LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 yok la cok icince sapitiyo bu.. cekilmiyo :P
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Herkes delikanlı ol adam ol pısırık olma sessiz durma falan demiste, yorumlarından bildiğim kadarıyla Umuruk dişi ve Panter Emelle yarışır derecede biri, yani hakkını korumada bizi katlar sdf
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 biri bana papağan gibi tekrarlama falan dese sinirlerinirim.
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 sana küçük gagalar atarım. fıt fıt
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 müzikten rahatsız olup hayatın evrenin sırrını çözmüş gibi nutuk atanlar her zaman iticidir. KISSANA ŞUNU İNSAN VAR BURDAA!! diyen de öküzden daha öküzdür. kardeş sesini kısar mısın desen kimse sana reröre yapmaz.
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 kulakliktan cikan sese 15dk katlanamayan bunyenizi seveyim
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 yapacağın şey çok basit, ilk olarak, hafif ve tatlı iki adet bakar mısın dokunuşu. adamın dikkatini tamamiyle kendine çektikten sonra suratında hafif bir tebessümle üstad hafif kısabilir misin rica etsem. bunu yapmana rağmen kısmıyorsa direk kafa at tam burnunun ortasına.
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 bu hitap sekilleri ne lan sizdeki, ustad, kardes, haci... yok ajan sesi kis diyin bari sdfs
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 2 sayfa okudum minibüse binmis kadar oldum, susun lan
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Fistan said: kulakliktan cikan sese 15dk katlanamayan bunyenizi seveyim katılıyorum, elamlemle muhatap olmaya değmez 30dk yol için,
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 IEM kullanmali.
zerobey Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Bu kadar laf kalabalığına, uzatmaya gerek yokmuş. çeneye zarif bir kroşeyle herşey tatlıya bağlanırdı.
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Fistan said: bu hitap sekilleri ne lan sizdeki, ustad, kardes, haci... yok ajan sesi kis diyin bari sdfs abi minibüs lügatı ne yaparsın sdsfsd
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 birader sen bu olayi kafadan attinmi yoksa gercekmi ben onu anlamadim. attiysan ne kafasi yasiosn olum sen, atmadiysan sanane adamin muziginden rahatsiz oluosan 1kere ikaz edersin ama seninde ole papagan fln demen direk ergene atar yani.
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 ben olsam o ergen bi bitmediniz a diyip seni tokat manyağı yapardım. çünkü direk olayı anlatışından ve bu kadar sıradan bi şeyi bile abartıp gelip burada içten içe destek aramandan ne kadar kıl bi tip olduğunu çözebiliyorum o bakışların ezik ses tonun falan az çok gözümde canlanıyo o içgüveysi tipin
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 direk tartışmaya girmeden önce çocuktan rica edeydin az kısar mısın diye kısardı
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 moriarty said: ben olsam o ergen bi bitmediniz a diyip seni tokat manyağı yapardım. çünkü direk olayı anlatışından ve bu kadar sıradan bi şeyi bile abartıp gelip burada içten içe destek aramandan ne kadar kıl bi tip olduğunu çözebiliyorum o bakışların ezik ses tonun falan az çok gözümde canlanıyo o içgüveysi tipin Haklisin ajan, kim olsa gecirir kafasina ciriti umurukun.
di Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Dynun said: direk tartışmaya girmeden önce çocuktan rica edeydin az kısar mısın diye kısardı Iste o ergen. DA-DAN-DAN-DA-DAN!
Öne çıkan mesajlar