Killer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Beyler bağyanlar bu sene mezun oluyorum (inş) ingiltereye yüksek lisansa gidicem heralde şu aralar araştırıyorum. https://www.google.com.tr/search?q=schools+in+london&oq=schools+in+london&aqs=chrome.0.57j60j59j60l2j62.2617&sugexp=chrome,mod=6&sourceid=chrome&ie=UTF-8#hl=en&tbo=d&sclient=psy-ab&q=universities+in+london&oq=unversities&gs_l=serp.3.0.0i10i20j0i10l3.2427.4032.0.5410.11.11.0.0.0.0.182.1813.0j11.11.0.les%3B..0.0...1c.1.gfY_Z6dPKV0&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&bvm=bv.1354675689,d.ZG4&fp=2e8918112a6471ee&bpcl=39650382&biw=1920&bih=955 böyle yapınca baya bi aza indirgedim tabi şimdi sizi search engine yapmıcam da ben yine de kriterlerimi yazayim, siz bildikleriniz dökün ielts/toefl hangisi daha geçerlidir? isteğe göre değişir mi? software engineering ya da game producing falan öyle bişey istiyorum anlatın plx http://forum.paticik.com/read.php?21,4251466 şıra varmış buraya da bakıyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 IELTS geçerli ama yaşaması zor Londra da onu söyleyim. Aileden birikim yoksa orda da çalışman gerekiyorsa fiziksel hiçbir iş yapmaman gerek kar marjı yüksek işler olabilir. Yazılımla ilgili freelance olabilir. Ben mesela 1 tane türk taksi durağına wordpress site yaptıydım 1-2 günde direk 250 pound almıştım. Çok büyük bir para değil ama idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 ev verilcek bana orda sanırım hala çözemedim tam olayı sdfk bende game studio kovalıcam işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 o paraya iş kurarsın gitme bence. aç bi salon oturduğun yerden para kazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Hahah abi universities in london diye google sorgusu cekip okul mu bakiosun? Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 hiç bilgim yok napiyim mr. smartass? nerden başliym yani. yazdım bakıyorum öyle ne var ne yok. üniv bilenler yazsın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 schools in london diye aratmış, google universities in london diye düzeltmiş. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 yok lan schools diye arattım ilk tabi sanki sırf üniv vericekmiş diye, sonra tıkladım bitanesine 15-18 yaş arası diyo sdfsd dedim he university doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Killer said: hiç bilgim yok napiyim mr. smartarse? nerden başliym yani. yazdım bakıyorum öyle ne var ne yok. üniv bilenler yazsın işte fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 bu sene mezun oluyosan biraz gec kalmadin mi? okulda yok mu danisman filan, baya hicbisey bilmiyosun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 bana da geç kalmışım gibi geliyo şahsen. danışman ayakta uyuyo ya. ingiliz bi hoca var bugün onla konuşcam. arkadaştan ielts kitaplarını falan aldım kolay gibi geldi teslerine bakim bi. bu sene için kaçırsam bile mesala ieltsi alayım mı yine de? 2 sene mi geçerliliği alayım dursun iyi kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 yok geç kalmadın merak etme. Ocak-Şubat gibi bitir başvurunu tamamdır. Ki benim kiler hep marta kalmıştı diye hatırlıyorum, hepsinden de kabul almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 abi mezun olmadan ama not ortalaması neyi göstericem? zaten yerlede şuan dsafk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Transkriptini yollıycan zaten 3 senelik transkript bir fikir verir adamlara. Bazı okullar gerçi son 2 senenin transkriptini istiyor, onlar da koşullu kabul ederler, atıyorum 3.00'dır ortalama barajı, "eğer mezun olduğunda 3.00 olursa son 2 sene ortalaman buyur gel başla, yoksa sen gelme" derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 iskandinavyadan adam gelince git orada çalış diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 İskandinavyaları okulların ücretsiz olması sebebiylen öneriyorsan; o iş yalan oldu. Senelik 70k euro civarı gelirin varsa buyur gel diyorlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 arkadaşım finlandiyanın en iyi okulunda ux için gitti mastera, para vermiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 yakin zamanda degisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 nasıl vermiyor ya, ben de duydum geçen yıl paralı olduğunu bu işlerin. bilenler aydınlatsın bekliyoruz elimizde transkriptle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 e bu sene gitti lan 6-7 ay önce falandı galiba şu an bedava okuyo. o kadar mı yeni değişti? sordum şu an tampere university of technologydeymiş. ama mesela aalto paralı oldu diyo başarılı arkadaştır ama baya. herkes giremiyo bedava olanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 işte bizim gibilere paraynanmış ya sfdsfs ya ben de duyalı 6 ay ancak olmuştur. o okulların çoğusunun paralı olduğu şeysi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Killer said: ingiltere ielts/toefl hangisi daha geçerlidir? bu soru beni benden aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 IELTS/TOEFL denklemleri var bi ara atarım buraya. TOEFL amerikanın IELTS ingilizin o yüzden go go IELTS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 şuanki not ortalamamla kapıcı diye bile almazlar zaten fsf onun için mezun olmayı mı beklesem diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 2-2,5 arası ortalamayla mühendislik ile ilgili yerlere girersin. okuluna göre. okullar da kalite kalite değişiyor. ha ama dandik bölümde ortalaman düşükse zor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar