aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 alex yok bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 sostizm said: Yahu maç 25 lira değil mi? Bana 25 dolar çekiyo neden böyle?? Adresimi USA verdiğim için mi? Yurt dışı yayını diye zaten ip'den başka bi yere portladı beni. üfff... 25 dolar da vermem ben buna :/ Versem mi? Günah yaw öküz alınır o paraya, bi fıçı kap gel bizde izleriz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Aldım valla, bu maçı çok istedim izlemeyi. Sporx'den F5 liye F5liye canlı anlatımla takip edemem. Bi de saat 13:00 da başlıyo buranın saatiyle, salonda sıcacık. Kabuklu fısyığım da var. Bir de kuzey (oğlum) uyursa o saatlerde oooh değme keyfime, nazik davetin için de çok teşekkür ederim be Ramazan'cım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 usa mi? aylik digiturkplay 33.95 ona uye olsaydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Valla haklısın şimdi gördüm :/ tühh be 25 dolar tek maça verdik. hay allah yaa... Bu da size maç öncesi mood değişimi müziği http://www.youtube.com/watch?v=ZW6gSMXXtPY Bir iki sene önce garbıçda pek sevildiydi bu. Bana iyi geldi kulaklık kulağımda arkada dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 fener çok iyi nasıl baş edicez.böyle büyük bir takıma karşı eziklik hissetmeden mucadele etmemiz zor yarım saat gol yemeden direnebilirsek yendik sayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 aziz geldi mi acaba, haberi olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=DiUOh0yqgrs lan gecekondu gibiymiş alisamiyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 samiyen den sonra çoğu tezahurat öldü ama ya arenada 3lü,sarı kırmızı şamp cimbom,saldır galaatasaray sdfs bi de cimbomum benim başka bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Tezahurat zenginliği için sizleri bir Göztepe maçına bekleriz efenim. Maç sonu söylenen isyan marşı bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 2 gol olsun maçta da başka hiçbir şey istemiyorum asfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 oha süüper şarkı neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Her iki takıma ve hakem heyetine başarılar. Tribün şov gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 maçı canlı izleyebilcemi bi link filan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 bu şarkı ne lan isim verin ayrıca i came Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 BAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Bir gün gelip de karşıma çıkınca -- Mustafa Sandal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 tebrikler UA ilk defa adam akıllı ve manalı bir kareografi hazırlamışsınız fener ağlama, kiristiyan sen hiç ağlama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 abi şow efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Çıkış tüneli ve kareografi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 O kafasını tutan Alex mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Harika olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 beni ağlatma - mustafa sandal mış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 degil fenerin fail olan SALDIR fener koreografisine gonderme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 bu 2 si harmanlanmis efsane olmus. helal olsun uA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar