Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SMS ler geç gidiyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gece 5 te msj attım gitmedi o derece (kontorlude).ama hatlıdan denedim anında gitti gece anlamadım.[signature][hline]Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
paspatur, msj atıosun beklemede rapou gelıyor,senın attıgından sana cvp gelıyor sen bı tane daha yolluyosun daha anca ilk msj ının iletildi raporu geliyor.[signature][hline]Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
Mesaj tarihi:
yoo benim msjların hepsi gitti gerçi bana hiçbir zmn iletildi raporu gelmioı ama msj attıklarımın yarsından cvp geldiğine göre gitmiş demektir :)[signature][hline]Toplumlar neden savaşmadan önce yaşamayı denemiyorlar...(South PArktan alıntırdır :) )
Mesaj tarihi:
ayy şimdi aklıma 17 ağustos geldi...
snki biri off düğmesine basmış gibi olmuştu.anında hatlar çöküş:([signature][hline]Lebe glücklich , lebe froh ,wie ein Frosch im H2O!!!
oldu mu?

Mesaj tarihi:
said:
Cthulhu_, 14 Kasım 2004 18:39 tarihinde demiş ki:
ya maluum olmuşsa?

oda olabilir tabii ama 4 kişiye birden nasıl malum olabilio????[signature][hline]Toplumlar neden savaşmadan önce yaşamayı denemiyorlar...(South PArktan alıntırdır :) )
Mesaj tarihi:
malum degıl o allahın i$i lol.[signature][hline]Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
Mesaj tarihi:
lag var :P[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
my god comes in a wrapper of cellophane
my god pouts on the cover of the magazine
my god's a shallow little bitch trying to make the scene*
Mesaj tarihi:
evet abi o sorun bende de var hatta sabah attığım bir msgnin iletildi msg si öğleden sonra 3 te falan geldi manyadı hatlar ya[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
  • Yeni Oluştur...