Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minibüste tartıştığım ergen(yok ya öyle değil ^^)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
müzikten rahatsız olup hayatın evrenin sırrını çözmüş gibi nutuk atanlar her zaman iticidir. KISSANA ŞUNU İNSAN VAR BURDAA!! diyen de öküzden daha öküzdür. kardeş sesini kısar mısın desen kimse sana reröre yapmaz.
Mesaj tarihi:
yapacağın şey çok basit,

ilk olarak,
hafif ve tatlı iki adet bakar mısın dokunuşu.

adamın dikkatini tamamiyle kendine çektikten sonra suratında hafif bir tebessümle üstad hafif kısabilir misin rica etsem.

bunu yapmana rağmen kısmıyorsa direk kafa at tam burnunun ortasına.
Mesaj tarihi:
birader sen bu olayi kafadan attinmi yoksa gercekmi ben onu anlamadim. attiysan ne kafasi yasiosn olum sen, atmadiysan sanane adamin muziginden rahatsiz oluosan 1kere ikaz edersin ama seninde ole papagan fln demen direk ergene atar yani.
Mesaj tarihi:
ben olsam o ergen bi bitmediniz a diyip seni tokat manyağı yapardım.

çünkü direk olayı anlatışından ve bu kadar sıradan bi şeyi bile abartıp gelip burada içten içe destek aramandan ne kadar kıl bi tip olduğunu çözebiliyorum o bakışların ezik ses tonun falan az çok gözümde canlanıyo o içgüveysi tipin
Mesaj tarihi:
moriarty said:

ben olsam o ergen bi bitmediniz a diyip seni tokat manyağı yapardım.

çünkü direk olayı anlatışından ve bu kadar sıradan bi şeyi bile abartıp gelip burada içten içe destek aramandan ne kadar kıl bi tip olduğunu çözebiliyorum o bakışların ezik ses tonun falan az çok gözümde canlanıyo o içgüveysi tipin

Haklisin ajan, kim olsa gecirir kafasina ciriti umurukun.
  • Yeni Oluştur...