Seele Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 lan bu Kısır fakir ürünü bulgurdan yapiliyor mu? ismini gavurlar Bulgur-Salad koymuslar. Kücük bir kapta markette gördüm dur lan alip iyim dedim. 100g fiyati 2,59 Euro. yuh lan yüz gram nasil böyle pahali olur(salcali bulgur maydonozu aradi gözlerim). dedim ve ciktim.
samaella Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 kısır buldurdan yapılmıyomu zaten ?
Seele Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 disci hekimi yemek yapabiliyormuyuz börektir dolmadir kektir kisirdir.
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Kısır acaip basit lan, muhtemelen ince bulguru haşlıyosun, biber salçası, az nar ekşisi, taze soğan ve maydanozla karıştırıyosun bitti
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 pascalnouman said: Ispanakli borek ftw Lütfen büyük baş hayvanların yediği otları güzelim böreklere koyup piç etmeyin. Hanımlar günü sonrası gelen ganimetin içinde vörek görüp saldırmak ve sonrasındaki hayal kırıklığı...
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Aboo, anne tarafı Arnavut olan biri olarak ıspanak ve ıspanaklı börek hakkında yapılan bu yorumu tüm insanlığa karşı yapılmış bi hakaret olarak görüyo ve kınıyorum. Şöyle tepeleme bi tabak ıspanak olcak üstüne yoğurdu vuracan, ya da açacan ıspanaklı böreğin içini, dayayacan yoğurdu, eline yüzüne yoğurt bulaştıra bulaştıra yiyecen off
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 favorim kol böreği. girmemiş olacak.
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Ispanak böreği god tier ama bi de kabak böreği vardır, süt döker yersin tatlı tatlı. İşte o acaip bi şey. Tier yakıştıramadım
copry Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Seele said: disci hekimi yemek yapabiliyormuyuz börektir dolmadir kektir kisirdir. Epsini yaparım beah.
Llama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 seele nin tahlil sonuçlarından kısır oludğunu düşünmüştüm
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 bi kisira 2.59 veremeyecek kadar fakirsen biz napalim olm.
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Amerika'da eve her gelene esim kisiri dayiyo HEPSI ama istisnasiz hepsi bayiliyo. Markette bulgur almak istediginde zaten etikette BULGUR yaziyo burada. Bir de CACIK olayi var ki buyuk hikaye. Tadina bayiliyorlar kategorize edemeyip sorun yasiyorlar. Ok it is nice but what is this? Shall we call it chilled soup? No cacik is not a soup Is it a salad? Not really but is it like a salad? No Shall we say it is a side? Not you can have Cacik stand alone esp. at hot afternoons as a snack WHAT IS THIS? It tastes good tough.. Boyle gidiyo. Cacik lan cacik...
Seele Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Theridone said: bi kisira 2.59 veremeyecek kadar fakirsen biz napalim olm. yok onun icin fakir degil bildigin aptal olmak lazim.
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Fistan said: topicin yarisi sismandir kesin Beni tanıdılar siz kaçın
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Kısır harika bi yiyecektir. O ambalajdaki şeye sen kısır dersin ben demem orası ayrı. Kısır dediğin iştah açıcak, bi kaşık alınca bi daha yemek isticeksin, kurumamış olucak taze taze olucak. Limonu Nar ekşisini esirgemiceksin. Yanına lahana, pazı, ıspanak falan haşlıcaksın. Mutlaka (ama mutlaka) yanında karışık turşu-marul olucak. Leziz bi şey yav kısır. Üstüne de tavşan kanı çayı içtinmiydi kralsın.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Adından dolayı hiç bi zaman sevemedim sdf
Öne çıkan mesajlar