kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 bu tatlıların prensi reklam heralde. adresimi girdim sadece little caesars pizza çıktı ve şu tatlı şeysi. o da zaten ankara'da değil. yemeksepetinde saymadım ama 50 ye yakın yer gösteriyor. bunda sadece 1 tane gösterdi.lol
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 10 kadar yer gosteriyor benim semtimde, hepsi de fazori yerlerim. Ben sansliyim sanirim, ondan sevdim.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Rerore said: xwhiplashx said: yemeksepeti nin patentini rusyada aldilardi. sonra sabanci migros gibi coktu gitti koca rusya da yine bisi tutmadi. neyinin patentini almışlar ki sistemi mi sattılar Yurt disi icin patentini satin aldi bir St petersburg lu firma. Tum dizayn ve sistemi patentleyerek satmislar. Turkrus ta falan da cikti.
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 niye tutmadı peki reklamı mı yapılmadı kullanan mı olmadı
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 telefon açıp da sipariş veremeyen nerdler var nereye sucks
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Rerore said: niye tutmadı peki reklamı mı yapılmadı kullanan mı olmadı Rusya'da halen eve siparis sistemi cok skintili bir mevzu. 1 ve ya 1 bucuk saatte anca evine geliyor. Bir de acan sirket muhtemelen reklam konusunda cok geride kalmis olabilir ki ozellikle Moskova'da kucucuk reklam bile cok pahali bir de guvensizlik olusmus olabilir.
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Rerore said: telefon açıp da sipariş veremeyen nerdler var nereye sucks şöyle sucks lan arıyorlar EAT BOX BEŞİKTAŞ bize neden 8 puan verdiniz diye işimin gücümün ortasında bide onlarlamı uğraşcam son 1 aydır bize puan verin yada niye az puan verdiniz diye arıyorlar günde 2-3 defa az puan dediğide 8 sdf
Slint Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Restoranlara puan verenlerin isimleri gözüküyorsa çok saçmaymış
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ad soyad telefon her bi bok var geçen arkadaşa pizzabulls söyledim sms spam gelmeye başladı adamlar direk rodan database e almıslar telefonu.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Aydın'dan tatlıcıdan 1400 dakkada getirecez diyo il seçince, sipariş verecem bakalım getireceklermi harbiden asdasdas
Öne çıkan mesajlar