LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 yok la cok icince sapitiyo bu.. cekilmiyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Herkes delikanlı ol adam ol pısırık olma sessiz durma falan demiste, yorumlarından bildiğim kadarıyla Umuruk dişi ve Panter Emelle yarışır derecede biri, yani hakkını korumada bizi katlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 biri bana papağan gibi tekrarlama falan dese sinirlerinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 sana küçük gagalar atarım. fıt fıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 müzikten rahatsız olup hayatın evrenin sırrını çözmüş gibi nutuk atanlar her zaman iticidir. KISSANA ŞUNU İNSAN VAR BURDAA!! diyen de öküzden daha öküzdür. kardeş sesini kısar mısın desen kimse sana reröre yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 kulakliktan cikan sese 15dk katlanamayan bunyenizi seveyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 yapacağın şey çok basit, ilk olarak, hafif ve tatlı iki adet bakar mısın dokunuşu. adamın dikkatini tamamiyle kendine çektikten sonra suratında hafif bir tebessümle üstad hafif kısabilir misin rica etsem. bunu yapmana rağmen kısmıyorsa direk kafa at tam burnunun ortasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 bu hitap sekilleri ne lan sizdeki, ustad, kardes, haci... yok ajan sesi kis diyin bari sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 ne ayaksınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 moruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 mudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 genj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 2 sayfa okudum minibüse binmis kadar oldum, susun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Fistan said: kulakliktan cikan sese 15dk katlanamayan bunyenizi seveyim katılıyorum, elamlemle muhatap olmaya değmez 30dk yol için, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 IEM kullanmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerobey Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Bu kadar laf kalabalığına, uzatmaya gerek yokmuş. çeneye zarif bir kroşeyle herşey tatlıya bağlanırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Fistan said: bu hitap sekilleri ne lan sizdeki, ustad, kardes, haci... yok ajan sesi kis diyin bari sdfs abi minibüs lügatı ne yaparsın sdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 birader sen bu olayi kafadan attinmi yoksa gercekmi ben onu anlamadim. attiysan ne kafasi yasiosn olum sen, atmadiysan sanane adamin muziginden rahatsiz oluosan 1kere ikaz edersin ama seninde ole papagan fln demen direk ergene atar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 ben olsam o ergen bi bitmediniz a diyip seni tokat manyağı yapardım. çünkü direk olayı anlatışından ve bu kadar sıradan bi şeyi bile abartıp gelip burada içten içe destek aramandan ne kadar kıl bi tip olduğunu çözebiliyorum o bakışların ezik ses tonun falan az çok gözümde canlanıyo o içgüveysi tipin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 direk tartışmaya girmeden önce çocuktan rica edeydin az kısar mısın diye kısardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 adam öldü vurmayın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 hayır ama önce bi söylese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 moriarty said: ben olsam o ergen bi bitmediniz a diyip seni tokat manyağı yapardım. çünkü direk olayı anlatışından ve bu kadar sıradan bi şeyi bile abartıp gelip burada içten içe destek aramandan ne kadar kıl bi tip olduğunu çözebiliyorum o bakışların ezik ses tonun falan az çok gözümde canlanıyo o içgüveysi tipin Haklisin ajan, kim olsa gecirir kafasina ciriti umurukun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Dynun said: direk tartışmaya girmeden önce çocuktan rica edeydin az kısar mısın diye kısardı Iste o ergen. DA-DAN-DAN-DA-DAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar