Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 geçen sene jack vereni (aman tmm boktan viski öf askldjsa), black kabel vereni fln vardı bunların yahu. niye böyle olmuşlar şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Liebe said: yav said: evet aburcuburları bitti viski'den 1 duble bişi kaldı. rakının 50'liği falan kaldı sadece. param olsa bir sepet daha alırdım. evde midi barın oluyor resmen 1 hafta 10 günlüğüne. güzel bir lüks biz fakirler için. migros prestij aldım 180 kağıt. 70lik tekirdağ özel seri rakı, 50lik smirnoff, 50lik red label, 2 efes, toblerone güzel bisküvi karışık güzel çerez cips mips vesaire bişeyler daha var. ha bir de jacobs monarch millicano diye bir kahve çıktı, %15-20'si öğütülmüş kahve çekirdeği falanmış. içtiğim en iyi çözülebilir kahve, alırım artık. eskiden votka ile viski de 70'lik olurdu ama üzdü 50lik şişeler :( kazık. carrefourun 199 tl olan sepetini aldım 70 red label 70 smirnoff 70 tekirdağ 70 sevilen kırmızı şarap no 9 galiba 2 paket malbuş toblerone falan filan bissürü yabancı çikolata 1 paket backwoods litrelik şalgam cola-meyve suyu zart zurt bissürü içecek çerez cips vs.vs. yabancı güzel bi bira varoğluvar içinde nette resmi de var, ben yarısını tükettiğim için çekemiyorum asdafadsa http://www.klasbilgi.com/wp-content/uploads/2014/11/Carrefour-Y%C4%B1lba%C5%9F%C4%B1-Sepeti-2015.jpg ayni sepeti 198 TL ye aldim kaziklanmissin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Ulan kermit B)- matrak adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 bizim buradaki karfurda yok allahıma şükürler olsunki hmnsykm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 1 şişe jack alırım yeter, gerek yok sepete filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 biride dememişki bu konu açılmış diye http://forum.paticik.com/read.php?13,7863478 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 bu sene black label veren var mı? geçtiğimiz senelerde hep olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 200tl'ye çerçöp alcağınıza bi tane malt viski alaydınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 sabonis said: bu sene black label veren var mı? geçtiğimiz senelerde hep olurdu. yok cıks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Real'in listede yazıyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 ha görmemişim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar