Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK | Fenerbahçe - Göztepe | 12.12.2012 @20.30

benjani

Öne çıkan mesajlar

Bonjo said:

kuyt meireless ve hak ın ortak bi özelliği var .
takımın en çok koşan fizik güçleri en yüksek olan futbolcular oldugu için aykut düzenli 11 den bu 3 ünü tercih etmiş.
ama size göre g.t korkusu işte.
sezer yazdı 2-0

haftasonu Arena'da GS derbisi var, kazanırsa liderlik için devasa bir adım olacak. Rakibin psikolojisi bozulacak belki, taraftarları için moral olacak ve destek daha da artacak.

Ama bu kadar önemli bir maçtan önce ikinci ligin kötü takımlarından birine karşı, en az gol atan ve organize olmaktan zerre anlamayan takımına karşı çıkıp olmazsa olmaz üç adamını oynatıyorsan,

evet göt korkusudur. Kusura bakılmasın,
Sosyal ağlarda paylaş

Avrupa macinda tamama yakin yedek ciktik, herkes 5-6 as oyuncu olmaliki yedeklerin gercek durumu gorulsun tarzinda yorum yapti. Aykut bu sefer birkac as koydu takima, simdide got korkusu oldu. Adam direk 11 e koyabilecegi adam ariyor, azda olsa uyum ariyor daha napsin. Selcuk ciksa daha iyiydi ama napalim
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

Avrupa macinda tamama yakin yedek ciktik, herkes 5-6 as oyuncu olmaliki yedeklerin gercek durumu gorulsun tarzinda yorum yapti. Aykut bu sefer birkac as koydu takima, simdide got korkusu oldu. Adam direk 11 e koyabilecegi adam ariyor, azda olsa uyum ariyor daha napsin. Selcuk ciksa daha iyiydi ama napalim

abi tamamda şöyle düşün,

bugün göztepe kasaplık yapsa, meireless sakatlandı bunun hesabını nasıl verecek aykut? meireless'in yerine kim oynayacak o kadar verimli, selçuk ?

Kuyt'ın varlığı önemli bu tip maçlarda, asıl abiliği yapacak ve skoru götürecek adam o ama ben riske etmezdim mesela.

Ha Meireless'i ileride denetmesi olayı var gerçi, Liverpool'dayken orada oynadığı dönemlerde çok feci iş yapıyordu. Belki onun provasını yaptı vs. bilemeyeceğim, ama bu kadro Göztepe'ye karşı direk göt korkusu kadrosudur kusura bakılmasın.

Abi kaleyi boş bıraksan bu Göztepe atamaz ya, Bank Asya'da gol atamayan takım, 8 golü var bu sezon 8. Ankaragücü'nün bile 12-13 golü var asdfasdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...