Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 dediğim gibi ev kullanımına ufak ufak bile olsa yansıması için en az 5 senesi var. ama böyle tv'lerin felan çıkıyor olması, teknolojinin bu yönde gidiyor olduğunu göstermesi açısından iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 duygusal olarak cok katkısı yok su teknolojinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Kokulu yayın çıkacaktı o mevzu nooldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Zeki Müren'in de bizi görmesi bekleniyo önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 toggie said: Flassh said: ben hala 19" kare monitör kullanıyorum 4klar çıktı ya benim monitor de aynı ya. ilk fırsatta 23" widescreedn alıcam ama. ben sanırm 3 senedir falan alıcam ya, her sene hmm şu iyimiş diyip araştırıyorum sonra üşeniyorum almaya kalıyor böyle(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 4k dediğimiz akademi çözünürlüğü diye geçmiyor mu bizim şu sinema salonlarında gösterilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 aga para var al eve bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 yayınlar full hd ye geçemedi ultra hdye geçmesine çoook var. Adamlar hala sd yayın için 10 yıllık yayın yapma şartı koyuyorlar, yayını istesende değiştiremiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 kurgucu var mi 4k kameran bana onu söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 4 k kameran olsa nerde kurgulayacan da nerede seyredecen :D RED alırsan olur işte 4k kameram :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Tek karesi 30 küsür mb tutuyor redlerde. Bildiğin işkence, hayvani bir makine yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Çift işlemcili Xeon + AJA kartla yapılıyor 4K, tabi profesyonel çalışanlar yapıyor bunu. Mac te ekran kaydedici bile Final Cut yüklüyse istediğiniz Codec'ten kayıt alıyor artık, tabi fazladan ekran kartı ve hızlı disk lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar