Eternal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Ayrı bir başlıkta muhabbetini yapsak yeridir sanki.. Kimde kim var..? Nası taktikleri tercih ediyosunuz..? Pack patlattınız kim çıktı..? Konuşalım işte =) Ben 3-4 gün oldu başlayalı.. Şöle bi 11 var bakalım yavaş yavaş =) http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#bc0ubCzRnIpfR:ps3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 tam zehirmiş bu mod ya. diabloyu bıraktım buna başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 diğer başlığa yazdıklarımı buraya aktarıyım. mokoko said: beyler çok net bir örnek vericem size bu konuyla alakalı. öncelikle ibra çıkma olasılığı falan ÇOOOOOK düşük. haftasonu bir arkadaş pack açıcaz akşam gel dedi. gittim bi baktım 200 liralık fifa point yüklemiş. kaç tane pack açtık açıkçası bilmiyorum ama çok fazla açtık. ztn çok uzunda sürdü. en sonunda elimizde en pahalı adam olarak yaya toure vardı. ne siyah, ne ibra ne bişi. en son bi 50 lira daha koyuldu bişi çıkmayınca. o 50 liranın içinden siyah skrtel çıktı. okadar yani başka bişi yoktu. farklı bi örnek olarakta şunu verebilirim yine. başka bi arkadaşım takımının tamamını sattı ve bütün coinlerle pack açtı. 800k coin harcadı bütün akşam pack açtıklar. 600k coin geri alabildiler anca. doğru düzgün hiçbişi çıkmadı. en sonunda bi 100 lira harcadılar eski haline getirebilmek için takımı. anca öle tekrar 800k civarına çıkabildiler. o yüzden hayal kurmayın bence pack açıp messi çıkıcak diye :D siz coin biriktirip trade'den adam alın en güzeli. ben öle yapıyorum. maaşı alınca bi 30 40 lira koyuyorum fifa pointe pack açıyorum ayda 1 2. pack açmak için coin harcamayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 goldbären said: tam zehirmiş bu mod ya. diabloyu bıraktım buna başladım http://www.youtube.com/watch?v=c7LrViaPq7M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 2 tane takımım var. serie a takımım: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#j7IJIu1VnIoef:ps3 rus ligi takımım: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#e9uFBbNmnIpha:ps3 dün ilk kez seasons'ta ligi kazandım 22 puan alarak. ilk 5 maçı kazandıktan sonra 3 maçta 1 beraberlik 2 yenilgi aldım. son maçta heyecanlı başladım ama 4 1 yaptıktan sonra çıktı herif :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 1 günlük takımım. http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#c2LfCs2rnIpkW:ps3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Seri A takımı çok iyiymiş.. O dinatale falan ah den mi aldın sen.. baya iyi bi takım olmuş seriA ona benzer bi takım yapmaya calısıyorum bende işte mançini de 4-3-1-2 ci galiba hemen alıyım onu benim teknigin yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 bugun yine dayanamadım 7.5k lık paketlerden açtım bi tane (ki jumb varmış keşke bekleyeymişim de neyse) annan çıktı silver rare ve ricardo carvalho cam -> cm çıktı bi de dedim ricardodan zengin oldum cam -> cm'de en az 3-4 eder annan 3.5k 6k cam cm ricardo 700den başladı gitmedi ama dfg ummadık yerden para geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 bana daha packten hiçbişi çıkmadı. takımdaki adamların hepsi ah'den. tabi sırf maç oynayarak almadım adamları. açtığım packlerden çıkan adamları sattım coin için. mancini orjinalinde 4 3 1 2 değil. ben bastım ona 4 3 1 2 formation'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 abi 150 den bid açmak çok acımasız aynı adamı başkası koyuyor mesela 5k ya gidio.bende 150 dne koyuyorum 900 e gidiyor.hani 4-1-2-1-2 falan bide hep aynı hatayı yapıyorum sfds.ama cogu kişi yapıyor bunu.mesela ortalama 5k ya satılan bişiyi 4k dan açıyosun diyelim.cogu zaman gitmiyor.e anan diyip 150den koyuncada çok ucuza gidiyor ben yapboz sat degiştirdim kadroyu.lewandowski schürle falan alman takımı yaptım ama alışamayınca tekrar premiere döndüm.ki gold açarken kompany ve siyah michu çıktı.ilk defa packten faydalı bişiler geldi. KADRO bu kadroyla yenilmez armada oldum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 150 den bid acmak her zaman daha iyidir. cunku bi cok adam arayan kisi 150 gorunce uu cekip direk add to list ypaıyo. sonra son dakikalarda herkes kaptırmamaya calısırken yukardan gidiyo. En azından yukardan gitme ihtimali assagıdan gitme ihtimalinden daha az benim tecrubelerime gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 abi jumbo pack dedigin sey 2x7.5 luk takıl yani cok dert etme asuduahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 ama işte ah ın o an takip edilme oranı.o an o futbolcu veya başka birşeyi arayanların alıcak olanların ihtimallerine göre degişiyor çok yani rw>rm 4-6k ya falan gidiyor mesela 150 den bid açtım 400 e gitti.mesela oxlade chamberlay 3-4k ya gidiyor genelde önce 2k dan açtım gitmedi.sonra 150den bid açtım 600 e gitmiş. şans ben lampardı 1200 e aldım mesela.ama ondan önce 4k ya alındıgını gördüm sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 zaten bid actıklarını prime time da biticek sekilde ayarlıycaksın. gece acıp 1 saat bırakırsan her sey olur. hatta bid leri 12 saat ile 1 gunden az acıcaksan bid acma daha iyi ya tabiki ucuza ve pahalıya gidebilir ama bid acıcaksan 5000 e satılan adam icin 150 den bid acmak 2000 den bid acmaktan iyidir. cunku en az bilen adam bile du bi bakıyım 300 den ucuza ne alıyorum acaba diyip listeliyo. sonra zamanı gelince cılgınca birbirlerini outbid etmelerini izlemek keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 kolay para yapmak isteyen arkadaslara da sketelenburg ve azipiciluetayı oneriyim. ingiltere de sag bek guzel yok italya da da kaleci yok bunların satıs fiyatlarını biraz takip edin sonra ucuza alıp pahalıdan yollayın en az bi 50k kar etmisimdir bunlardan 15 tane falan al sat yapıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 pahalı olan satılması uzun sürecekler için uzun açmak iyi. ama diğerlerinin ne kadar geç açarsan aç son saniyeleri bekliyor millet genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 son saniyenin bidlendigi surece bi onemi yok. tekrar 10 a tamamlıyo. bidlenmesi icinde insanların listesinde olması lazım. listesinde olmayan o sırada satın almayı dusunenler icin bakarsan zaten 3 kisi falan bakar diger turlu 20 de bakar 150 de adamına baglı. cok adamı degerinden yukarı yolladım. bu arada cm>cam falan gibi seyler yani random satılan aletler takip bile edemiyosun fiyatını o yuzden 5k ya da satarsın 150 e de. onların cok bi onemi yok gozumde benim. bi taktik degisimleri onlar da cok belli ediyo kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 allah kahretsin ya. kazandığım maçta maç sonrası götrüntülerde ne hikmetse ultimate teamden kopup duruyo, dnf yapıp yenildi sayıyor bide alalh kahretsin ea seni kansız herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 aynı şeyi iki kere yaptı uninstall ediyorum ea korsan oyunları upload edicem bundan sorna batsın şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ağlama lan o bana da oldu 2-3 defa önemli olan 3 puanı telafi etmek sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Ya Lavezzi , Viktor Valdez , Terry ve Suarez var elimde.. Dinatale ve Çiyellini veya Pato olan birileri varsa Trade yapalım psn : ali-zafer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 abi 3 gün oldu dedin bütün adamları toplamışsın sdfs kaç para harcadın fifa pointe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 2000 point aldım onlarla pack aldım işte bunlar cıktı trade'den de takip edip coin yaptım.. ama dinatale falan olucak iş degil 60 70k diyo adamlar =)) şu eldeki topcuları cıkartırsam alıcam.. bi çiyellini bide dinatale lazım suan.. bide vakit çok oynayıp duruyom.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 abi hemen en iyi takımı kurmaya çalışma. biraz ortalama adamlarla oyna. sora onları satarsın iyi takım kurmaya başlarsın. eğer bi anda bi sürü para harcayıp en iyi takımı kurarsan çabuk sıkılırsın oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 abi bu en iyi takım falan degil ki ortalama bi takımım var yani.. upload ediyim bi bakın nesi iyi bunun ben division 2'ye cıktım adamlar yıkılıyo.. Hulklar roniler modriçler falan kim gelirse aklınıza.. =) http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#jvtUxsNunIqxj:ps3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar