hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 beyler adam fakir çıktı kaçın
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 copry said: En şişman benim -_- yemezler =)
Akito Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 "pınar şurda seni tartışıyoruz bilmeni istedim =) paticik.com/link" smileydan tanıdım
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 insanlarla aramdaki muhabbeti bilmeden niye salça oluyorsun oğlum. Mutsuz musun yoksa kimse seni sevmedi mi ?
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 http://www.seyir.org/videoresim/img-kes-lan-bi-pazarimiz-var-be179.jpg
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Masakari said: pascalnouman said: Ispanakli borek ftw Lütfen büyük baş hayvanların yediği otları güzelim böreklere koyup piç etmeyin. Hanımlar günü sonrası gelen ganimetin içinde vörek görüp saldırmak ve sonrasındaki hayal kırıklığı... ıspanakli borege laf ettirtmem ıslak kek le beraber cilgin ikili onlar
Akito Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 ıslak kek çok underrated bi şey. tadın, tattırın.
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Arkadaş ben iskenderimin üstüne maydanoz koydu diye ahçı pıçahlamış adamın oa göre
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Masakari said: Arkadaş ben iskenderimin üstüne maydanoz koydu diye ahçı pıçahlamış adamın oa göre adwaswdsad maydanozu da her şeye doğruyolar kebap mebap
xaty Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 copry said: En şişman benim -_- şişko
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 xaty said: copry said: En şişman benim -_- şişko sende siskosun
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Masakari said: Arkadaş ben iskenderimin üstüne maydanoz koydu diye ahçı pıçahlamış adamın oa göre ADAMSIN
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 patatespresi said: favorim kol böreği. girmemiş olacak. AHAHAHAH
copry Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Masakari said: Arkadaş ben iskenderimin üstüne maydanoz koydu diye ahçı pıçahlamış adamın oa göre Beri gel.
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Geçen heyçti iskenderde 2 porşın yedim wöh be nası bi taddır o iskender...
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 sostizm said: Amerika'da eve her gelene esim kisiri dayiyo HEPSI ama istisnasiz hepsi bayiliyo. Markette bulgur almak istediginde zaten etikette BULGUR yaziyo burada. Bir de CACIK olayi var ki buyuk hikaye. Tadina bayiliyorlar kategorize edemeyip sorun yasiyorlar. Ok it is nice but what is this? Shall we call it chilled soup? No cacik is not a soup Is it a salad? Not really but is it like a salad? No Shall we say it is a side? Not you can have Cacik stand alone esp. at hot afternoons as a snack WHAT IS THIS? It tastes good tough.. Boyle gidiyo. Cacik lan cacik... hehe
di Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Bulgur zaten bulgur olarak gecmis batiya da. Bulgur deyince biliyolar, ayriyetten ingilizce bi ada ihtiyaci yok.
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 onlar bulgur diyemez ya en fazla bulgir flan diyorlardır
mascio Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Fistan said: kisir overrated kesinlikle ya
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 kısır çok tırt bisey zaten onun için kadınlar bir araya geldiginde yiyor
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 BramStoker said: sostizm said: Amerika'da eve her gelene esim kisiri dayiyo HEPSI ama istisnasiz hepsi bayiliyo. Markette bulgur almak istediginde zaten etikette BULGUR yaziyo burada. Bir de CACIK olayi var ki buyuk hikaye. Tadina bayiliyorlar kategorize edemeyip sorun yasiyorlar. Ok it is nice but what is this? Shall we call it chilled soup? No cacik is not a soup Is it a salad? Not really but is it like a salad? No Shall we say it is a side? Not you can have Cacik stand alone esp. at hot afternoons as a snack WHAT IS THIS? It tastes good tough.. Boyle gidiyo. Cacik lan cacik... hehe cacık ve ayran evet! acaip bi error geliyor elemanlardan sdf eğlenceli
Öne çıkan mesajlar