RAMON FILM PRODUCTIONS Who Killed Captain Alex remake'i için oyuncu arıyomuş http://www.youtube.com/watch?v=BymeLkZ7GqM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 hamit 2. yarıda daha iyiydi bence.özellikle yektadan sonra adam biraz da şanssız ya.gs de bu 3. direkten dönen topu sanırım.şuana kadar golü yok dimi.atsa bi rahatlıcak belki sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Ya kaşınıyorum belki ama, Burak Sow karşılaştırması yapanlar utandı mı acaba biraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 her şey bi yana ama ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaAaaAAAAAAaAaaaAAAaAAAAA!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Hayatımda izlediğim en dandik ikinci yarılarda ilk üçe girer. İki takımda inanılmaz laubali oynadı. Harbi Harry nerde la? Terimin bu sefer neyini sevmemiş meraklardayız. Ayrıca Lİ DER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Masquerade said: http://www.youtube.com/watch?v=TwgOp7Itnbg maçın en güzel yanı bu şarkıyı tekrar hayatımıza soktu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Bekir böyle kafa atmayı nerden öğrendi? http://3.bp.blogspot.com/-P_Ab-z6yh2M/TyajY5dexlI/AAAAAAAAAV4/drbnp7mQEOw/s1600/dr-oetker_5570.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 kewel nerelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar